VVV-Venlo

Degradatie komt steeds dichterbij voor VVV-Venlo na afgetekende nederlaag in Almelo: 4-0

Met nog vier wedstrijden op de teller begint het zo langzamerhand een lastig karwei te worden voor VVV-Venlo om in de Eredivisie te blijven. Het enige was telt zijn punten. Te beginnen in Almelo tegen Heracles.

Resultaat was nodig in Almelo en dus koos Jos Luhukay voor een aanvallende opstelling. Zowel van Crooij als Machach stonden op het middenveld geposteerd en voorin moesten Hunte, Roemer en toch voornamelijk Giakoumakis voor de doelpunten gaan zorgen. De opvallendste afwezige in Erve Asito was C. Donis. Hij bleef samen met Janssen, Hupperts en Shabani in Venlo waardoor de spoeling op het middenveld dun was. Essanoussi was de enige middenvelder op de bank.

VVV mocht aftrappen, maar de eerste mogelijkheid was voor de thuisploeg. Dekker beging de overtreding op Bakis die zelf achter de toegekende vrije trap ging staan. De poging ging via de muur over de achterlijn waardoor het gevaar geweken was. Ook VVV kreeg een vrije trap op een bijna identieke positie als even daarvoor, maar ook hier was de muur het eindstation.

Na een minuut of twintig, wanneer we op die vrije trappen aan het begin van de wedstrijd na nog niet echt verwend waren, sloeg de schrik toe. Giakoumakis ging er bij zitten en greep naar zijn enkel. Het leek einde wedstrijd voor de Griekse topschutter, maar gelukkig kon hij niet veel later het duel ‘gewoon’ hervatten.

De eerste echt grote kans van de wedstrijd diende zich aan na een halfuur spelen. Guwara verloor op knullige wijze de bal en leidde daarmee een gevaarlijke counter van Heracles in. In eerste instantie kon de linksback de aanval nog in de kiem smoren, maar uit de hoekschop die volgde kon Pröpper vrij inkoppen. Gelukkig voor de Venlonaren deed de aanvoerder van de thuisploeg dit een stuk te hoog. Maar het was wel de aanzet tot meerdere kansen voor de Almeloërs. En de eerste zat er ook gelijk in. Een lange bal van achteruit kwam bij Bakis terecht die met een simpele kapbeweging oog in oog met Kirschbaum kwam te staan. Met links vond hij de lange hoek en zo hielden de Venlonaren lange tijd stand, maar was de achterstand nu toch een feit. Enkele ogenblikken later kon het ook gelijk 2-0 worden. Vloet ging samen met Bakis recht op het doel af en besloot de bal mee te geven aan de enige doelpuntenmaker tot nog toe. Deze keer hield Kirschbaum zijn doel wel schoon waardoor groter leed de Venlonaren vooralsnog bespaard bleef.

Met de rust in het vizier kreeg VVV de uitgelezen mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Een communicatiefout van jewelste in de Almelose defensie gaf Roemer de mogelijkheid om de bal in een leeg doel te schieten, maar Heracles-doelman Blaswich was net op tijd terug om de inzet van Roemer tot hoekschop te verwerken. In plaats van een kans voor VVV leidde de hoekschop een kans voor Heracles in. Blaswich gooide de bal meteen naar voren en stelde Burgzorg in staat om in een rechte lijn richting het Venlose doel te rennen. Post moest aan de noodrem trekken en vloerde de buitenspeler waardoor Heracles een vrije trap kreeg op een perfecte positie. Wat volgde was een prachtgoal van Vloet waar Kirschbaum alleen maar naar kon kijken. Als je de goal zelf niet maakt, valt die natuurlijk aan de andere kant. Zo gebeurde er lange tijd heel weinig in Erve Asito, maar gingen de Venlonaren toch met een 2-0 achterstand de rust in. Erg jammer, maar ook niet geheel onverwachts. Toch lagen er bij vlagen ook ruimtes in aanvallend opzicht om tot kansen te komen. Als hier in de tweede helft beter gebruik van kon worden gemaakt was er misschien nog iets mogelijk.

Luhukay greep drastisch in en stuurde maar liefst drie nieuwe spelers het veld in aan het begin van de tweede helft. Swinkels, A. Donis en John moesten gaan proberen om nog iets van de wedstrijd te maken. Voor hen bleven Dekker, Roemer en Hunte in de kleedkamer achter. Ondanks de driedubbele wissel was de eerste kans van het tweede bedrijf voor de gastheren. Burgzorg werd aangespeeld door Vloet en testte Kirschbaum maar weer eens. De bal werd licht getoucheerd door een Venloos been waardoor de bal van richting veranderde, maar Kirschbaum was op zijn hoede. Aan de andere kant kwam ook VVV gevaarlijk voor het doel. Pachonik kon na een mooi hakballetje van Machach vrij doorlopen richting Blaswich. De Duitse rechtsback had Giakoumakis naast zich maar besloot voor eigen succes te gaan. Tot ongenoegen van Giakoumakis, want de bal belandde in het zijnet.

Snel een Venlose treffer en er was misschien daadwerkelijk nog een resultaat haalbaar, maar zoals eigenlijk zo vaak viel die weer in het verkeerde doel. John liet zich kinderlijk eenvoudig aftroeven op de achterlijn door Fadiga. De Almelose rechtsback kon daarna rustig een medespeler uitzoeken voor het doel en ging voor Bakis: 3-0. Nu konden we het wel vergeten.

Alle hoop was na de 3-0 zichtbaar verdwenen bij de Venlonaren en ook Heracles nam wat gas terug. Het logische gevolg was hetzelfde spelbeeld als in het eerste halfuur van de wedstrijd. Er gebeurde weinig voor beide doelen en alleen enkele schotjes en standaardsituaties leverden nog iets van gevaar op. Toch werd het wel nog 4-0. Swinkels gooide zich voor een schot van Fadiga maar raakte hierbij de bal met de arm. Dat kon er ook nog wel bij. Bakis maakte zijn derde van de wedstrijd en de vierde in totaal. Kuipers was niet veel later loyaal aan de Venlonaren en voegde maar één minuut extra speeltijd toe. Hierin gebeurde niks en zo verloor VVV afgetekend met 4-0 van Heracles Almelo.

Wat een middag weer. Competitienederlaag nummer twaalf op rij. En wéér is er niks op af te dingen. Als je ziet hoe makkelijk we de goals tegenkrijgen en hoe moeilijk we tot kansen komen, zou ik niet weten hoe dit nog goed moet komen. Het eerste halfuur bood nog hoop maar zodra de eerste tegentreffer in het netje lag zakte de moed gelijk in de schoenen, zoals bijna iedere week. Maar hoe negatief we ook allemaal zijn en hoe uitzichtloos de situatie ook is, er is nog altijd een kans dat we erin blijven. De volgende wedstrijd is dan echter wel cruciaal. Aankomende zaterdag komt RKC Waalwijk namelijk naar Venlo. Dan MOET er GEWONNEN worden en niets anders. Indien dat lukt, zijn we nog altijd in leven. Dus laten we er nog minimaal een keer met z’n allen in geloven en hopelijk kunnen we dan zaterdag thuis tegen RKC de laatste strohalm grijpen!

