“Delano van Crooij mondeling akkoord nieuw contract”

Keeper Delano van Crooij lijkt mondeling akkoord te zijn over een contractverlenging. Dat laat Tjerkstra Media weten op hun website. Volgens de site zouden VVV-Venlo en Delano van Crooij mondeling akkoord zijn over een tweejarig contract en dat nieuwe contract begin volgende week ondertekenen.

De 26-jarige Delano van Crooij keepte het afgelopen seizoen 25 wedstrijden voor VVV-Venlo en met hem als eerste keeper werden we kampioen. Hij heeft een aflopend contract, maar de club wilt graag verder met de Venlonaar. Het lijkt erop dat hij het komend seizoen, samen nieuwe aankoop Lars Unnerstall moet uitvechten wie er de eerste keeper wordt in de Eredivisie.

Bron: Tjerkstra Media

4 Responses

  1. Ben

    We zullen zien. Wie weet flikt Delano hetzelfde als vroeger Waterreus bij psv? Elke nieuwe, betere keeper die ze kochten, legde het tegen hem af. Inderdaad, we zullen zien. FORZA VVV,

  2. De Koel

    Delano heeft het prima gedaan dit seizoen. Met een aantal belangrijke reddingen punten gepakt. Ik denk niet dat hij de strijd gaat winnen met Unnerstahl, maar dat zal hij zelf ook weten. Wellicht kan hij zich optrekken aan Lars en zich verder ontwikkelen.

Leave a Reply