De Gijs Nass Corner, De introductie

gijs_nass_spelersfoto “De Gijs Nass Corner.”

De introductie.

(24 mei 2011)

Venlonaren.net is van Venlonaren, voor Venlonaren, en verder voor iedereen die VVV-Venlo een warm hart toe draagt. Voor al die warme harten hebben we nu een speciaal hoekje ingericht op Venlonaren.net. Op dit bijzondere plekje worden jullie samen gebracht met de verhalen en ervaring uit de rijke clubhistorie van VVV-Venlo. Alle hoogtepunten, maar ook de dieptepunten, verhalen over en van bijzondere VVV-ers, anekdotes en gewoon mooie verhalen over VVV-Venlo zullen hier de revue passeren.

Vanaf heden zullen er nu hier met enige regelmaat nieuwe verhalen en interviews aan jullie voorbij komen. Met ieder artikel zal er een klein stukje historie van VVV-Venlo aan jullie voorbij gaan, wat alles op een rijtje zal laten zien dat VVV-Venlo een unieke voetbalclub in Nederland is. Voor mij zelfs dé mooiste club van Nederland.

Een bijzonder plekje verdiend natuurlijk ook een bijzondere naam. Nu heeft VVV-Venlo een behoorlijk aantal clubiconen, maar echte coryfeeën heeft VVV er maar drie. In mijn beleving zijn Jan Klaassens, Herman Teeuwen, en Gijs Nass “Dé Drié Groten” van onze Venlose Trots. Zo heeft Jan Klaassens als eerbetoon zijn eigen standbeeld voor “de Koel” staan. Herman Teeuwen heeft zijn jaarlijks terugkerende eigen wedstrijd, de “Herman Teeuwen Memorial,” en zo heeft Gijs Nass nu zijn eigen hoekje op Venlonaren.net, namelijk “De Gijs Nass Corner.”

Voor de echte fan is het een must om regelmatig eens een kijkje te komen nemen in de “Gijs Nass Corner.” Dus waar wachten jullie nog op? Ga eens kijken, en laat je meeslepen door de verrassende verhalen uit het heden, en het verleden van VVV-Venlo. De artikelen in deze bijzondere reeks zullen geen chronologische volgorde hebben, maar zullen je kris-kros meenemen door de historie van dé Venlose Voetbal Vereniging.

Wij wensen eenieder die een bezoekje brengt aan de “Gijs Nass Corner” heel veel leesplezier toe, beginnend bij het eerste deel:

“Het afscheid van Mister VVV & the International Football Cup, seizoen 1961/62.”

Leave a Reply