Heracles Almelo-VVV-Venlo 4-0 (2-0)

Scoreverloop:

’35 Bakis 1-0

’44 Vloet 2-0

’55 Bakis 3-0

’83 Bakis (pen) 4-0

Opstelling Heracles Almelo: Blaswich, Fadiga, Pröpper, Knoester, Quagliata (Les ’46), Schoofs, De la Torre (Ibrahimoglu ’90, Vloet (Sierra ’80), Lunding (Azzaoui ’46), Bakis, Burgzorg (Kutucu ’80)

Opstelling VVV-Venlo: Kirschbaum, Pachonik, Dekker (Swinkels ’46), Da Graca, Guwara, Post, Machach, Van Crooij, Roemer (A. Donis ’46), Giakoumakis (Arias ’59), Hunte (John ’46)

96 Responses

  1. roermond

   Ook ik blijf natuurlijk op vrijdag komen om mijn cluppie aan te moedigen in de KKD, hoe erg ik het ook vind dat VVV degradeert. Maar ik heb erger meegemaakt, heb met 800 man in het stadion naar wedstrijden van VVV gekeken. Vele vrienden gemaakt, lief en leed meegemaakt. Maar op de een of andere manier komen we er weer op, en over een jaar of 2, 3 hoop ik weer te genieten van nieuwe talenten en topscorers van MIJN cluppie in de eredivisie…come on Venlo..forza VVV… Geel-Zwart, voor ALTIJD in mijn hart…

 1. twiggy11

  Is maar 1 optie gigantisch de bezem er door.volgende week beginnen met de spelers die een doorlopend contract hebben dan aanvullen met jeugd en dan de gehuurde spelers die het daar niet mee eens is op de vlieger zetten en adieu.

  1. Ievel Knievel

   Ben ik met je eens. Riep ik vorige week al. De kans dat je het met de spelers die het week-in-week-uit mogen doen gaat redden wordt steeds kleiner.

   Dus: iedereen die einde contract is of gehuurd is: jammerdan> einde seizoen. Spelers die (bijna zeker) blijven: opstellen.

 2. supportertje

  Hoe positief ik het altijd in zie, maar de realiteit is gewoon anders. Hier helpt geen wonder, en degradatie is m.i. terecht en een feit. Persoonlijk het seizoen, en het vorige seizoen beschouwend, is dit niet meer als terecht. Al hoe wel ik goede hoop had, en nog steeds van mening ben dat men goede spelers heeft aangetrokken. Echter op de een of andere manier is er na de januari maand iets gebeurt waardoor het niet meer was, wat het is geweest.

  Het begon bij het uitstellen van de wedstrijd tegen Sparta, daar werd de flow onderbroken en daarna gingen we rechtstreeks door richting de kelder. Ondanks dat zo wel VVV als wij dachten dat het goed zou komen. Maar dat gebeurde niet, en ging het van kwaad tot erger, en nu is er geen redden meer aan. Wat is er toch gebeurt in de tussentijd. Voor voor analisten, mentalisten, en wat niet meer op geestelijk gebied.

  Maar wat nu, VVV gaat degraderen. Dat is duidelijk, hoe nu verder. Hoever heeft VVV zich in de schulden gestort voor het lijfsbehoud. Gaat Gia inderdaad weg zonder een cent op te leveren. Allemaal vragen die nu door ons hoofd spelen. Kan VVV überhaupt nog verder als profclub. Zijn ze financieel niet te ver gegaan om het verblijf in de ED zeker te stellen. In de spaarzame communicatie hoor je hier niets over.

  Persoonlijk maak ik mij grote zorgen hoe het verder gaat met mijn kluppie. Hebben ze niet de club in het verderf gestort met hun handhavingsbeleid voor de ED. Hoe groot zijn de schulden ondertussen, en hoe denken ze verder te gaan in de toekomst. Corona is dodelijk geweest voor velen, maar ook denk ik voor het voetbal. We hebben verplicht moeten afhaken als supporter, tegen onze zin.

  We hebben zoals veel supporters de centen aan de club gelaten, en genoegen genomen met 1 wedstrijd of erger nog geen enkele gezien te hebben op het veld. Dat is niet anders, tijdsgeest zullen we maar zeggen. Maar nu gaat het er om spannen. Waar staat VVV als club, wat staat er te gebeuren, en ondertussen blijft het stil op de berg. Gissen is het enige wat we kunnen. VVV moet snel aan ons laten weten welke richting zij op willen. KKD is natuurlijk volgend seizoen de werkelijkheid.

  Snel terug in de ED een utopie, financieel weten we niks. maar het gaan magere jaren worden op de berg. Ik hoop dat net als ik, de trouwe supporters blijven. Dat we weer op ons plekje kunnen zitten op de tribune, die gewoon zal blijven zoals hij is. Domweg omdat er geen geld is voor verbetering. Wie weet komt er nog iemand voorbij die een zak geld overheeft, en denkt uhm, VVV laat ik daar eens wat gaan betekenen, maar ik denk het niet. Misschien gebeurt er een wonder, maar ik denk het niet. Maar zullen er supporters zitten als VVV speelt, ik denk het wel.

  Supporter ben je voor het leven. Supporter ben je in goede en slechte tijden. Supporter ben je als VVV verliest of wint. Supporter ben je als je van je club houd. Supporter ben je als je kleuren van de club omarmt. Supporter ben je als je de club vergeeft dat het weer klote is en je kunt janken hoe het er weer aan toe gaat. Supporter van VVV zijn is moeilijk, soms ondankbaar, vaak niet gewaardeerd, maar o zo broodnodig.

  Dus het volgende seizoen ben ik er weer, mits de club er is. En onderga ik weer alles wat een supporters ondergaat. Het is mijn club, het zijn mijn kleuren. En wat er ook gebeurt ik ben trots op dat kluppie.

