VVV-Venlo

Delano van Crooij tot medio 2022 bij VVV-Venlo

Delano van Crooij is speler van VVV-Venlo tot medio 2022. Dat maakt VVV-Venlo bekend op haar website. De tweede keeper van VVV heeft zijn contract verlengd vandaag getekend.

De club schrijft het volgende op de website: “Doelman Delano van Crooij had in het seizoen 2010-2011 een plaats in de selectie van VVV-Venlo en verkaste daarna naar PEC Zwolle, waar hij ook één seizoen onder contract stond. Daarna koos hij ervoor een jaar als aanvallende middenvelder te gaan spelen bij Kwiek Venlo, waarna hij weer als keeper aan de slag ging bij SV Deurne in de hoofdklasse. Medio 2015 keerde hij terug bij VVV-Venlo en met onze mannen werd hij in 2017 kampioen in de toenmalige Jupiler League. De afgelopen twee seizoenen was Delano de vaste stand-in voor Lars Unnerstall.”

Tot dusver kwam Delano van Crooij 35 wedstrijden in actie voor VVV-Venlo, voornamelijk in het kampioensjaar 2016-2017.

5 Responses

 1. Hup VVV!

  Prima zet van VVV. Delano is een prima 2e keeper voor ons.
  Ik denk dat hij ook weet, dat zolang VVV eredivisie speelt, dit voor hem het hoogst haalbare is.
  Daarnaast is hij al 2 jaar 2e keeper en heb ik hem geen enkele keer hierover horen klagen in de media! Goed dat hij zich in deze rol schikt!

  Hup VVV!

 2. john

  hij is een echte Venlonaar bij VVV , samen met Janssen en Linthorst . is ook belangrijk.

  Del gefeliciteerd met je drie jarig contract , ………… is Seuntjes NIET gelukt !

 3. YowVVV

  Prima breedte verlengingen, Dekker vind ik persoonlijk dit jaar minder overtuigend dan vorig seizoen, maar in potentie is het zeker een speler die ooit bii de “vaste” 1e 11 moet kunnen komen.

Leave a Reply