Delano van Crooij tekent bij Sparta

Het was al bekend dat Delano van Crooij mee trainde bij Sparta, vandaag is bekend geworden dat hij een contract tot het einde van dit seizoen heeft getekend bij de Rotterdammers. Bij Sparta zullen dus vanaf nu twee echte Venlonaren op het veld staan. Bij de Spartanen komt Delano naast zijn broertje ook oude bekende Maurice Steijn tegen, de trainer waarmee hij het kampioenschap naar de Eredivisie vierde.

Venlonaren wenst Delano veel succes in Rotterdam!

18 Responses

 1. supportertje

  Mooi dat hij nog de kans daar krijgt. Ondanks dat hij bij VVV het niet onaardig deed werd er afscheid genomen. Even in het luchtledige, maar nu toch nog mooi een plekje bij een eredivisie ploeg. Het is hem gegund.

 2. zuid1

  Is hem zeker gegund heeft altijd alles gegeven voor de club, of het niveau genoeg was kun je over discussiëren, maar hoe Ruiver en kuebke reageren is onnodig. Deze jongen heeft een VVV hart en wat ik zeg heeft altijd 100% gegeven dan mag je best wel wat meer respect tonen naar mijn mening.

  1. supportertje

   Mee eens, er is een verschil tussen kritiek geven , en afbranden van. Sommigen spelers haalden niet het gewenste niveau. Echter is dat nu de schuld van de speler, trainer. Of lag ons verwachtingsniveau als supporter te hoog. Vaak zijn de verwachtingen te hoog gespannen van een ieder. Zou ook graag willen dat dit anders is, maar heb het leren accepteren en mee leren leven. Het is wat het is.

  2. Ievel Knievel

   Ach ja. Delano zelf is de lachende derde.

   Die is of reservekeeper bij een eredivsieclub (in tegenstelling tot reservekeep bij een Keuken Kampioen Divsie-club) (een club met een enorm rijke traditie en historie ook nog, echt een mooie club om voor te spelen), of dadelijk ook nog in een aantal wedstrijden invalbasiskeeper.

   En hij is nog steeds profspeler. Ook mag hij met zijn broer-/vriend samen spelen, onder een trainer (met status) die vertrouwen in hem heeft (en Sparta heeft behouden en laat Sparta leuk en goed ballen> Sparta gaat waarschijnlijk niet degraderen).

   Maar door het hier vertoonde gedrag aan uitspraken Van o.a. Ruiver en Keubke (en andere supporters) zal Delano waarschijnlijk niet meer snel iets met VVV te maken willen hebben. Geldt ook voor Vito. Komt ook door de houding van VVV zelf. Dit gebeurd bij VVV net iets te vaak bij spelers (die ergens wel opbloeien/ kunnen ballen), dat afbranden en het gebrek aan tonen van respect.

   Het zal de spelers uiteindelijk zelf een rotzorg zijn, als ze elders wel respect krijgen en dan ook nog op een veel hoger niveau, in een groter stadion, met een grotere achterban, landelijke uitstraling spelen en landelijke sympathie en een hoger salaris ontvangen.

   Voor de spelers in kwestie win-win-win, alleen maar vooruitgang. Het is ze gegund. Als spelers nooit negatief op de club geweest in de openbaarheid. Zelfs niet na kwetsende commentaren en een rare houding vanuit de club.

   1. beek

    Helemaal eens met de vorige ‘sprekers’. Wat Kuebke en Ruiver zeggen vind ik onder de gordel.

 3. De Realist

  Proficiat Delano met je contract, het is je gegund. Mooie club Sparta en wie weet keep je nog wat wedstrijden in de Eredivisie. Ik hoop alleen niet dat dit tegen Ajax is want daar heb jij vast minder mooie herinneringen aan 🙂 Delano was voor VVV een prima (goedkope) keeper geweest, wederom wanbeleid op de Berg.

Leave a Reply