 3. spits

  Oké degradatie naar keukend is er nu. De club zal hoe dan ook blijven bestaan daar ga ik van uit. Ik koop sowieso een seizoenkaart voor volgend jaar . Wie zegt nu al dat die dat ook doet

  1. robvvv

   Ik…!
   Ik heb eredivisie , eerste , maar ook tweede divisie meegemaakt …. Het is zoals “supportertje “al zegt: je ben supporter voor het leven …

   Ik heb Cruijff in de Koel gezien, heb Honda gezien. Ik reed week in week uit 60 km met mijn destijds tijd roodwitte Citroen Diane naar Venlo, was op de Wageningse Berg , huilde bij de 2-1 van Remy Reinierse tegen Eindhoven.. heb leuke gesprekken gehad met Lars Unnerstall en Tobias Pachonik..
   Heb bij Jan Klaassen in de auto gezeten naar Feijenoord…
   Gijs Nass , Herman Teeuwen, Frans Swinkels , Ton van de Hurk … ze kwamen bij ons thuis….
   Ik zag Kurcinac en Jovanovic ( de held) … Maar ook Schäfer en Jan van ’t Hek, Dick Schenkel ….. ga zo maar door.
   Al dezen speelden voor mijn club….. Geel/zwart (en in de jaren zeventig rood/wit)..
   Geel/zwart zit inmiddels in de genen….
   Laat dat voor alle supporters gelden… in goede en slechte tijden… Een klein sprankje hoop nog voor de komende 3 wedstrijden , maar de realiteit leert ons dat deze groep het niet gaat redden…
   Een grote taak voor Jos Luhukay (als hij blijft) om met een nieuwe, frisse groep opnieuw op te starten in de KKD…

   VVV-VENLO TILL WE DIE !!!!!!!!!!!!!!!! FORZA VVV

   1. Grad

    Ook ik ben van dezelfde generatie en heb deze tijden mee mogen maken en helaas ik geloof er ook niet meer in dat ze het nog gaan redden. Als ik zie de manier waarop RKC en Emmen voetballen, dan wint VVV in deze vorm ook niet de wedstrijden tegen deze clubs
    Volgend jaar dan maar weer KKD en geleidellijk bouwen aan een nieuw team en vooral niet geforceerd binnen een jaar weer willen terugkeren.

   2. supportertje

    We kunnen elkaar de hand schudden. We hebben het allemaal meegemaakt, maar het maakt de teleurstelling hierover niet makkelijker. Iedere keer hebben we de hoop dat het uit zou monden in een langer verblijf in de ED. Echter als het vijfde jaar opdoemt, dan gaat er iets mis. Zou voor VVV en ons een nieuw record zijn als ze ook dit jaar weer ED zouden spelen. Het is ons echter niet gegeven. Nu maar weer uit huilen, en opnieuw beginnen.

    Dan inderdaad maar weer KKD, en het zal zeker de eerste jaren niet makkelijk worden. Veel spelers zullen ons verlaten, en in veel gevallen is dat goed. De les die we nu eindelijk moeten trekken is dat huur spelers veel kunnen brengen, maar hart voor de club missen naar mijn mening. Ook tekenend voor die spelers zelf die zich in de kijker kunnen spelen, en het nalaten om dit te doen.

    Ook zij moeten zich maar eens achter de oren krabbelen, en zich realiseren waarom ze bij de eigen club niet aan bod komen. Hier heb je de kans om je te onderscheiden, bij de eigen club sta je ook weer langs de kant. Dan maar weer inzetten op de eigen jeugd, en die echt binden aan de club. Hopelijk blijft Jos, en wil hij weer de zaak opnieuw opbouwen zodat het vertrouwen terugkeert. En persoonlijk vind ik dat VVV zich meer om zijn supporters moet gaan bekommeren. Zij zijn toch het hart van VVV, samen met de toch vele sponsoren.

  1. mats

   Komt ook omdat we de afgelopen geen enkel greintje perspectief hebben gezien waarom we die laatste wedstrijden tegen RKC en Emmen dan wel zouden winnen. Het is zoals het is Christien. Als ik naar de Koel zou kunnen komen om ze aan te Moedigen dan deed ik het, maar thuis voor de buis rest er slechts acceptatie dat dit VVV het gewoon niet heeft en het niet meer gaat redden .

 4. mats

  Ook ik ben er gewoon volgend seizoen hoor. Desnoods weer met zo’n gouden kaart.
  Het is en bliéf mien kroétclub hè?
  Boeit me niet als we tegen Dordt of Oss moeten als de club maar blijft bestaan.
  En we komen vanzelf weer terug.
  Wij horen bij de pakweg tien clubs die heen en weer gaan. Daar zal niet veel aan veranderen.
  VVV Venlo till I die!

 5. mats

  Wat ik overigens wel irritant vind. Met de invoering van twee rechtstreekse degradanten riep ik tegen iedereen die het maar horen wilde; ‘ typisch iets voor VVV om dan als eerste op plek 17 te eindigen’ … VVV is namelijk goed in dit soort rare records….. vorig jaar leek ik ongelijk te krijgen. We leken ons te gaan handhaven….
  Maar dankzij die kutcorona kwamen er geen degradanten…..en verdomd, wie dreigt er nu toch als eerste op plek 17 te eindigen….. :/

  1. Koelie

   Schei uit. VVV heeft dit seizoen al de recordnederlaag te pakken en kan nog de eerste club worden die met de topscorer degradeert en de meest opeenvolgende nederlagen (record is 14…) pakken.

 6. Oelie op zuid

  Vito van Crooij op rechtsbuiten of op de bank en C.Donis op het middenvekd met Post en Machach.A. Donis op linksbuiten en Gia in de spits.
  Arias,Hunte en John op de tribune. Dekker alleen laten spelen als Pachionik is geblesseerd. De achterhoede?
  Da Graca houd de coronamastregel in stand (1,5 meter afstand) Kum maakt te veel overtredingen en Gelmi? Volgens mij heeft Jos hierin geen vertrouwen. Schmidt? Guara?
  Ga er maar uit kiezen.Schwinkels werd al de oude strijder genoemd en meer dan 70 doelpunten tegen geven aan waar het probleem ligt.

  1. Rossie

   Helemaal eens met opstelling (althans aanval en middenveld). Helaas is dat richting VVV blijkbaar aan dovemansoren gericht. Hunte en Arias niet meer spelen dit seizoen aub.

 7. clubman

  Als eerste op plek 17 degraderen, de grootste nederlaag in de historie van de Eredivisie, de langste reeks verliespartijen in de historie van de Eredivisie (even wachten nog) en als eerste ploeg in de Eredivisie degraderen met de topscorer van de de competitie binnen de gelederen…

  Een triest palmares opgebouwd in slechts één seizoen…
  Het kan niet anders zijn dan dat de cultuur binnen de club geen topsportcultuur is. Er heerst geen over-mijn-lijk mentaliteit en dat is terug te zien op het veld. Gezapigheid ligt al jaren als een deken over de Koel en besmet spelers, staf en kader. Komt het vandaag niet, dan komt het morgen wel.
  We moeten eens ophouden met onszelf te presenteren als het gezellige provincieclubje met het krakkemikkige stadion en het kleine budget waar alleen paniek is als het bier op is.
  Ook onder dit soort omstandigheden kan er druk gezet worden op een selectie. Druk die we nu zo ontberen op het veld.
  Zolang VVV zich blijft gedragen als Calimero zal het ook nooit dat niveau ontstijgen en zullen we blijven grossieren in twijfelachtige records als de bovenstaande.

 8. twiggy11

  Ik vraag mij af of de chemie wel goed is bij de spelers je hebt 3 Grieken verschillende Duitsers en nog wat Nederlanders het zijn meschien wel 3 soorten kampen als dat zo zou zijn dan krijg je ook zand in de motor en je weet zand erin is niet goed en ik vind dat jay ook niet meer zo vaak van zijn stoel komt zoals eerst .
  Maar goed een kleine kans hebben we nog laten we hopen dat het zich de laatste wedstrijden herpakt dan zijn alle dingen zoals records snel vergeten .

