Deal is rond: VVV-Venlo huurt Martijn Berden

Zoals vanmiddag al gesuggereerd werd, blijkt nu ook definitief: VVV-Venlo heeft haar selectie versterkt met Martijn Berden. De 25-jarige rechtsbuiten wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Go Ahead Eagles, maar VVV heeft een optie om hem voor twee seizoenen vast te leggen.

“Na een goed gesprek met Willem Janssen, Marc van Hintum en Stan Valckx was ik er snel van overtuigd dat ik naar VVV wilde komen. Ze hebben een goed beeld geschetst van de club en de ambitie van VVV spreekt me erg aan. Hopelijk kan ik hier veel minuten gaan maken en het team helpen om het maximale eruit te halen dit seizoen. Ik kijk er enorm naar uit om in De Koel te spelen”, liet Berden weten op de website van VVV.

Welkom, Martijn!

15 Responses

 1. chretien

  Bijzonder deze transfer. In ieder geval interessant te lezen dat we een aanvallende versterking erbij halen. Benieuwd wat hij gaat laten zien. Optie tot koop? Verbaast me. FORZA VVV!

 2. supportertje

  Prima gedaan door VVV. Hopelijk is dit een duidelijke versterking voor het team. Daarmee hebben we de buitenspelers binnen gehaald. Jammer voor Roemer, maar er stond wat te gebeuren. Op de een of andere manier is hij niet doorgegroeid, gebrek aan vertrouwen, of niet tegen de druk op kunnen. Blijft voor mij in ieder geval een prima jong, en wens hem veel succes toe als hij weg zou gaan. Hopelijk kan hij blijven en in de luwte zich alsnog beter ontwikkelen.

 3. De Koel

  Prima versterkingen binnengehaald door Willem Janssen & co. Alledrie spelers die in NL voetballen en met potentie. Hopelijk zien ze op d’n berg nu eindelijk in dat die jeugdopleiding geen rendement oplevert en dat je veel beter kunt inzetten op goede scouting.

 4. wuilus

  Hij viel mij altijd positief op bij gae.
  Goed gedaan van vvv.
  Snap alleen nog steeds niet waarom geen linksback?
  Maar goed, deze jongen lijkt mij echt een goede versterking.

  1. Luis Erique

   Waarom een linksback? Janssen speelt prima, en Lathouwers kan er ook spelen. Ik vind dat vvv precies gehaald heeft wat nodig is. Creativiteit. Degelijkheid is er genoeg.

  1. Grad

   Nog niet bekend, als de geruchten kloppen dat hij naar Atlanta United (MSL) in Amerika zou gaan, dan kan het mogelijk nog wel even duren voordat hier zekerheid over is, omdat in Amerika de transfermarkt open is van 10 febr. t/m 4 mei.

 5. Het verbaast me wel dat er niemand vertrokken is in de winterstop. Dat was de laatste jaren wel anders, toen gingen er elke winter wel vier of spelers weg.

  Kan natuurlijk ook liggen aan het feit dat niemand interesse had voor de spelers die VVV wel zou willen laten vertrekken.

   1. chretien

    Of…. de geïnteresseerde partijen konden de exorbitant hoge vraagprijzen van VVV niet betalen…..
    Morgen jong-AZ, uitwedstrijd, wellicht extra interessante wedstrijd, omdat wij enkele ex-Jong AZ spelers in onze gelederen hebben. Worden ze opgesteld, omdat ze extra gemotiveerd zullen zijn om te ptresteren? FORZA VVV!

Leave a Reply