Deel de mooie momenten van het amateurvoetbal met SMOOVZ

smoovz addDeel de mooie momenten van het amateurvoetbal met SMOOVZ

Met wekelijks meer dan 33.000 wedstrijden is amateurvoetbal veruit de grootste sport in Nederland. Ruim 1,2 miljoen actieve leden voetballen met veel plezier en respect voor elkaar. Hoogste tijd om dat ook te laten zien! SMOOVZ is er om op een positieve en betrokken manier de mooie momenten van het amateurvoetbal te delen.

In tegenstelling tot het profvoetbal, waar alle wedstrijden live gevolgd kunnen worden via TV, laptop en smartphone, zijn er voor het amateurvoetbal maar beperkte mogelijkheden. Terwijl alle technische middelen voor handen zijn om dit wel te doen!

Videobeelden zeggen meer dan 1000 woorden. Spelers zien die mooie goal graag terug en trainers gebruiken graag beelden als leermiddel om een spelsituatie uit te leggen. Ook de clubbestuurders, vrijwilligers en betrokken ouders die niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn, kunnen live via SMOOVZ op de hoogte blijven.

Iedereen die zich inzet om het amateurvoetbal positief op de kaart te zetten, wordt beloond met virtuele punten. Hoe meer punten je verdient, hoe groter de kans op mooie prijzen voor jou, je team of zelfs een nieuwe sponsor voor jouw club!

Download nu de app. Verdien de punten langs de lijn en wordt kampioen op SMOOVZ!
Download de SMOOVZ app hier: http://app.lk/smoovz

Leave a Reply