  1. kuebke

   De zand zit niet bij de spelers in de motor maar bij de mensen op de bank ,die stellen de spelers op.

   Met De Koning is het destijds al begonnen,totaal geen samenwerking met Jay dat was wel heel duidelijk en elke week met een andere opstelling spelen en er geen vast en ingespeeld team van maken.

   Ze haddden Jay gelijk met De Koning er uit moeten sturen want die voegt ook helemaal niets toe bij de staf.
   (Zit er ook altijd maar las een zoutzak bij te kijken en er zit ook totaal niks in)

   p.s,

   Jos Luhukay zal ook wel denken, was ik er in gods naam aan maar nooit aan begonnen(wat een zooitje ) en er al grote spijt van hebben.

 9. kuebke

  Goed gezegd clubman.

  Zolang er boven op de berg niets veranderd (begin maar met de hele staf er uit te gooien) zal er nooit iets veranderen met V.V.V.
  Begin maar eens eerst met Mr. Marco Bogers en dan de rest.
  Marco doet net of het alleen zijn speeltje is en duldt totaal geen tegen spraak .

  .
  Dat ze het kleinste budget hebben zijn ze zelf schuld.
  Ze hebben helemaal geen mensen met naam die grote sponsoren binnen kunnen halen ( Maurice Graef ) laat me niet lachen .

  Zo lang er geen mensen komen met een grote zak geld zal het nooit maar ook nooit iets worden met os V.V.V dat is wel duidelijk.

  Ze moeten maar op zoek naar een rijke rus,turk,sjeik o.i.d. voor overname van de club maar dat willen de hoge heren op de berg niet want ze zijn bang dat ze hun eigen baantje kwijt zullen raken.

  Ze hebben drie keer de kans gehad en een grote zak met geld laten liggen.

  1. Grad

   Jij wilt dus de club verkwanselen en haar indenditeit verliest. Zie wat er met ADO gebeurt en wat Roda overkomen is en Fortuna moet ook weer afwachten hoe het afloopt,. Wat mij betreft dan maar liever een standvastig KKD-club, met af en toe een uitschieter naar de ED.

   1. kuebke

    Er zijn ook zat voorbeelden waar het wel goed gaat met de investeerders.

    Ik ga liever naar een stadion waar elke 2 weken 15.000 mensen zitten dan straks in de K.K.D waar maar 1.500-2000 mensen komen kijken.

    Nee,ik heb totaal geen vertrouwen meer in de mensen die daar boven op de berg zitten.
    Er moeten mensen komen die veel meer body en inzicht en vooral uitstraling naar buiten toe ( naar potentiele sponsors) hebben.

    Het is gewoon puur amateuristisch hoe het daar toe gaat.
    Kijk maar naar de communicatie naar buiten ( De supporters ) toe,dat zegt al genoeg.

   2. Grad

    Die 15.000 komen er ook niet met een investeerder. De echte achterban van VVV, die nog naar het stadion wil komen schat ik nog maar op rond de 10.000. Tijden zijn veranderd ten opzichte van weleer, mentaliteit is veranderd en ook andere sporten hebben een plaats ingenomen. Het vele (top)voetbal op TV en het rechtstreeks uitzenden van wedstrijden zijn hier ook mede debet aan. Bovendien kiest men in de regio tegenwoordig, mede door de verbeterde infrastructuur meer en meer voor de al bestaande top, zoals op PSV en Borussia Mönchengladbach en in mindere mate Feijenoord en Ajax

   3. supportertje

    Ik denk dat die 15000 wel komen als VVV redelijk in de middenmoot kan blijven meedraaien in de ED. Echter komen de grote plannen niet van de grond door diverse oorzaken. Een belangrijke hiervan is dat VVV geen vuist kan maken in de ED, oorzaak niet voldoende geld. Van belang iemand die er in geloofd om VVV groot te maken. Gevolgd door een grote zak geld waar VVV minimaal 5 jaar vooruit kan. Pas dan volgen ook de echt grote jongens met sponsoring, waar mee ik geen afbreuk wil doen aan onze huidige sponsoren, die VVV toch zeer daadkrachtig ondersteunen. Hopelijk gaan ze hier mee door.

 10. clubman

  Absoluut niet mee eens. Bogers en consorten doen prima werk maar de beeldvorming binnen en buiten de club moet veranderen.
  Stap uit de Calimero-rol en presenteer je als een professionele prestatieve organisatie ipv als het gezellige clubje uit het zuiden waar gemoedelijkheid troef is. Die troef is uitgespeeld en werkt nu zelfs tegen de club.

  1. kuebke

   Ben niet met je eens.
   Ze zeiden jaren geleden al dat ze een stabiele middenmotor willen worden.
   Nou,je ziet wel wat er van terecht is gekomen en Bogers moet de club naar een hoger niveau tillen?
   Laat mij niet lachen ,het zal nooit gebeuren zolang hij daar zit .

   Het is gewoon amatuer niveau wat daar boven op de berg zit ,meer kan ik er niet van maken.

   En altijd maar praten over het stadion renoveren en uitbreiden

   Ze waren in de tijd van Jan Reker al aan het praten over een nieuw stadion ( maquette was al klaar)en zie daar het staat er nog niet.
   Het blijft altijd maar bij praten en nog eens praten mneer niet.

   Van de gemeente hoef je niks maar dan ook totaal niks te verwachten want ze hebben altijd alleen maar V.V.V tegengewerkt .
   Ze steken liever miljoenen in de Maaspoort en andere projecten waar maar 1000 mensen in een weekend komen dan bij V.V.V waar er 6000-7000 komen.

   Het ergste vind ik nog de b&w in het spotje waar ze V.V.V ( zogenaamd steunen)dat hebben ze nog nooit gedaan .
   Ze zijn gewoon tegen V.V.V dat is wel duidelijk.

   Als er weer eens iets te vieren valt( bv kampioenschap ) dan staan ze weer met de snot voor aan.
   Het zijn gewoon huichelaars op het gemeentehuis .

   1. clubman

    Je zegt het: van de gemeente moet VVV het niet hebben.
    Maar wat kunnen Bogers en zijn team daaraan doen? Het feit dat de gemeente Venlo geen ballen toont maakt het werk bij VVV alleen maar lastiger en dat kun je niemand binnen VVV verwijten.

 11. OooLGooO

  Dat ado wint zie ik persoonlijk als positief. Dat ado nu ook maar van willem 2 wint.
  VVV heeft nacompetitie en mss nog wel directe handhaving in eigen hand door 2x te moeten winnen. Rkc, willem 2, emmen en ado doen nog mee… er kan nog veel verrassends gebeuren.

 12. Real VVV

  Die overwinning van ADO is toch alleen maar gunstig. Misschien gaan ze er nog in geloven en maken ze het W2 lastig.

  Dat gezegd hebbende, zie ik niet hoe wij nog 2 keer gaan winnen afgaande op de laatste 11 wedstrijden.

