Danny Wintjens keert na PSV-avontuur niet terug naar VVV

Danny Wintjens, de nieuwe derde doelman van PSV, keert na afloop van zijn huurperiode niet meer terug naar VVV.

“Mijn contract is in overleg met de club verscheurd”, liet Wintjens donderdag na zijn eerste training bij PSV weten.

Gehaald als eerste keeper
“Ik streef ernaar om in de toekomst ook op een hoger niveau actief te zijn. Bij VVV ben ik anderhalf jaar geleden gehaald als eerste keeper, maar kreeg ik nauwelijks een kans.”

Conclusies trekken
Een ontwikkeling waar de Maastrichtenaar niet op had gerekend. “De club wilde na de degradatie uit de eredivisie stoppen met Niki Mäenpää, hij zit er na achttien maanden nog steeds en ik heb nauwelijks gespeeld. Dan moet je je conclusies trekken en open staan voor iets anders”, zegt de 31-jarige Zuid-Limburger.

Bron: 1Limburg

9 Responses

 1. Meuske

  En dan word je 3e keeper bij Psv en weet je dat je stand in bent van een geblesseerde 3e keeper. Ja ja Danny zo kom je wel hogerop maar niet heus. Maenpaa vertrekt na dit seizoen dus wat een kolder om nu deze stap te maken. Veel succes als 4e keeper van jong Psv.

  1. supportertje

   Ik denk dat PSV wel andere plannen heeft voor Wintjens, het is een goede keeper en heeft zich al vaak genoeg bewezen. Ik feliciteer hem met deze stap en wens hem veel succes. Bij VVV kwam hij ook maar weinig aan de bak, en hij heeft nu meer kans om te gaan doen waar hij goed in is.

   1. Ben

    Zeker weten. Hij heeft gewoon pech dat Maenpa niet is vertrokken. Als ik het armoedige niveau bij psv zie, dan kan het zo maar gebeuren dat hij over enkele weken in het eerste staat. Kassa voor hem, maar ook voor VVV. Kan zo maar oplopen tot enkele of meerdere tonnen. FORZA VVV!

   2. Venloco

    Voel jij je wel helemaal lekker? Alleen Remko Pasveer is al van een hoger niveau dan Wintjens, laat staan Jeroen Zoet. Nee alleen als hij zichzelf nog naar een andere club in de juup weet te krijgen aankomende zomer zullen we nog wel wat van hem horen, anders ben ik bang van niet.

Leave a Reply