De sfeer erin!

Aanstaande zondag staat een van de allerbelangrijkste thuiswedstrijden van dit seizoen, tegen Go Ahead Eagles, op het programma. Op initiatief van Fanclub D’n Twellefde Man zal er voorafgaand aan het duel een DJ muziek draaien bij het supportershome (mits de weersomstandigheden dit toelaten) om alle supporters in opperbeste stemming te brengen! Kom dus op tijd naar het supportershome en steun onze jongens op weg naar handhaving!

13 Responses

 1. sobermikel

  Ik wil over de sfeer geen woord meer horen. Degene die liggen te zeiken dat de sfeer slecht is, zijn hier zelf schuldig aan.
  Dit zijn de, zogenaamde ‘Ultras’ die nu, ineens aan de west- kant staan. Deze zijn verkast van Oost naar West.
  Wat wil je van de sfeer verwachten, als overal verspreidt door het stadion supportersgroepen staan?

 2. Ddelamontagne

  Je kan niet ontkennen dat de sfeer alles behalve goed is dit seizoen. Je hebt gelijk dat er supporters groepen op een andere tribune zijn gaan zitten maar dit neemt niet weg dat er totaal nul comma nul sfeer is. En het is belangrijk bij deze wedstrijden dat het team weet dat iedereen achter ze staat. Daarom is dit een goed initiatief maar het moet ook meer zijn dan pruts vuurwerk en paar vlaggetjes. Het moet echt helemaal goed aangekleedt zijn met grote doeken en vlaggen, pyro maar dit laat VVV waarschijnlijk niet toe.

 3. supporter1903

  Ja natuurlijk het is weer allemaal de schuld van de groep op west omdat we weg zijn gegaan. Ik zeg niet dat wij zo geweldig zijn maar wij hebben op oost de sfeer proberen te verbeteren met nieuwe songs en vlaggen (helaas zijn de vlaggen niet in de smaak gevallen en daar zijn we toen ook mee gestopt). Als wij er een song lekker in hadden zitten vonden andere supporters het nodig om er wat door te schreeuwen. en met de 3 liedjes we love you venlo, come on venlo en forza venlo krijg je geen sfeer. Maar goed die discussie is al gevoerd.

  We zijn alleen naar west gegaan omdat andere vonden dat wij de sfeer hebben verpest. Dus kwamen we tot het idee om naar west te gaan zodat wij onze sfeer konden maken en jullie op oost jullie sfeer. We kunnen nu de conclusie trekken dat het allemaal niet goed is gegaan maar er is tenminste wat geprobeert. Ik hoop van harte dat wij ooit weer een fatsoenlijke sfeer krijgen maar ik ben er bang voor.

  De beleving is er blijkbaar niet.

  1. sobermikel

   Dan zou ik vooral lekker op west blijven, met jullie ‘wij kunnen het beter’ instelling.
   En anders gewoon lekker thuis blijven, als jullie er niks meer aan vinden…

   1. Ddelamontagne

    Nou Sobermikel je staat wel open voor discussie. Je hebt harde oordelen en zegt allemaal dingen die je suggereert. Jij zal wel op de sfeertribune zitten ja. Met zo’n instelling hebben we een geweldige sfeer! 🙁

    Verras me eens en maak er een keer wat van dan. Dit seizoen is de sfeer nog slechter dan een amateur vereniging. Maarja daar mogen we niet over praten want dan wordt onze Mikel een beetje sober. Wel een toepasselijke naam moet ik toegeven.

   2. sobermikel

    Ja, ik sta inderdaad op Oost.
    En als de wat ‘fanatiekere’ groep vertrekt van een tribune waar moeiljik sfeer te verkrijgen is, maak je het alleen maar erger.
    Je hebt een groepje nodig die de boel een beetje ‘anfeuert’, op zijn Duits. Jullie dachten: ‘wij vertrekken mooi naar West, zoek het maar uit op O’! Nou, daar heb je niks aan en vind ik ontzettend laf. Daarom wil ik ook niemand meer van die overlopers horen zeiken over de sfeer.

   3. Ddelamontagne

    Ik snap je punt maar ik vind het gewoon jammer dat er niet over gepraat kan worden. Ik hoor niet bij die groep die is verhuisd maar ik snap best waarom ze deze keuze hebben gemaakt.

 4. pavisto67

  Ik ben de eerste die toe zal geven dat de sfeer in de Koel, zelden of nooit van een hoogstaand niveau is geweest, dat publiek hebben wij helaas niet. Die hoop heb ik al jaren geleden opgegeven.
  Maar een goede sfeer begint toch echt op het veld, met voetbal dat de moeite waard is.
  Helaas is het voetbal de laatste drie seizoenen meestal niet om aan te zien, en dat effect druppelt door richting tribune. Nogmaals ik vind het erg jammer dat er geen sfeer is, maar ergens kan ik het nog begrijpen ook met dit betonvoetbal.

 5. Ben

  De sfeer is er “zo” in, maar niet eerder dan dat er op het veld iets gebeurt dat de ons aangrijpt. Dan gaan we er met zijn allen bovenop.
  Het is volgens mij nooit anders geweest. Heeft waarschijnlijk te maken met onze “valse” Limburgse bescheidenheid. Jammer, het is niet anders, ik weet, ik zit zelf ook zo in elkaar.
  Dus, maar hopen dat de tegenstander op een smerige, vuile manier een van onze jongens de wedstrijd uittrapt? Ik weet niet of k er op moet hopen, maar zoiets komt ons altijd ten goede.
  FORZA VVV!

 6. YowVVV

  Prima actie! Geen sfeer in de Koel, slaat wel over als het op het veld anders is.
  Mja, als je al de verkeerde spelers op gaat stelen en een idioot systeem speelt.

 7. Teetje

  Het hek die de vakken O2 en O3 van elkaar scheidt weghalen a.u.b., denk dat dat de sfeer al ten goede zou doen.
  Verder zoals al gezegd grote doeken, pyro e.d., maar ik denk idd ook niet dat pyro ooit gaat lukken bij VVV…

 8. marcel

  je kunt verzinnen wat je wilt. grote spandoeken, pyro’s en noem maar op. volgens mij zijn er maar 3 zaken die de sfeer echt omhoog krikken.

  1) er dient wat te gebeuren op het veld. aangezien er op het veld echt helemaal NIX meer gebeurd, ligt hier het grootste pijnpunt.

  2) iedereen die sfeer wil maken moet zoveel mogelijk bij elkaar gaan staan

  3) er zullen een paar mensen op moeten staan die onophoudelijk de rest aanvuren. en (helaas nodig), waarvan dit geaccepteerd wordt. wellicht iets voor die groepjes om met elkaar over in overleg te gaan.

Leave a Reply