 13. De Realist

  Ado staat nu inderdaad nog maar 3 puntjes onder ons, maar daar maak ik me niet zo druk over. VVV moet hoe dan ook tegen zowel RKC als Emmen winnen en dan haalt ADO ons alleen nog in als ze hun laatste 3 wedstrijden winnen en dat zie ik niet gebeuren. Als ik realistisch ben zie ik het ook niet gebeuren dat VVV tegdn RKC en Emmen gaat winnen. We zijn echter nog niet begraven en de bal is rond. Het kan nog, come on Venlo !!!

  1. Animal

   jeetje wat een negatief gezeik weer. VVV is eenmaaleen kleine club / zal KKD en Eredivisie afwisselen en doet het op zich prima de laatste 10 jaar. En volgend jaar KKD of toch weer Eredivisie. Van RKC winnen zal niet gemakkelijk maar als dat wel lukt ziet het er heel anders uit..

   Zonder de blessue van Machach en het uitstellen van Sparta thuis hadden we wellicht al veilig gespeeld. Vorm en Flow zijn ongrijpbare dingen…en dat is de laatste hoop: dat het tegen RKC en Emmen opeens wel weer lukt. Het loopt gewoon niet… Ik hoop dat de selectie meer kracht heeft dan de meesten hier en karakter toont, wie weet… Maar om alles wat men doet en bereikt heeft op de Berg de laatste is belachelijk.

   PS. als het zo gemakkelijk is om miljoenensponsors of B&W te laten helpen met een nieuw stadion. Laat het maar zien dan!! Kom maar op met de kandidaten , introduceer ze persoonlijk/ overtuig B&W…Gegarandeerd dat je met open armen wordt ontvangen door Marco en consorten…

   1. kuebke

    Ze willen helemaal geen miljoenensponsors.

    Ze hebben velen miljoenen laten schieten( Hoe dom kun je zijn) toen OCÉ hoofdsponsor ( Jaren geleden)wilde worden maar dat zagen de heren boven op de berg niet zitten want ze zouden dan op moeten stappen en plaats moeten maken voor mensen van OCÉ die dan het bestuur zouden vormen.

    Toen heeft OCÉ zich maar bedankt voor de eer.

    Hay Berben had toch veel connecties in Japan ( en over de hele wereld),daar had hij misschien ook wel eens kunnen lobbyen.

   2. Ievel Knievel

    Deze kan ik 100% zeker naar het rijk der fabelen verwijzen.

    Océ heeft nooit hoofdsponsor/ shirtsponsor van VVV willen worden. Océ doet namelijk niet aan individuele sponsoring van atleten/ teams of clubs; heeft dat nooit gedaan en zal dat ook nooit doen. Océ heeft in het jubileumjaar en voor een goed doel ooit op het shirt gestaan, in verband met de binding met de stad. Verder is er ooit 1 uitzondering geweest qua shirtsponsering bij MVV/ Den Bosch. Dat betrof een subdivisie van Océ, met een eigen directie (eigenlijk een compleet eigen bedrijf> alleen in naam Océ. Hoofdkantoor van deze subdivisie zat ook niet in Venlo.

    Océ is ook geen eigen baas meer, want het is Canon nu. Aangezien Canon-copy divisie zich vooral achter de schermen richt op research and development en rechtstreeks zaken doet met het bedrijfsleven heeft het helemaal niet zoveel baat/ belang bij een hoofdsponsordeal. Het levert ze kort gezegd erg weinig op.

   3. supportertje

    Ik hoop dat de selectie meer kracht heeft dan de meesten hier en karakter toont, wie weet…

    Denk dat de meeste supporters meer kracht en karakter tonen dan een aantal spelers die op het veld rondlopen. Er is altijd een harde kern van supporters die terug blijft komen, en in weer en wind, kous of warm weer, goed of slecht spel, winnen of verliezen, jaar in jaar uit, achter zijn ploeg blijft staan. Dat zijn ook vaak mensen die hier reageren, en ik denk dat je ze een beetje te kort doet. Maar ala het mag gezegd worden.

    Als je terug kijkt op het veld, dan kun je de vraag stellen of dat daar ook zo is. Van een aantal weten we het, maar er zijn er ook waar je een vraag bij kunt zetten. Wel is duidelijk dat er veel onvermogen aan het licht komt. Maar wie het antwoord weet, mag het zeggen. Ik heb mij er ondertussen al mee verzoend dat we volgend jaar weer KKD spelen, en ik zal er weer zijn als dat mogelijk is. En de maten ook, maar mochten we onverhoopt toch nog ED spelen vind ik dat natuurlijk geweldig. Het zijn spannende dagen naar RKC toe, wie weet ontsnappen we, maar een ding is zeker, niet winnen is het over en sluiten. En op dat gegeven accepteer ik liever het op voorhand. het is wat het is.

 14. FC VVV03

  Zolang je met alle respect met Hunte Arias en Dekker centraal speelt ga jij van niemand winnen. Die Dekker was jarenlang bankzitter en te matig voor een vaste basisplek. Nu staat hij erin op een plek waar die nooit speelt. Tenenkrommend. Als je daarnaast die Hunte ziet dartelen op dat veld word je toch gek als VVV supporter. Ik voorspel een gelijkspel tegen RKC en Emmen puur omdat dat voor die ploegen een prima resultaat is.

 15. ponnie veag oet de pan

  Ik snap niet dat jos de eerste 2 wedstrijden begon met 5-3-2, en dat leek verdedigend wel ergens op te lijken. Tegen sparta en heracles dan weer anders, veel te aanvallend.. je ziet hoe makkelijk de tegenstanders ze er bij vvv inleggen. Ik hoop echt dat jos tegen rkc, ajax en emmen weer verdeidgender gaat spelen: bv post een linie terug laten zakken, vlak voor de 2 centrale verdedigers, en dan donis als verdeigende middenvelder er voor. Machach en van crooij als half en giako en a donis in de spits.. wat denken jullie? Zou dit kunnen werken?

  Kirschbaum
  Pachonik gelmi post da graca guwara
  C donis
  Van crooij machach
  Giakomakis A donis

 16. supportertje

  Kreeg van een voetbalmaatje een twitter berichtje van Eelco Schatorie,waar hij duidelijk uitlegt wat er momenteel fout gaat bij VVV.

  Eelco legt uit: My old teamVVVVenlo is fighting against relegation. Besides tactical mistakes, i see more “not willingness”to stick to most simple things. Many goals of recent games are all based on “mental willingness”. No pressure on the ball, closing spaces, and not helping each other.

  Denk dat deze analyse wel juist is.

  1. mats

   Ja, we zien het allemaal! En de enige die het niet begrijpen- of willen begrijpen- zijn sommige spelers in het veld.

   En als zelfs Post na afgelopen wedstrijd zegt; ‘ik denk dat we er allemaal hard voor gevochten hebben’ …dan weet je dus waarom VVV op degraderen staat.

