Danny Post weg bij VVV?

Det kin toch neet!!!! Toch moeten we eraan gaan geloven, alles lijkt erop dat onze sterkhouder en aanvoerder ons stilletjes gaat verlaten. Danny is duidelijk en heeft de club aangegeven te willen vertrekken uit Venlo (als we de pers moeten geloven). En ja, met de degradatie ziet het er allemaal niet erg rooskleurig uit voor onze club.

Post die in 2013 overkwam van FC Dordrecht heeft echt alles meegemaakt bij onze mooie club. Hij was natuurlijk 8 jaar bij ons, waarvan 7 jaar lang onze aanvoerder en aanjager en met 242 wedstrijden op de teller een absolute liefhebber van de supporters.

Als er iemand was die hart voor de club had was het Danny wel. En dat doet natuurlijk pijn als zo iemand de club wil verlaten. Maar helaas is niets voor eeuwig en moeten de mooie momenten koesteren die we samen beleefd hebben.

Next stop? Naar verluidt heeft NEC al langer interesse in onze aanvoerder.
VVV zou willen meewerken maar of dat transfervrij is, is de vraag. De routinier beschikt namelijk over een contract dat nog één jaar doorloopt, waardoor NEC in principe met een transfersom over de brug moet komen.

Daarbij is natuurlijk de vraag NEC de club is waar je gelukkig van moet worden maar goed wat zij wel hebben en wij niet is het Eredivisieschap. Word uiteraard vervolgt!

30 Responses

 1. jurgen

  Als Danny het wil en VVV krijgt nog een paar stuivers voor hem, gun hem die kans, hij is waardevol voor VVV geweest. Kan me voorstellen dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Hoop voor Danny dat mocht hij naar NEC gaan, hij niet hetzelfde scenario meemaakt als dit seizoen, dus wederom degradatie.

 2. chretien

  Was een fijne speler voor VVV. Ik zeg was, want al twee jaar op rij zie ik hem er bepaald niet meer brengen wat we eerder wel zagen. Nu in de kkd zou ik zeggen hou hem er maar bij, maar zijn vertrek is beslist geen ramp. Voor eredivisie niet meer geschikt. Als nec er 8 miljoen bijdoen mogen ze Giakoumakis er gratis bij krijgen. Garantie op de broodnodige doelpunten.
  Wij gaan bouwen aan een VVV met nieuw elan. Vooral jeugdige spelers de kansen geven. Geen buitenlandse huurspelers die ook nog een taalprobleem kaartje om de nek hebben hangen. FORZA VVV!

 3. Godfried

  Onze aanvoerder heeft nog een één-jarig contract en NEC heeft een miljardair als suikeroom.
  Ik zeg, voor 2 ton mag hij gaan naar NEC. Voor dat geld kan VVV twee zekere aanwinsten op de kop tikken. Nooit gratis de deur uitdoen. We zijn geen filantropische instelling natuurlijk.

 4. Real VVV

  Ik vraag me af of die vermeende interesse van NEC nog wel concreet is na de onverwachte promotie naar de eredivisie. Mij lijkt een transfer naar een kkd-club in de buurt van Amsterdam meer voor de hand liggen. Daar komt hij vandaan en het zou zo maar kunnen dat hij weer terug wil.

 5. Quicksilver

  Ik zou toch proberen of je ‘m kunt overtuigen te blijven. Nog goed genoeg voor de KKD en als je aan een nieuwe kern met jeugd wil bouwen, heb je ook een routinier nodig die kan coachen en de jongere garde laat zien wat het inhoudt om een prof te zijn. Want je kunt over Danny kwalitatief zeggen wat je wilt, aan een wedstrijdinstelling heeft het Danny nooit ontbroken.

 6. Ik snap wel dat hij naar NEC wil in de eredivisie, is gemakkelijk te bereiken vanuit Venlo, want zijn gezin heeft zich daar genesteld als ik het goed begrijp.
  Ik was jaren een groot fan van Danny Post, hij heeft VVV veel gebracht waarvoor we hem dankbaar zijn.
  Maar het spel was m.n. dit seizoen over het algemeen een drama. Geen idee of het een vormcrisis is of dat het een aflopende zaak is met de voetballer Danny Post, maar bij NEC kan hij laten zien wat hij nog evt. in zijn mars heeft…
  We missen dus het komend seizoen wel een leider, ik ben benieuwd hoe Stan Valckx en Jos Luhukay dat gaan oplossen, want bij een geheel niet te vormen elftal is een leider wel onontbeerlijk…

 7. supportertje

  Dat Danny ergens anders zijn heil gaat zoeken, vind ik wel logisch na deze twee seizoenen. Ik snap dat hij teleurgesteld is, en liever ED speelt. Echter kan hij hier nog van grote waarde zijn om een jong een nieuw team aan de hand te nemen. Maar ook dat hij niet meer wil blijven hangen in al de zeik en zanik van de afgelopen seizoenen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, maar vooral een frisse start ergens anders. Door dus.

