UPDATE: De Graafschap – VVV-Venlo op 16 februari

De KNVB heeft in overleg met de clubs en de gemeente Doetichem een nieuwe speeldatum vast gesteld voor de afgelaste wedstrijd van vanavond. De wedstrijd wordt op maandag 16 februari om 20.00 uur ingehaald!

——————————————————————————————————————————

De wedstrijd van vanavond De Graafschap – VVV-Venlo is afgelast! De wedstrijd zou vanavond om 20.00 uur gespeeld worden in Doetichem. De KNVB heeft de wedstrijd uit het spelschema gehaald.

Op dit moment is er nog geen nieuwe speeldatum bekend. Zodra we hier meer over weten komt het online te staan.

De selectie gaat dadelijk trainen op het hoofdveld van Stadion De Koel. De training van morgen vervalt.

8 Responses

 1. Ben

  Welke idioot van ons gaat met deze datum akkoord? Sorry hoor, ik haak af. Enkele dagen per jaar ben ik met iets anders bezig, dan VVV. Ik hoor het wel, maar ik neem geen enkele speler iets kwalijk. FORZA VVV, we gaan promoveren? Of is het emigreren?

 2. roermond

  En nu een boete voor de Graafschap? Veldverwarming is toch verplicht in de eredivisie en 3 jaar geleden speelde de Graafschap nog in de eredivisie…Daar hoor ik niemand over…

  1. marcel

   yep, dit is echter de juup, hier is het niet verplicht. voornamelijk om een grote reden: geld. het opstoken van zo’n veldverwarming is voor geen enkele jupiler league club terug te verdienen. dus daarom hoor je daar niemand over.

 3. Meuske

  Dit is toch ook echt heel knullig allemaal, je mag toch van een profclub als de Graafschap wel beter verwachten. We moeten ook niet te overdreven doen over carnavals maandag want geen speler van VVV viert het en die 15 man die mee zouden reizen komen er ook wel overheen denk ik. Het is gewoon jammer voor nu anders had je maandagavond geweten waar we stonden tegenover de rest. Laten we hopen dat de Koempels nog een keer flink ervan langs krijgen is mijn weekend toch nog een beetje geslaagd. De focus op Oss maar dan beej os!! Forza VVV

 4. supportertje

  Dan eerst maar tegen Oss spelen, en deze wedstrijd gebruiken als opwarmertje tegen de Graafschap. Alhoewel Oss ook een goede partij voetbal op de mat kan leggen, is het toch lekker om eerst de wedstrijd thuis te spelen. Met winst zit je natuurlijk lekkerder in het velletje.

 5. Godfried

  Hahaha, nu wordt de wedstrijd een dag later op ‘Vastelaoves Dinsdaag’ gespeeld.

  Ik weet niet welke argumenten ze hebben gebruikt om de wedstrijd van de carnavals maandag te verzetten, maar de boodschap is geloof ik niet heel goed overgekomen in Zeist. Prutsers.

Leave a Reply