Disclaimer

Algemeen
Venlonaren.net wordt onderhouden door de eigenaren en medewerkers van Venlonaren.net. Op de inhoud en het gebruik van deze website zijn de voorwaarden zoals beschreven op deze pagina van toepassing. Bezoekers van Venlonaren.net gaan akkoord met deze voorwaarden. Venlonaren.net behoudt ten alle tijden het recht om de website te veranderen, te vervangen of te wijzigen.

Rechten
Venlonaren.net behoudt alle rechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van de website. Uitgesloten van persoonlijk gebruik, mag niets van Venlonaren.net verveelvoudigd of gedeeld worden, zonder toestemming van de eigenaren van Venlonaren.net. Onder inhoud worden foto’s, video’s, columns en interviews verstaan. Nieuwsberichten mogen gedeeld/verspreid worden, zolang er een bronvermelding van Venlonaren.net genoemd wordt.

Aansprakelijkheid
Venlonaren.net sluit iedere aansprakelijkheid voor de op de website verstrekte informatie en elk gebruik van de website uit. Tevens is Venlonaren.net niet aansprakelijk voor de eventuele schade die kan voortkomen uit geplaatste advertenties en transacties of contacten die daaruit volgen. Daarnaast aanvaardt Venlonaren.net geen aansprakelijkheid van gedane uitspraken die in het gastenboek voorkomen. Venlonaren.net is in geen enkel geval aansprakelijk voor de schade die tijdens of na het aanbrengen van de verkochte stickers is ontstaan.

Ontzegging
De eigenaren van Venlonaren.net behouden het recht om de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de website zijn aangeboden, gebruik te maken.

Beschikbaarheid
De eigenaren van Venlonaren.net proberen de website altijd beschikbaar te houden, maar sluiten nadrukkelijk de aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen van het niet beschikbaar zijn van de website Venlonaren.net.

Reactiesysteem
Venlonaren.net is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst zijn door bezoekers. Reacties worden geplaatst door derden en wanneer een reactie niet in de normen en waarden van Venlonaren.net past. wordt deze verwijderd door de eigenaren van de website. Venlonaren.net streeft ernaar om een site te zijn, die voor iedereen prettig is om te bezoeken.

Privacy Policy
Venlonaren.net zal altijd proberen om jouw persoonlijke gegevens en belangen te behartigen. IP adressen en overige technische of persoonlijke informatie zijn bij ons bekend, maar deze informatie zal nooit en te nimmer in handen komen van derden. Ook zullen wij deze informatie nooit verkopen aan derden.