  En laten we wel zijn, hij heeft het verdient om nog een leuke en financiële aantrekkelijke stap te maken. Hij, als geen ander heeft het voortouw genomen bij VVV en het team. Altijd 100% inzet, motivatie, en een enorm clubhart. Want dat kun je wel stellen na 8 jaar VVV. Een aimabele persoonlijkheid die ook de supporters ziet staan, en goed benaderbaar. Iets wat we zeker gaan missen in Venlo.

  Dat het de laatste twee seizoenen niet zo lekker liep heeft volgens mij toch andere oorzaken. Het is steeds duidelijker geworden dat het team wat er stond los zand was en meer met zichzelf bezig was, als met VVV. Dat zal hem in hoge mate gestoord hebben en invloed gehad hebben op het spel. Ook tijdens interviews kwam het wel eens ter sprake wat niet in dank is afgenomen. Denk dat dit de grootste reden is, en wie weet komt VVV in het verleden afgemaakte afspraken niet na, wie het weet mag het zeggen.

  Want zoals gewoonlijk blijft het muisstil op de berg, behalve dan dat we onze seizoenskaart kunnen verlengen ( wat ik natuurlijk gedaan heb vandaag ), en met de vraag of we iets extra’s willen doen. Dat heb ik ook gedaan, echter hoe het er nu echt voorstaat bij VVV mogen we niet weten. Wat zijn de plannen???????????????????????

  Maar in ieder geval eeuwig zonde dat hij wil vertrekken, als echte clubman. want dat is hij wel. Ook hoort hij gewoon bij Venlo, en is wat mij betreft een echte Venlonaar geworden samen met zijn gezin hier.

 8. ponnie veag oet de pan

  Jammer als danny besluit te vertrekken. Ik gun hem een overstap naar een andere club wel, maar alleen als het een eredivisieclub is. Wat sommige hierboven trouwens beweren dat hij het niet meer goed laat zien afgelopen 2 seizoenen, heeft toch vooral met de rest van het team te maken. Sinds steijn weg is, kan danny ook niet meer alle gaten dicht lopen die anderen laten vallen. ik weet zeker dat als danny in een team terecht komt met betere voetballers, hij er vanzelf ook beter tot zijn recht komt. Ik denk dat hij bij een team als heereveen prima nog een jaartje of 3 mee zou kunnen.. maar liever heb ik danny er nog bij komend seizoen in de kkd, en proberen terug te promoveren!

 9. supportertje

  Er is natuurlijk al veel geschreven over Danny Post, maar ik vind de reacties op de de post die gisterenavond is geplaatst nogal lauw. Ik had persoonlijk meer reacties verwacht. Maar dat zijn natuurlijk mijn gedachtes.

  1. supportertje

   Off topic, krijg van een maat van mij te horen dat er in de Limburger een stuk staat van Stan, dat er ingezet word op eigen jeugd, en Nederlandse spelers. Daar ben ik het dan ook helemaal mee eens. Misschien dat dit Danny ook nog binnen boord kan houden bij VVV.

   1. Grad

    In het betreffende artikel staat dat Danny Post ‘liever vandaag dan morgen vertrekt uit De Koel’ . Wat mij betreft is dit voor rekening van betreffend journalist (Qasim Hakim), en gechargeerd. Volgens mij zou Danny nog alles op een rijtje zou zetten, en twijfelde hij nog, het zijn op dat moment uitspraken vol emotie direct na degradatie.
    Uit recente artikelen van deze journalist proef ik, dat hij een bepaalde aversie heeft (gekregen) tegen VVV en die is volgens mij ontstaan nadat VVV hem tijdelijk de toegang tot (persruimte) van het stadion heeft ontzegd, omdat hij zich in de podcast van omroep Venlo (Teen van Uchebo) nogal kritisch had uitgelaten over het functioneren van een aantal spelers en nog andere zaken en personen bij VVV.
    Als NEC serieus interesse heeft in Post, dan geloof ik best dat Danny hier gevoelig voor is en die stap wil maken, maar hem kennende geloof ik niet in ‘liever vandaag dan morgen’ .

