Delano van Crooij langer bij VVV-Venlo

Delano van Crooij tekent een contract dat hem voor één seizoen aan de Venlose club verbindt. Dat werd op woensdag 15 juni duidelijk. De 25 jarige Venlonaar maakt zo het trio keepers voor het seizoen 2016/2017 compleet.

Delano van Crooij over zijn nieuwe contract: “Ik ben blij dat ik komend seizoen weer onderdeel uit mag maken van de keepers van VVV-Venlo. Ik ben een jongen uit deze stad en ik ben er trots op dat ik de geelzwarte kleuren mag verdedigen. Ik ben met onder andere Vito en nieuwe teamgenoot Roel Janssen heerlijk op vakantie geweest. Vanaf volgende week weer lekker trainen, de zomerstop was lang genoeg voor mij”

“Met Maarten de Fockert en Roy Oomen maakt Delano van Crooij ons keeperstrio voor komend seizoen compleet. Daarmee hebben we de letterlijk laatste linie mooi ingevuld met een jongen die de club kent. We kennen zijn kwaliteiten en die heeft hij ook afgelopen seizoen naar volle tevredenheid laten zien, vandaar dat we graag met hem verder gaan”, laat directeur Marco Bogers weten.

De keeper kwam vorig seizoen 1 wedstrijd in actie, tijdens  het laatste kwartier van de wedstrijd tegen Almere City FC gunde trainer Steijn Van Crooij speelminuten.

5 Responses

  1. Ben

    Dit lees ik graag, dat ook mensen uit de regio die, blijkbaar bevallen, een contract (verlenging) krijgen. Nu nog af en toe echte kansen krijgen om je te bewijzen. Wie weet, wens je e=in ieder geval succes bij ons VVV. FORZA VVV!

Leave a Reply