Danny Wintjens verhuurd aan PSV

De kogel is door de kerk! Danny Wintjens wordt voor de rest van seizoen 2014/2015 verhuurd aan PSV. Zowel VVV als PSV bevestigen de huurdeal op hun officiële websites.

De huidige koploper in de eredivisie heeft een acuut keepersprobleem door een langdurige blessure, vandaar dat zij Danny Wintjens onderdeel willen maken van het keeperstrio van hun eerste elftal.

Wintjens gaf gisteren al tegen 1Limburg aan dat hij ging vertrekken. “Ik ben blij met deze stap, omdat ik in bij VVV toch niet aan keepen toekwam. Weliswaar bij PSV als derde doelman, maar ik vertrek naar een topclub”

Venlonaren wenst Danny veel succes bij zijn nieuwe club PSV!

Bron: VVV-Venlo

5 Responses

 1. supportertje

  Het is fijn voor Danny en zeker om ervaring op te doen, alleen maar hopen dat VVV niet tegen een keepers probleem aanloopt. Of zouden ze al iemand achter de hand hebben???

  1. Goodie

   Het enige probleem dat ik tot nu toe misschien vind, is het niveau van Verstappen. Ik heb die jongen namelijk nog nooit zien keepen. Verder vind ik 3 keepers eigenlijk ook wel wat overdreven. De kans dat er wat met de 1e en de 2e keeper is is minimaal, maar het zou je maar gebeuren.

   1. supportertje

    Ja, het word pas echt vervelend als er een tegen een rode kaart aan loopt. Van Verstappen weet ik ook niet zoveel, maar ik ga er vanuit dat hij wel fatsoenlijk de goal kan verdedigen. Ben trouwens nog veel nieuwsgieriger wat de opstelling van Steijn word tegen Emmen. Zou hij gaan voor 4-4-2 ??? of 5-3-2. Of gewoon wat hij tot nu toe gedaan heeft.

   2. Goodie

    Gezien de (goede) wedstrijd tegen MVV verwacht ik dat Steijn gewoon met 4-3-3 blijft spelen met de punt op het middenveld naar voren. Ben alleen benieuwd of Steijn veranderingen en dan welke hij op het middenveld gaat doorvoeren.

 2. bear664

  Lees net dat Wintjes na deze verhuurperiode sowieso niet terug komt bij VVV … het contract is blijkbaar verscheurd.
  Is ook niet zo erg … Wintjes is nooit geen hoogvlieger geweest.
  Verstappen moeten we inderdaad even afwachten, maar die is destijds niet voor niets door PSV gehaald ….
  Als Niki zijn contract niet wil verlengen kunnen we altijd Kaya nog halen bij Fortuna …. weliswaar een klein mannetje maar een goede keeper

Leave a Reply