Danny Wintjens speler van de week 6!

De zesde Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 133 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. Hier zijn wij heel blij mee. Vanaf maandag mogen jullie weer stemmen op de speler van de week 7.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

De Winnaar

wintje

Danny Wintjens is door jullie gekozen als de beste speler van de week 6. In het verleden werd er heel erg getwijfeld aan Danny Wintjens of hij wel goed genoeg was voor VVV-Venlo. Nadat  Niki Mäenpää een rode kaart pakte stond Danny er vanaf minuut klaar. Met geweldige reddingen hielp hij VVV vorige week tegen MVV aan een punt.  Danny wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand. Aan het eind van de maand gaan jullie bepalen wie de speler van de maand wordt.

Danny namens de redactie van Venlonaren, hartstikke gefeliciteerd.

Als tweede is Robin Buwalda geëindigd met 40 stemmen. En derde is Randy Wolters geworden met 7 stemmen.

Eindstand speler van de week 6

[table id=48 /]

1 Response

Leave a Reply