   1. supportertje

    Denk dat Danny nog wel vecht, met enkele anderen, maar de rest het allemaal wel best vind, en denkt nog een paar wedstrijden en wegwezen hier. En dan praten we over inzet, mentaliteit en moraal. Dat wat vele voetballers allang niet meer in huis hebben. Werken voor het salaris wat ze krijgen, waar vele supporters alleen maar van kunnen dromen. Maar de weinige centen die de supporters te besteden hebben, stoppen in een SZ voor VVV. Voor sommige van ons is een SZ kaart een groot financieel offer. De meeste voetballers op enkele na heeft hiervan geen enkel besef, en denkt dat het vanzelf aan komt rollen. Dat wat ze zelf ervaren, want wel of geen prestatie, betaald word er. Het lijkt de politiek wel. En Danny zegt ook tijdens het interview, ik denk dat we er allemaal hard voor gevochten hebben. Hij is duidelijk na het vorige interview op zijn vingers getikt.

 17. Volgens mij laat Danny Post zich niet op zijn vingers tikken. Ik denk niet dat hij op het moment dat hij die uitspraken deed, doorhad, wat zijn uitspraken teweeg zouden brengen in de media. Voor iedereen was het op dat moment duidelijk: de geest is uit de fles, VVV-Venlo gaat degraderen!
  Wat ik wel denk dat hij misschien met Jos een gesprek heeft gehad, en zelf ook is in gaan zien dat de uitspraken van een week geleden niet een positieve bijdrage leverden aan een evt. ommekeer in de resultaten, die er overigens trouwens ook niet kwam….

 18. Leonardus

  Danny Post heeft groot gelijk. Er lopen een flink aantal lamzakken rond. Die verdienen een schop onder de kont in plaats van een aai over de kop.

  Als je ziet hoe Paconik, da Graca, Guwara, A. Donis, Hunte, John, en Arias over het veld sjokken.

  Dan heb ik het nog niet eens over de spelers die nooit spelen en alleen maar hun salaris ophalen, Hupperts, Schaeffer, Schmitz, Kum, Swinkels en Gelmi.

  Allemaal spelers zonder ballen en een ruggengraat als een tuinslang.

  Slechts een paar spelers die de huidige situatie aan het hart gaat.

  Wat een drama groep dit seizoen. Degradatie is dan niet meer dan terecht.

  1. Koelie

   Kum en Gelmi zijn blijkbaar geblesseerd. Aldus de Limburger in het wedstrijdverslag. De rest heeft nog 3 wedstrijden te bewijzen dat ze het geelzwarte shirt waard zijn. Het begint steeds meer te lijken op het rampjaar onder Ton Beton Lokhoff. Ook toen teveel lamzakken inclusief een tactische onbenul.

 19. LJ

  Winnaars zijn een deel van de oplossing
  Verliezers zijn een deel van het probleem

  Winnaars hebben een plan
  Verliezers hebben een excuus

  Winnaars doen dingen gebeuren
  Verliezers wachten tot iets gebeurt

  Winnaars zeggen ‘mogelijk’
  Verliezers zeggen ‘moeilijk’

  Winnaars willen geluk
  Verliezers willen gelijk

  In iedere speler zit een winnaar….
  Het is een kwestie van WILLEN WINNEN!!!!!

   1. kuebke

    Rossie,dan kan ik je nu alvast zeggen dat je niet hoeft te kijken en heb je één geluk dat je je niet hoeft te ergeren.

 20. FC VVV03

  Misschien eens 4-4-2 proberen met Vito en Donis voorop ofzo en dan wat meer diepe ballen op goed geluk, zodat het team ook wat meer kan aansluiten. Ik durf bijna te wedden dat als je met 3 aanvallers gaat spelen en Arias in de punt dat je gewoon weer kansloos gaat zujn. Hunte, Arias en Roemer voegen gewoon echt 0 toe en zijn alle 3 veel te zwak voor de eredivisie.

  1. Rossie

   Eens. Als Arias in de punt start kun je het vergeten, dan gaan we op zeker verliezen want dan start je gewoon met 10 man. En als Hunte ook nog speelt zijn we al helemáál kansloos bij voorbaat. Ik vind het echt stuitend dat niémand bij VVV dat schijnt te begrijpen. Ik kan me werkelijk geen seizoen herinneren met zóveel technisch en tactisch falen van de staf. Wat mij betreft dé hoofdreden van de aankomende degradatie. Ik blijf het zeggen: met deze groep en het héle seizoen de juiste poppetjes op de juiste plaats had je absoluut niet hoeven te degraderen. Dood- en doodzonde.

   1. Grad

    Ja de (beste) stuurlui staan aan wal en kunnen geen schip laten stranden en/of in veilige haven loodsen.

 21. chretien

  Behalve de doelpunten, heel erg belangrijk natuurlijk, heb ik van Giakoumakis niet veel gezien. bij verdedigende acties deed hij meer fout dan goed. Ik wil het belang van Giakoumakis niet bagatelliseren, “maar alle ballen op Gia” is onzin. Daar kan de tegenstander zich op instellen zoals we hebben gezien. Het is nu van belang dat andere spelers in de aanval iets van zich laten zien. Het kan nog, zelfs plek 15 is haalbaar. Ja, je moet inderdaad wel wedstrijden winnen tegen RKC en Emmen. Tegen Ajax geen onnodige kaart oplopen. FORZA VVV!

  1. mats

   Ik denk dat ik hier de eerste was die durfde te zeggen dat behalve doelpunten maken Giako voetbaltechnisch niet heel veel voorstelt. Maar scoren doet hij vaak wel, dus ik zeg wél alle ballen op Giako. Want zonder zijn doelpunten stonden we sowieso stijf onderaan. Het probleem is dus niet de voetbalkwaliteiten van Giako, …maar juist die van zijn medespelers. Met alle respect, maar VVV heeft gewoon hele matige spelers gekocht/gehuurd dit jaar. Vooral voorin. Maar ook het middenveld is zwak. Daybeds het vorig jaar ook al maar werd beetje vergeten omdat we halverwege Bruns huurden. Maar daar kwam niemand voor in de plaats.

   1. Grad

    Jij zegt dus dat Giakoumakis voetbaltechnisch niet heel veel voorstelt. De echte kenners echter, zoals Kenneth Pérez en Arnold Bruggink, denken hier toch anders over.

   2. mats

    Ja dat zeg ik ja. Ik zeg niks over zijn kwaliteiten om een doelpunt te maken, maar los daarvan…. Heb jij Giako al eens een bal aan zien nemen en een succesvolle pass zien maken waardoor iemand anders vrij voor de goal kwam, heb jij hem wel eens een bal aan zien nemen en succesvol zien kappen en wegdraaien om zo iemand die vrij staat aan te spelen, hoe vaak verliest hij een kopduel, hoe vaak raakt hij de bal aan de voet simpel kwijt, hoeveel meters kan hij maken met de bal aan de voet, (h)verovert hij wel eens succesvol een bal, hoe wendbaar is hij eigenlijk, ..etc…etc…wat hij goed kan is zijn hoofd of voet tegen de bal zetten in de 16. Daar issie erg succesvol.

