Danny Wintjens terug bij VVV-Venlo

VVV-Venlo en Danny Wintjens hebben overeenstemming bereikt over een verbintenis van 3 jaar. De 29-jarige doelman komt per 1 juli 2013 over van PEC Zwolle. Danny Wintjens speelde eerder al bij de Venlose club: tussen 2007 en 2009 kwam hij tot 38 competitieduels voor VVV-Venlo.

Danny Wintjens is voor de Venlonaren de eerste nieuwe aanwinst voor seizoen 2013|14, nadat eerder Niels Fleuren een contractverlenging van twee seizoenen tekende. Algemeen directeur Hans Soentjens is blij dat de eerste stappen voor het nieuwe seizoen zijn gezet: “Achter de schermen zijn technisch manager Wim Dusseldorp en het scoutingteam natuurlijk volop bezig met de selectie van seizoen 13|14. Het is dan ook mooi om nu al met dit nieuws naar buiten te kunnen komen.”

Bron: VVV

28 Responses

   1. Frosty

    Neuer heeft aangegeven dat het voor hem allemaal een beetje snel gaat, eerst het kampioenschap dan de champions league en daarna ook nog een grote kans op de beker. Ik denk dat de jupiler league uitermate geschikt is voor hem om zijn verstand weer op 0 te zetten.

    Daarnaast is Courtois een jonge talentvolle Belgische keeper. Hij komt uit Bree, ongeveer 50km van Venlo. Ideaal als 2e doelman lijkt me.

    On: Als Maënpää gewoon blijft is er niks aan de hand.

 1. BakuBaku

  Elke Limburger is voor dit VVV een aanwinst. Dagblad de Limburger vermeldt dat Wintjens aangetrokken is als tweede keeper achter Mäenpää, maar ook op Jupiler League niveau zou dit eventueel gewoon een prima eerste keeper zijn. We moeten nu niet gaan denken dat er allemaal Eredivisiewaardige spelers zullen komen.
  Had wel stiekem gehoopt op Kaya van Fortuna Sittard, maar deze is natuurlijk niet transfervrij.
  Het is een kwestie van geduld tot dat Edwin Linssen de tweede aankoop wordt of wordt het toch Tom Daemen? 😉

   1. BakuBaku

    Berden is (of was) fan van Schroyen. Echter is dit een linksback en daar hoort natuurlijk gewoon onze eigen Niels Fleuren te staan.

 2. rongo26

  lijkt me een prima 2de keeper en als je die voor een zacht prijsje kan vastleggen is het een goede deal. Hij zal toch wel goedkoper zijn dan Heimann….

  Dit jaar heeft een ‘goede’ bank ons niks opgeleverd dus daar mogen ze best wat op bezuinigen om daardoor de eerste elf sterker te maken.

 3. Ben

  De 2e en de 3e keeper gaan weg, dat is zeker? Dan is het aantrekken van Wintjens niet gek. Heimann te duur en Udegbe zag men dus niet zitten. Maar Wintjens brengt het nergens niet echt, want volgens mij speelde hij eerder o.a. bij MVV, VVV Fortuna, Heerenveen en dus PEC.

 4. Depor

  Prima versterking als tweede keeper. Niks mis mee. En Limburger!

  Zie graag Ramon Voorn komen, maar weet niet of ie haalbaar is.
  En ben blij dat Quin Kruijsen terug is. Een prima speler voor VVV.

 5. Lincoln

  Maaenpaa zal zeer waarschijnlijk vertrekken en terecht natuurlijk speelde elke wedstrijd goed op een paar foutjes na. Maar wat ik dan niet snap waarom laat je Heimann en Udegbe en haal je de 2de keeper van PEC. Dat vind ik echt een rare ontwikkeling.

 6. Goodie

  Joeri Schroyen ophalen. Leuke back, zei ik tijdje terug ook al. Aanvallend ook erg gevaarlijk. Nu nog ergens een goede keeper halen (en nog een aantal spelers oa een spits).
  Even er van uitgaan dat VVV goed handelt met Edwin Linssen, die zo op zijn beurt zijn broertje weet te overtuigen om te blijven:

  ———————–(Aankoop)——————
  —Joppen—-(Aankoop)—(Aankoop)—–Fleuren/Schroyen–
  ————E. Linssen——-Kruijssen—————-
  ———————–Yuki————————
  (Aankoop)———Nwofor/(Aankoop)—B.Linssen……

  Heb je een prima selectie.

 7. VvvVenlo

  Vostermans zou eventueel ook geen verkeerde speler voor in de Jupiler League zijn! Maar hoe deze hier nu eventueel tegenover zou staan!?!? Naar bijna geen minuten gemaakt te hebben dit seizoen onder LOKHOFF is nog maar de vraag 😉

 8. Goodie

  Vostermans zou ook een prima CV zijn. Evenals Reimerink als rechtsbuiten. Maar hebben geen vertrouwen van Lokhoff gekregen, terwijl je nou ook niet kunt zeggen dat Röseler en Maguire er iets van hebben gebakt..

 9. VvvVenlo

  Ja dat is niet de eerste keer helaas… Ik ben echt benieuwd met wie wat hoe ze allemaal komen aanzetten de komende weken?! En hopelijk nu wel een keer een complete selectie als de voorbereidingen gaan beginnen! Maar ook daar heb ik zo mijn twijfels over!

   1. Ben

    Ja, tot nu toe hebben ze zich geconcentreerd op vastleggen van de wisselspelers Wintjens en Fleuren. Hoewel, Fleuren van mij afgelopen jaar de voorkeur zou hebben gekregen boven Leiwa. FORZA VVV!

 10. roermond

  Go Ahead Eagles promoveerde afgelopen weekend naar de Eredivisie. De club uit Deventer is direct aan de slag gegaan met het zoeken naar versterkingen, meldt RTV Oost.

  Volgens de regio-omroep is Go Ahead inmiddels aanbeland bij een oude bekende. De club zou VVV Venlo-speler Jules Reimerink terug naar de Adelaarshorst willen halen. Reimerink zou reeds gesproken hebben met hoofdtrainer Erik ten Hag, de speler weet echter nog niet welke status hij geniet na de degradatie van VVV uit de Eredivisie.

  Het is onduidelijk of de aanvaller Venlo, ondanks een doorlopend contract, transfervrij mag verlaten. Reimerink zou sterk op de begroting drukken van VVV, dat door de degradatie moet snijden in de kosten. Reimerink dwong eerder met zijn goede spel in het shirt van Go Ahead een transfer naar het Duitse Energie Cottbus af.

  Bron: Voetbalprimeur..
  Het is toch niet te hopen dat hij transfervrij de deur uitloopt. Jammer, hij heeft totaal geen kans gehad in Venlo…

Leave a Reply