 10. RuiverCity

  Qasim Hakim, de betreffende journalist van ‘de teen van Uchebo’, komt met de waarheid naar buiten en dat wordt door VVV niet gewaardeerd.
  Als VVV Danny Post laat gaan, vind ik dat persoonlijk een brevet van onvermogen. Net zo goed als dat ze Delano van Crooij eerste keeper willen gaan maken. Wat een blunder zou dat zijn zeg!
  In de KKD is het vooral fysiek voetbal, met vaak hoge ballen in de 16. Als er één keeper is die dat niet kan is het Delano! Als je dat niet ziet als technische staf, faal je aan alle kanten.
  Met talenten alleen kom je er niet. Ik vraag mij echt af welke talenten dat ze zelf zien. Fysiek komen ze allemaal te kort (buiten Van Dijk) en vooral qua loopvermogen/diepgang is er geen enkele speler die dat kan brengen.

  Hopelijk komen ze nog tot inkeer op d’n Berg, maar ik kan de reactie van Danny Post ook goed voorstellen. Die is dit beleid meer dan zat.

  1. DeOtjes

   Ik zou ook de waarheid tussen quotes zetten. Zolang je de uitlatingen van de journalist niet kunt toetsen zijn het niet meer dan ongefundeerde uitspraken en meningen. En, zoals VVV zegt, ruikt het dan naar zwartmakerij.

   Ik weet niet of het gezegde waar is en ik denk dat vrijwel niemand hier de waarheid kent. Om iets als waarheid te verkondigen omdat het beter bij het onderbuikgevoel past maakt iets niet meer waar.

   Post laten gaan zou juist sieren. Misschien niet voor niks maar wellicht wel voor een gereduceerd bedrag.
   Ik heb ook elders al gezegd dat een keeper geen eerste prio is. Eerst de lege plekken opvullen en zorgen voor een iets bredere selectie Dan zwakkere schakels vervangen door sterkere om een beter team te maken.
   Focus maar weer op een as. Goeie CV, (def) middenvelder en spits die een team willen dragen en bouwen.
   Dan de rest

   1. chretien

    Wat is dit voor onzin? Waarom moeten wij als, financieel gezien, een van de kleinere clubs, een speler voor een vriendenprijs van de hand doen? Welke, nu waarschijnlijk failliete, club heeft dat ooit in het verleden gedaan?

   2. RuiverCity

    @DeOtjes. Wat een onzin dat VVV Post moet laten gaan voor een gereduceerd bedrag. VVV heeft het financieel al moeilijk genoeg. Nu ook de spelers bijna gratis weggeven, moet niet gekker worden.

    Keeper géén prioriteit? Dat is prioriteit nummer één!!! Van Crooij is té zwak met uitkomen bij hoge ballen. Dat kan en durft hij niet. Als lijnkeeper een goede tweede divisie keeper. Niet meer, niet minder.
    Op een keeper mag je nooit bezuinigen.

   3. DeOtjes

    Leuk om andermans commentaar meteen als onzin te verkondigen.

    Leer eerst maar eens goed lezen. Ik zeg nergens dat het moet maar dat ik het ik netjes zou vinden. Daar kun je het wel of niet mee eens zijn. Maar hou je bewoordingen fatsoenlijk.

   4. Noordsupporter

    Ruivercity, Zo werkt het nou eenmaal. Als Post echt weg wil, laat je hem gaan. Niet helemaal voor niets, maar je gaat zeker niet het onderste uit de kan halen waardoor een eventuele transfer niet door zou gaan. Het is hem gegund. En we zeggen ook altijd: Je speelt graag voor VVV of niet. Hij blijkbaar niet meer. Aan alles komt een einde. Delano van Crooij zal heus wel een concurrent krijgen, maar blijkbaar ben je al vergeten dat hij in het kampioensjaar in de Jupiler Leaugue 3/4 van de wedstrijden in het doel heeft gestaan. Is geen topkeeper maar wel KKD niveau.

