De beste wensen!

Het jaar 2016 was een mooi jaar voor VVV-Venlo. Maar knallend gaan we door naar het nieuwe jaar 2017 waar we hopen te gaan promoveren naar de Eredivisie!

Wij wensen dan ook iedereen alvast een fantastisch nieuwjaar met veel gezondheid en geluk toe! Wij danken iedereen die onze website bezoekt en volgt!

via GIPHY

21 Responses

 1. Meuske

  Voor alle Venlonaren de beste wensen voor 2017 natuurlijk!! Behalve voor het besluiteloos zootje ambtenaren van de de gemeente Venlo natuurlijk want wat hebben die VVV laten barsten de afgelopen jaren!! Hoop van harte op een promotie maar is de club en het stadion klaar voor een promotie in de huidige omstandigheden? Daar twijfel ik nog wel eens aan want worden wij weer het lachertje van de Eredivisie en spelen we het jaar erna gewoon weer Juup voetbal dan laat maar zitten die promotie. Heeft de club momenteel iets te bieden aan spelers die Eredivisie willen spelen en is er geld voor eventuele versterkingen in de zomer zonder crowdfunding of iets dergelijks? Hoop het van harte maar mijn gevoel zegt iets anders. Forza VVV os Clubke

  1. Ben

   Wat je schrijft over het vervolg van een eventuele promotie naar de eredivisie. Ja dat baart ons aller VVV zeker zorgen. Het is het tweede seizoen waar VVV meedoet in de top, terwijl het stadion”leeg” blijft. In die zin zou “net geen promotie” wellicht het beste zijn. De grootste zorg van VVV is inkomen. Rest van het seizoen spelen voor een vol huis? 9 wedstrijden volle bak betekent 40.000 mensen, dus een slordige 3-4 ton extra geld. Geld dat ze goed kunnen gebruiken om kosten dekkend te kunnen werken.
   Zeker is dat VVV zichzelf slecht verkoopt. Daaraan moet worden gewerkt.
   Iedereen rondom VVV een Gezond 2017! FORZA VVV KAMPIOENEN!

  2. Ik denk dat VVV er zeker klaar voor is. Al 3 seizoenen snakken ze naar de Eredivisie en ze hebben genoeg ervaring opgedaan om het dit keer beter te doen. Alle ervaringen worden meegenomen en daarbij hebben we een goede technische staf met een visie, waarbij Stan Valckx altijd met verrassende spelers om de hoek komt. Je kunt natuurlijk nooit vantevoren zeggen of we er dan in blijven of niet. Je weet dat als je promoveert dat je degradatiekandidaat nr. 1 bent. Maar vertrouwen dat moeten we zeker hebben.

   Een crowdfunding voor spelers aantrekken vind ik persoonlijk geen goed plan. Dan gooi je pas je geld in een zwart gat wat nooit meer terug komt. Dat is echt gokken met je geld. We hebben genoeg projecten en dingen waar geld in geinvesteerd kan en moet worden.

 2. Meuske

  Bedoelde ook niet crowdfunding voor spelers aan te trekken maar als dat al nodig is om je stadion op te knappen hoe wil je dan eredivisie waardige spelers aantrekken op korte termijn? Ben liever trots op mijn club in de top van de Juup als teleurgesteld in de kelder van de Eredivisie om eerlijk te zijn!! Maar het is allemaal zo dubbel omdat we al zovaak de deksel op de neus hebben gekregen. Wil trots zijn en dat ben ik momenteel, en niet iedere week met lood in de schoenen de berg op klimmen. Moeten we niet eerst verder bouwen dan waar we nu zijn??

  1. Ik snap wat je denkt maar ik denk dat wij vrij weinig kunnen betekenen qua het aantrekken van spelers. Dat moet echt de technische staf doen en daar hebben wij alle vertrouwen in. Ze hebben bewezen met niks een goed elftal neer te zetten dus ik ben benieuwd wat ze kunnen zodra er wel geld beschikbaar is.

   Ik snap het ook qua trots maar in principe moeten we het zover krijgen dat je trots bent op de club in elke divisie en of ze bovenaan of onderaan meespelen. Ik snap dat de sportieve prestaties leidend is maar onze historie en alles wat er gebeurd rondom de club is iets waar we trots op moeten zijn/worden.

Leave a Reply