De Graafschap – VVV-Venlo 1-0

vvv-venlo-logo

VVV-Venlo heeft de reguliere competitie afgesloten met een nederlaag. Op bezoek bij De Graafschap werd het 1-0 voor de gastheer dankzij een treffer van Rydell Poepon.

Zonder de geblesseerden Michael Timisela en Ken Leemans en de op de bank geposteerde Balázs Tóth begon VVV-Venlo het treffen in Doetinchem slecht. Al na zes minuten stond de 1-0 op het scorebord. Rydell Poepon werd goed de diepte ingestuurd en scoorde beheerste de openingstreffer: 1-0. Vijf minuten later had het 3-0 kunnen staan ware het niet dat Steve de Ridder en Yuri Rose de bal niet voorbij Dennis Gentenaar kregen. Pas na een kwartier kon het eerste wapenfeit van VVV-Venlo genoteerd worden toen Dario Vujicevic het vijandelijke doel onder vuur nam.

Voor rust hadden beide ploegen nog een treffer kunnen produceren. Namens De Graafschap waren Peter Jungschläger en De Ridder kansrijk, terwijl Ahmed Musa dat was namens de gasten. Een hakbal van Michael Uchebo kwam met enig fortuin bij Musa terecht, maar hij vond goalie Joost Terol op zijn weg.

Kort na de rust leek De Graafschap op 2-0 te komen. Jordy Buijs schoot een vrije trap ineens raak. Het doelpunt werd echter geannuleerd wegens buitenspel. Kort daarna had Uchebo aan de andere kant de gelijkmaker op de schoen. Het laatste wapenfeit van het duel kwam op naam van Yuri Rose. De middenvelder kopte een bal van de zijkant snoeihard tegen de lat. VVV-Venlo gaat de play-offs dus in met een nederlaag. Aanstaande donderdag gaan de Limburgers allereerst op bezoek bij FC Volendam.

Zondag 15 mei 2011

DE GRAAFSCHAP – VVV-VENLO 1-0

6. Rydell Poepon 1-0. Scheidsrechter: Wegereef. Toeschouwers: 12030. Gele kaarten: Vito Wormgoor (De Graafschap).

Opstelling De Graafschap:

Joost Terol; Vito Wormgoor, Leon Broekhof (90. Rik Sebens), Jordy Buijs, Purrel Fränkel; Jussi Kujala, Rogier Meijer, Yuri Rose, Peter Jungschläger (90. Jochem Jansen); Steve de Ridder (77. Hugo Bargas) en Rydell Poepon.

Opstelling VVV-Venlo:

Dennis Gentenaar; Ferry de Regt (75. Funso Ojo), Maya Yoshida, Youssef El Akchaoui, Niels Fleuren; Quin Kruijsen (75. Balázs Tóth), Robert Cullen, Dario Vujicevic; Ahmed Musa, Michael Uchebo en Achmed Ahahaoui.

Eredivisie Live filmpjes.

Bekijk hier Niels Fleuren na De Graafschap-VVV-Venlo

Bekijk hier Boessen na De Graafschap-VVV-Venlo

Bekijk hier de samenvatting van De Graafschap-VVV-Venlo

Leave a Reply