    Ik neem het hem niet kwalijk hoor. voor VVV is het een superspits. Ik snap ook wel dat wij geen betere spits kunnen betalen. Maar ik vind hem beperkt. En dat zogenaamde voetbalanalisten dat niet vinden? Boeien. Die lullen elkaar ook na joh. Die vinden Blind ook een geweldige verdediger, whahahah

 22. FC VVV03

  Ik denk dat Stan Valckx nu ook wel gezien heeft dat dat huren van totaal onbekende buitenlanders gewoon vaker wel dan niet een tegenvaller is. Er zijn een paar uitzonderingen, maar het lijstje wat afgelopen 5/6 jaar bij VVV rondgelopen heeft en falikant mislukt is , is vrij lang. Het begon met namen als Mink Peeters en Etienne Amenyido en het eindigd dit jaar met een hele waslijst. Dat verhaal wat VVV elk jaar afsteekt, dat Nederlandse spelers te duur zijn voor VVV kan ik me niet helemaal voorstellen. Ik weet zeker dat er bij Helmond, Telstar en Dordt betere spelers rondlopen dan een paar spelers in de huidige selectie. En die voetballen daar voor een paar tientjes in de maand. Ik hoop als supporter van VVV dat men vanaf komende zomer een andere weg inslaat met het aantrekken van spelers. Dan maar weer wat langer er over doen om terug te komen bij eventuele degradatie. Het kampioensteam van Steijn is ook in een paar jaar klaargestoomt en dat waren toch echt voor het grootste deel Nederlandse jongens.

  1. Real VVV

   Ik heb voor de lol even een lijstje gemaakt van talenten die de afgelopen 5 jaar bij ons aan zijn komen fladderen en die allemaal nauwelijks gespeeld hebben:
   Shabani
   A Donis
   Coric
   Neudecker
   Yeboah
   Sinclair
   Borgmann
   Samuelsen
   Antonis
   Nwakali
   Peeters
   Riis
   Amenyido
   Zelalem

   En volgens mij mis ik er dan nog een paar. Als je daar bij ook nog eens de meer ervaren spelers zet die het niet hebben kunnen waarmaken, dan kun je toch wel stellen dat er iets niet helemaal goed gaat:

   Schmitz
   Hupperts
   John
   Schäfer
   Arias
   Scheimann
   Soriano
   Lima
   Labylle
   Janse
   Tissoudali
   Misidjan
   Receveur

   1. Ievel Knievel

    Valkx is ooit weggestuurd bij PSV vanwege te innige banden met (al dan niet dubieuze) zaakwaarnemers, of iig de verdenking daarvan.

    Al dit soort spelers komt van dergelijke zaakwaarnemers af en worden gewoon verkocht of verhuurd aan VVV op basis van een brochure. Hier is zoveel geld aan verspild als je er over na gaat denken. Dat geld had zoveel beter in de club geïnvesteerd kunnen worden; bijv. aan een scoutingapparaat dat we nog steeds niet hebben, waardoor we dus afhankelijk zijn van dergelijke zaakwaarnemers. Wie heeft hier nu financieel gewin bij eigenlijk? Follow the money. In het belang van de spelers zelf is het ook niet. Die zijn namelijk na een paar van dit soort avontuurtjes afgeschreven, weg carrière. Hebben ook niets te vertellen aan wie ze verhandeld worden. Behalve financieel en technisch dus een slecht beleid, ook ethisch gezien kan je hier erg veel bedenkingen bij hebben. Mensen zijn geen handelswaar.

    Het rare is dat de jeugdafdeling van VVV prima functioneert, maar jeugdspelers door dergelijke huren en aankopen zich niet verder kunnen ontwikkelen, al is het maar als invaller.

    Wie laat de Technisch Directeur nu ongebreideld zijn gang gaan zonder op de rem te trappen? Is dat niet de algemeen directeur? Die echt al meer dan een decennium in verschillende functies maar wat aan zwabbert. Hoe zit het nu eens met dat verbouwde stadion? Hier worden gewoon zo vaak loze beloftes over gedaan en zo vaak leugens over verspreid. Dat heeft toch niets meer met fatsoenlijk beleid maken te maken.

    Valkx is goed voor VVV vanwege zijn naam, status en netwerk, maar heeft wel fatsoenlijke tegenmacht nodig en moet wel een technisch beleid op tuigen samen met de algemeen directeur, , in plaats van alleen maar toe te happen als hem een vis voor gehouden wordt.

    Iedereen weet dat we om stabiel te worden deze fatsoenlijke faciliteiten nodig hadden gehad. Daar was het plan “Terug de berg op” op gebaseerd. Dit plan is geschreven toen we nog in de juup zaten. Delen van dat plan bestonden zelfs al toen we jaren geleden op degraderen stonden (onder Lokhof).

    Het wordt gewoon niet waargemaakt en gerealiseerd. Daar hebben we nu net een algemeen directeur voor toch?

    En dan het bestuur/ de raad van commissarissen. Die zijn alleen maar geïnteresseerd in het runnen van een businessclub en hebben geen enkele feeling met het feit dat we een voetbalclub zijn. Lekker elitair belangrijk doen in de Rabobanklounge. Daar is het hun om te doen. Ons kent ons, vriendjespolitiek en belangenverstrengeling. Erg Limburgs wel. Maar niet iets waar je als VOETBALclub baat bij hebt op de lange termijn. Zeker niet als supporter. Deze mensen hebben iets met geld verdienen en daar gebruiken/ misbruiken ze het voetbal voor.

    Echte voetbalsupporters horen te gruwelen van alle taferelen die bij “modern football” horen en alle ziel en passie (en beleving) uit de wereld van het voetbal halen. Het wordt een georganiseerd/ georkestreerd show gebeuren. Het gaat zelfs de kant op de amerikaanse competities die soms meer weg hebben van brood en spelen.

    Het staat haaks op het plan om een cultclub te worden iig.

 23. Rossie

  Ik lees net (Omroep Venlo) dat Giakoumakis en Christos Donis zaterdag kunnen spelen! Mooi! Dus aub sterkste en aanvallendste opstelling met middenveld Post-C.Donis-Machach. Aanval links T.Donis, centraal Giakoumakis en op rechts Vito. Dan gaat het helemaal goed komen! Hoop alleen wel dat onze technische staf dat durft…

  1. mats

   Halleluja er is nog hoop!!
   Post, Donis en Machach op mid.
   Tassos en Vito naast Giako,
   Waarbij Christos wat mij betreft wel vaker richting de 16 mag om druk te zetten.

   Maar dan moeten Machach, Vito en Tassos wel alles geven in de omschakeling en verdedigend hoog druk zetten. Dat is ook een kwestie van men taliteit, het gras op willen vreten etc…
   Of ze dat kunnen/willen????

 24. FC VVV03

  Maar als men als VVV supporter daar iets over zegt word je zwart gemaakt. Ik heb Valckx ook erg hoog zitten hoor en VVV kan niet zonder die man, maar is er dan niemand binnen VVV die eens denkt dat zijn er wel erg veel die hier totaal mislukken? Misschien moeten we het anders aanpakken? VVV scout ook niet, ook zoeiets vreemds als je in de Eredivisie actief wil zijn.