  2. Grad

   Het is juist deze journalist, die in zijn artikel in DDL over het vertrek van Kirscbaum doet voorkomen dat VVV bijna geen andere keus heeft dan dat Delano van Crooy 1e keeper wordt, zo ook de manier waarop hij het vertrek van Danny Post verwoordt ‘liever vandaag dan morgen’. Op deze quote geef je echer geen reactie.
   Het (vermoedelijke) vertrek van Post en de interesse van NEC, heeft hij al veel eerder in de podcast gezegd en naderhand in DDL tot tweemaal toe aangekondigd. Dit is ook door enkele andere media overgenomen, immers hij wordt hierin als bron vermeld. NEC zal best interesse en een kern van waarheid in zitten, maar nog niets is concreet, dit wordt vandaag nog bevestigd door Valckx, dat er zich nog geen club gemeld voor Danny Post.
   Het lijkt er op, of deze journalist er op uit is (gekrenkte trots/rancune?) om onrust te zaaien en onvrede onder de supporters/aanhang te bewerkstellen.

 11. FC VVV03

  Ik snap het sentiment rondom Danny, en dat VVV hem niet in de weg wil staan na bewezen diensten. Maar je vraagt indirect wel aan supporters om wat extra geld te doneren bij aanschaf van een seizoenkaart, omdat je in zwaar weer verkeerd, maar daarnaast laat je wel een speler voor een appel en ei gaan. Doe er als club zijnde gewoon geen uitspraken over hoeveel of hoe weinig je vangt voor Danny.

 12. Rossie

  Wat veel belangrijker is: Vito moet blijven! Zou echt een topper zijn in de KKD! Maar lees dat die dus ook weg wil…en Schmitz…en Kirschbaum…en Post dus…en Pachonik…en Jay…totale leegloop, heb er geen goed gevoel bij. Heb echt het gevoel dat we niet één maar drie of vier stappen terug gaan doen. Wat een shitzooi zeg.

  1. Goodie

   Als je schoon schip wilt maken kun je moeilijk de grootverdieners laten zitten.
   Ook zij hebben een aandeel in de degradatie. Vito heeft op een enkele wedstrijd na, niks laten zien. Dus wat dat betreft heeft hij weinig recht van spreken.

   1. ponnie veag oet de pan

    Whahaha! Heb je nog een zwart wit tv thuis staan ofzo? Of zat je de herhalingen van pec zwolle van vorig seizoen te kijken?

  2. Ievel Knievel

   Tja, snap een aantal van deze namen wel. Die zijn toch allemaal ergens beschadigd en hebben shit over zich heen gekregen. Is het niet van de een, danwel van de ander. Mensen willen gewon menselijk behandeld worden.

 13. zuid1

  Vito heeft ook gewoon een slecht seizoen gedraaid net als Post. Ze laten het schip zinken en willen als eerste in de reddingsboot zitten. Als ze echt karakter hebben dan blijven ze om te laten zien dat ze wel degelijk kunnen knallen en met VVV voor promotie willen gaan.

  1. DeOtjes

   Post zit in zijn laatste dagen en heeft veel betekent voor VVV. Maar gezien zijn leeftijd kun je er geen team meer omheen gaan bouwen. Qua persoonlijkheid en strijdlust zou het jammer zijn als hij gaat maar naar de toekomst toe is het ook geen ramp.

   Vita is niet geslaagd bij PEC en heeft wellicht leuke statistieken qua assists bij VVV, maar vrijwel alles uit dode spelmomenten. Ik ben niet overtuigd dat hij een team in de ED echt sterker maakt. Wellicht is hij net te goed voor de KKD maar niet goed genoeg voor de ED. Ik zou hem graag zien blijven

   1. Ievel Knievel

    Ook Vito heeft vertrouwen nodig en een goed team om hem heen. En ook vertrouwen en krediet van ons trouwens!

  2. rongo26

   zag ergens op ESPN langskomen dat Vito dit jaar het record heeft verbroken van meeste assists in de eredivisie? dus niks laten zien is wat overdreven…

   Vito is trouwens eigen kweek, dus ik denk dat hij een goed voorbeeld kan zijn voor de jeugd. dus ik zou wel graag zien dat die blijft, ondanks zijn hoge salaris (?).

  3. supportertje

   Denk dat Danny echt wel karakter heeft en absoluut niet het zinkende schip verlaat. het schip was al twee jaar water aan het maken, en is met degradatie definitief gezonken. Logisch dat hij zwemt naar een vaste oever, maar of dat nu VVV is blijft de vraag.

   1. Ievel Knievel

    Mooie beeldspraak! Waarheid als een koe ook!

    Laten we aub in de nabije toekomst nooit meer een Maaskantje doen, svp! (Rivier, zinkende boot, etc.).

Leave a Reply