Dennis Chessa niet naar VVV

De 24 jarige linksback heeft zojuist een contract getekend bij de Duitse buurman KFC Uerdingen uit Krefeld. De linksback was twee dagen op proef bij de selectie van Maurice Steijn maar heeft echter besloten om een contract te tekenen voor 1 seizoen in Krefeld.

Chessa komt over van SV Ried, hij speelde in Duitsland in de jeugd voor Bayern München en speelde verder nog voor VFR Aalen. De Venlonaren zullen dus opzoek moeten naar een andere kandidaat voor de linksbackpositie. De transfermarkt is nog open tot en met 31 augustus.

14 Responses

  1. KFC is gepromoveerd naar de Regionalliga en hebben zich flink versterkt. Het lijkt erop dat ze direct willen doorstoten naar de 3.Liga. Hebben al wat grotere spelers gehaald. Wellicht is hij voor dit verhaal gevallen. Misschien wilde VVV daarom niet teveel kwijt over deze speler.

  1. Friend

   Als hij al was gekomen, is goed opgeleid. De manager is ook gedaald. maar de trainer heeft een andere oog. Chessa moest beslissen of hij klaar is of veilig in Uerdingen neemt. Hij zou hem graag komen er super blij.

 1. Godfried

  Ondertussen versterken de concurrenten zich elke dag met toch wel verrassende namen. Nac, sparta, excelsior. Op dit moment allemaal betere spelers onder contract dan vvv. Nou wil dat niets zeggen natuurlijk, maar ben wel benieuwd waarmee vvv straks komt.

 2. lucien1978

  Beste Godfried, totaal oneens. Ik vind sowieso dat venlonaren overloopt van paniekzaaiers . Ik denk zelfs dat VVV er beter voorstaat dan de 3 clubs die jij noemt. Vvv heeft het complete basiselftal behouden. Excelsior: hier is het halve basiselftal weg ( karami, hasselbaink, fredy etcetc) het enige wat ze terughalen is volgens mij Burnet. Die zijn op dit moment dus een stuk zwakker. Sparta is Mendes da silva gestopt en heeft bij mijn weten ook nog geen versterkingen gehaald. ! NAC hier is de belangrijkste speler , Dessers vertrokken net als 6 man city huurlingen waarvan er 4 in de basis stonden. Wel is Manu García weer gehuurd net als 3 andere Man city huurlingen. Daarbij komt het misschien aantrekken van Koch en Vloet welke ik Jupiler league niveau vind. Conclusie: op dit moment is zeker Excelsior en NAC zwakker dan vorig jaar. Kom op man VVV-Ers juist VVV is erg goed bezig met het gericht zoeken naar versterkingen . Let op mijn woorden, ze krijgen het voor elkaar om dadelijk een paar verrassende namen uit de hoed te toveren als Maduro, Tom van Weert , Castillion, Conboy etc. Dan doen we zeker goed mee in het rechterrijtje.

  1. Gerardus

   Excelsior heeft zich ook versterkt met Messaoud, een speler die zeker eredivisie waardig is en het verschil kan maken. Sparta heeft volgens mij alleen nog Pogba gehaald en die Duitse jongen, wat een talent schijnt te zijn. Ik denk dat Excelsior sowieso een terugval krijgt tov laatste jaar aangezien ze weet ik hoeveel wedstrijden verloren er toevallig daarna een aantal wonnen. Daarnaast raakt Roda hun beste speler kwijt voor minder dan 7 ton en die hebben niet eens geld. Denk dat VVV zwak is maar op dit moment zijn de andere clubs toch ook nog een stuk zwakker. Op dit moment kunnen we het hier wel over hebben maar over twee maanden is dit totaal anders. Want reken er maar op dat er nog heel wat bij komt bij alle clubs.

  2. Godfried

   Beste Lucien, ik ben niet in paniek hoor. Daarnaast zeg ik ook niet dat ze beter zijn, ik constateer alleen dat er elke dag nieuws komt vanuit deze clubs m.b.t. nieuwe spelers. Ik ben inderdaad van mening dat die op dit moment betere spelers onder contract hebben dan VVV. Helemaal niet erg. Vooral omdat ik denk dat een hecht collectief beter presteert dan een elftal goede spelers die geen eenheid vormen. Als laatste ben ik gewoon nieuwsgierig wat voor verrassingen we krijgen voorgeschoteld. Niet meer, niet minder.

Leave a Reply