 25. mats

  De feiten liegen niet. Dit lijstje legt inmiddels pijnlijk bloot dat VVV toch iets niet goed doet.
  Daar staat slechts het gejubel om een topscorer tegenover. Nota bene een waarmee we gaan degraderen. Nog nooit vertoond.

 26. mats

  VVV heeft geen geld, dat is duidelijk. Mooi verhaal van die Anco Janssen aangaande Emmen. Hij zei ‘knap wat Emmen doet, maar niet geweldig, want als je in de winterstop 4 spelers haalt die tonnen verdienen dan mag je ook wel verwachten dat je een paar keer wint’.
  Geeft toch mooi aan waarbij schoen wringt. Geld, dat RKC en Emmen blijkbaar wel hebben en VVV niet. En dat vind ik misschien nog wel het ergste.
  Hoe kan een club as VVV nou minder geld generen als RKC en Emmen? Dáár gaat iets niet goed bij VVV….. of dat professionaliteit is van poppetjes die geld binnen moeten halen weet ik niet….

  1. Grad

   RKC teert nog op hun aandeel bij de transfer van Frenkie de Jong. Bovendien past (D)e (M)andenmakers (G)roepen dat is geen kleine sponsor (o.a. Mandenmakers,Brugman, Keuken Concurent, Keuken Kampioen, Wooning,Sanders Meubelstad, Montèl, Morris,Grando, Tulp, Hello Kitchen, Piet Klerkx) regelmatig bij.

 27. Oelie op zuid

  Vvv heeft nooit grote sponsoren gehad. Hay Berden heeft destijds veel geld in VVV gestoken. Toen kwamen er wel enkele geïnteresseerde sponsoren, maar die wilde veel zeggenschap voor weinig geld. Ik hoop dat Hay zijn geld heeft terugverdiend met Honda, Yossida en Moussa. Maar er is ook toen al veel mis gegaan met spelers halen etc. Er zijn ook spelers die niet in de smaak vielen bij de trainer en daarom geen kans hebben gekregen. Recent nog ons talent van de Baljan Coric. Als we veel geld zouden hebben, zouden we ook talenten uit de kkd kunnen halen. Maar dat lukt zelfs niet. Dat er spelers zoals Hunte en Arias zijn gehaald is voor mij onbegrijpelijk. Dan had je beter kunnen proberen je eigen talenten op een harde manier kennis te laten maken met het profvoetbal.
  Ook Machach kreeg in het begin geen speeltijd. Of Hupperts het voetballen is verleerd is mij niet duidelijk. John is een net niet voetballer, die soms leuke dingen laat zien maar nooit betrouwbaar is als het op kwaliteit aan komt. Onze Vito begint ook deze kant uit te gaan. Helaas.

 28. Real VVV

  Ik lees net dat de rode kaart van Sow geseponeerd is en dat hij gewoon mee kan doen morgen.

  Even de calimero modus aan: is VVV ooit wel eens in beroep gegaan tegen een rode kaart en hebben ze daarin gelijk gekregen? Ik kan het me niet herinneren. Misschien kan het ook geen kwaad om wat meer assertiviteit te tonen op dat gebied ipv alle schorsingen maar te accepteren.

   1. kuebke

    Dat zegt genoeg over V.V.V

    Amateurisme ten top op alle fronten daar op den berg.

   2. Grad

    Het is jammer en/of gemiste kans voor VVV, dat ‘kuebke’ nog altijd behoort tot ‘de beste stuurlui, die aan wal staan’.

   3. kuebke

    Dat is zeker jammer.
    Als ik in het bestuur zat dan hadden de volgende spelers zeker NIET bij de selectie gezeten nl: Arias,Kum ,Hunte,Swinkels,Hupperts,Scháfer,S”rifi,John,Essannoussi,V,Crooij 2x

   4. Real VVV

    Essanoussi is toch ons supertalent van 16? Ik zou hem zeker niet afschrijven. Nogal wiedes dat hij niet heeft kunnen overtuigen als hij bij kansloze achterstanden mag invallen.

  1. Ievel Knievel

   Je zou bijna met 3 man in de verdediging gaan spelen, omdat het probleem al een heel seizoen zit bij steeds de 4e man in de verdediging, die of de kwaliteiten niet heeft of op de verkeerde positie wordt geplaatst.

   Kum met al zijn Kunnetjes is het niet geweest. Swinkels= te oud en niet meer beweeglijk en snel genoeg. Schäfer heeft het vreemd genoeg nog aardig gedaan, maar dan juist centraal. Gelmi was nog het minst slecht bijna. Blijf toch benieuwd wat er nu met Schmitz gebeurd is. Op papier iemand die het gewoon (op links) zou moeten kunnen. Dat heeft hij verleden seizoen nog elders laten seizoen en is altijd op een redelijk hoog niveau naar behoren actief geweest. Nooit hebben we hier een antwoord op gekregen. Had gehoopt dat hij onder Jos weer zou gaan opbloeien.

   Betekent dat we eigenlijk maar 3 goede verdedigers hebben momenteel.

  1. mats

   Sterker nog…. er staat ‘de knvb is nog met de overheid in gesprek om wel publiek toe te laten bij promotie/degradatie en Europese play off wedstrijden. Stel dat Emmen 16e wordt, dan hebben die misschien ook nog al die thuisvoordeel wedstrijden.

   1. kuebke

    Pure competitievervalsing van de knvb( maffia).
    Heb al een tijd het idee dat de knvb bezig is om te proberen om Emmen in de eredivisie te houden en V.V.V. te laten degraderen.

   2. Ievel Knievel

    Wat een nonsens. Als VVV zich veilig had willen spelen hadden ze dat in februari kunnen doen Dit VVV had zo maar eens 12-21 punten meer kunnen hebben als je er over na gaat denken. Zat er gewoon in. Ondanks dat de kwaliteit maar zo-zo was dit seizoen.

    Jammer dat hier nu ook al complotwappies rondhangen.

    Overigens weet ik niet of VVV nou zo veel baat heeft bij publiek. Ons publiek staat toch wel bekend dat ze snel het bijltje erbij neergooien als het even tegen zit. Eigen spelers worden met enige regelmaat uitgefloten. Het publiek kan zomaar stil vallen. Dan heb je nog altij de paar schreeuwlelijks in de vakken die thuis niks te vertellen hebben en alleen maar negatief zijn. Ook loopt er altijd een flink deel van het publiek voor het einde van de wedstrijd het stadion uit, omdat ze niet in de file met hun auto willen staan. Ook zo’n raar VVV-fenomeen. Niet echt factoren waardoor spelers nu beter gaan voetballen; eerder slechter.

    Dit cultuurtje is er vanaf de jaren negentig ingeslopen. Hoogste tijd om de fancultuur eens wat te veranderen. Dat is ons pakkie an.

Leave a Reply