Darfalou speelgerechtigd tegen PSV

De nieuwe spits Darfalou, die voor een half gehuurd wordt van Vitesse, is tegen PSV direct speelgerechtigd. Dat meldt VVV-Venlo.

De club meldt het volgende op de website: “Het is officieel: aankomende zondag treden er mogelijk twee nieuwe namen aan tegen PSV. De eerste, hoofdtrainer Hans de Koning, heeft namelijk de beschikking over onze nieuwe spits Oussama Darfalou. 

Het nieuws dat we Darfalou zouden huren van Vitesse werd vorige week, dinsdag 7 januari, al bekend gemaakt. Tot nu was het dus wachten op het rondkomen van de tewerkstellingsvergunning die de Algerijn moest verkrijgen en dat laatste is vandaag dus afgerond. Darfalou zal met zijn collega-aanvallers moeten gaan zorgen voor doelpunten in de tweede seizoenshelft!”

VVV-Venlo heeft vooral meer goals nodig in de tweede seizoenshelft (gepaard met een solide defensie) en hopelijk hebben we dit gevonden in de persoon van Darfalou.

19 Responses

 1. chretien

  We gaan de tweede helft beginnen met een ongewijzigde achterhoede, geen enkele aanvulling? De achterhoede met de meeste tegengoals. Wat niet kan, kan niet. Oké, we gaan het zien. Come on jongens, met zijn allen achter osz VVV….

 2. Godfried

  Het zal me benieuwen, die tweede seizoenshelft. Ze zullen er nog flink hard aan moeten trekken willen ze niet rechtstreeks degraderen. ADO Den Haag heeft zich flink versterkt en ook Twente heeft erg goede zaken gedaan deze winter. RKC is ook nog van alles van plan lees ik…

  VVV, Emmen, RKC, Zwolle en ook Fortuna gaan uitmaken wie er degradeert en wie nacompetitie speelt. Verwacht dat RKC, VVV en Emmen het haasje zijn.

 3. Al die versterkingen bij ADO en FC Twente, ik weet het niet hoor. Je moet er ook een team van kunnen smeden natuurlijk, en dat gaat ook een tijdje duren. Maar dat het spannend gaat worden is zeker. Bij ons komt er wrsch. dus nog een verdediger bij. Ik ben benieuwd wie ze uit de hoge hoed toveren…

 4. RuiverCity

  Bij VVV zijn ze nog niet wakker na de eerste seizoenshelft. Ze hebben blijkbaar niet gezien hoe zwak onze verdediging is en dat het middenveld géén diepgang heeft.
  Ze begrijpen niet hoe hoog de nood is en dat een degradatie grote gevolgen heeft. Het vernieuwde elftal had er zondag moeten staan niet pas over drie weken!!

  1. mats

   Tja dat middenveld. Mee eens. Roep het nu ook al weken. Dan zie ik Linthorst en VanOoijen weer op de opstelling staan voor morgen en dan zakt me de moed eigenlijk alweer in de schoenen.

  1. RuiverCity

   Géén enkele, overbodige, speler is tot op heden vertrokken (?). Daar mag je gerust grote vraagtekens bij zetten. Slechts één nieuwe speler aangetrokken terwijl de nood héél hoog is. Ik ben héél benieuwd wat er morgen op het veld staat maar ik kan mij niet voorstellen dat met de komst van alleen Darfalou dit team/de speelwijze veel verandert (wat ik natuurlijk voor iedereen wel hoop).

   1. Meuske

    Mocht Oussama ze aan de ene kant nu wel drin prikken vliegen ze aan de andere kant net zo makkelijk in het netje als 1e seizoenshelft ben ik bang dus veel schieten weer denk ik niet mee op!

 5. Depor

  Met deze selectie pakken we genoeg punten en misschien morgen al. De vele tegendoelpunten en de problemen in de verdediging lag puur aan de manier van voetballen van onze vorige trainer. De verdediging is slechts op 1 plek gewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. en die plek is ook nog eens beter bezet nu (rechts achterin). Beetje positiever allemaal aub.

  1. mats

   Nee ben het wel met Depor eens. Onze verdedigers zijn geen wereldspelers en Kum en Jansen al helemaal niet en ook nog eens veelbetekenend langzaam. Ja dat levert tegendoelpunten op. En ja, Röseler is soms behoorlijk de weg kwijt zonder ijkpunt Promes naast zich.

   Maar we hebben na Maaskant gezien dat deze jongens echt beter konden en er zijn veel minder tegendoelpunten gevallen.

   Nee ik maak me er minder druk om danger feit dat we op het middenveld gene aanvallende spelers hebben die voor aansluiting en dreiging zorgen.

   Wat maakt mij het uit als we er een of twee tegenkrijgen, als we er zelf maar één meer maken. En tot nu toe is gebleken dat onze aanval dat niet doet. En het middenveld zorgt ook niet voor die passes.

   Die wereldgoal van Soriano tegen Emmen kwam notabene van Pachonik

Leave a Reply