Doe mee met de Venlonaren voetbalpoule!

De competitie gaat vrijdag weer van start en dat betekent dat we net als vorig seizoen de Venlonaren Voetbalpoule beschikbaar stellen. Een leuk spel waarbij je de einduitslagen van alle Jupiler League wedstrijden moeten voorspellen. Vorig seizoen was het spel een groot succes en wij hopen dat jullie net zo enthousiast meedoen als vorig seizoen!

De spelregels voor de Venlonaren Voetbalpoule zijn hetzelfde als vorig seizoen (onderstaand bericht of bij de spelregels wordt het volledig uitgelegd). Daarnaast hebben we een vijf bonusvragen toegevoegd, die aan het eind van het seizoen berekend worden. Voor elke vraag kan je 10 punten verdienen.

Is dit de eerste keer dat je mee gaat doen aan de Venlonaren Voetbalpoule? Lees dan goed de onderstaande tekst en voorwaarden door. Meedoen is heel gemakkelijk, schrijf je in op onze website en vul de Eindstanden van de wedstrijden in (vergeet niet op opslaan te klikken). Mocht je een account hebben op onze website dan hoef je alleen in te loggen.

Wat houdt het precies in?
Via de pagina ‘Voetbalpoule’ kunnen bezoekers van onze website meedoen aan de voetbalpoule. Het is gratis om mee te doen en geheel vrijblijvend. Het enige wat je hoeft te doen is een account aan maken. Heb je al een account? Dan is het nog gemakkelijker om mee te doen, je kan meteen naar de voetbalpoule pagina om je voorspellingen in te vullen. Heb je nog geen account op onze website en wil je wel meespelen dan kun hier op registreren klikken om een account aan te maken. Daarnaast kun je je account gebruiken om te reageren en discussieren op nieuwsberichten.

Spel
Het spel is simpel. Je moet het hele seizoen wedstrijdvoorspellingen van de eindstand maken van van de Jupiler League, Play-Offs en KNVB Beker van het seizoen 16|17. Je krijgt punten wanneer je de juiste winnaar aanwijst of correct hebt voorspeld dat het een gelijkspel wordt (juiste eindstand 5 punten, TOTO uitslag goed 2 punten). Dit wordt de Toto-uitslag genoemd. Ook als je de exacte eindstand weet te raden, krijg je de punten voor juiste uitslag. Je kunt je voorspelling tot twee uur voor de officiële speeltijd invullen. Vul het schema in en klik links op opslaan. De drie deelnemers die aan het eind van het seizoen bovenaan staan bij de voetbalpoule, winnen een leuke prijs.

De punten worden na de wedstrijd zo snel mogelijk berekend. Uiterlijk elke dinsdag voor een nieuwe speelronde verversen wij de wedstrijden zodat je genoeg tijd hebt om je voorspellingen in te vullen. We zullen je via de Facebook op de hoogte houden over de nieuwe speelronde. Vul elke week je voorspellingen in om mee in de race te blijven voor de prijzen.

Dit seizoen kun je ook aan het begin van het seizoen 5 bonusvragen invullen. De deadline voor deze vragen in te vullen is op donderdag 11 augustus 20.00 uur. Voor elke vraag kan je 10 extra punten verdienen. Deze vragen worden aan het eind van het (competitie)seizoen berekent. De bonusvragen gaan over het competitieseizoen 2016|2017 (Play Offs & Beker niet meegerekend).

De bonusvragen zijn te vinden onder de wedstrijden. Klik onderaan de pagina op OPSLAAN om alle gegevens op te slaan. Controleer de eindstanden door de pagina te refreshen (F5).

Lees hier de spelregels eens goed door.

Prijzen
De prijzen van de Venlonaren Voetbalpoule zijn nog niet allemaal bekend. Momenteel zijn we nog met sponsoren bezig om een aantal mooie prijzen beschikbaar te stellen. Wat vast staat is dat de beste vijf aan het einde van de Voetbalpoule een mooie prijs krijgen. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

 1. Één seizoenskaart voor seizoen 2016-2017 (keuze uit de vakken: O1-O2-O3-O4-O5, VW1-VW2-VW3-VW4, VN1-VN2-VN3-VN4-VN5 en Rol).
 2. Één VVV-Venlo wedstrijdshirt van seizoen 16|17.
 3. Één Speciaal bierpakket Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door Craftbeer Spezialist. (Deze prijs alleen voor mensen boven de 18 jaar, mocht je jonger zijn dan 18 jaar volgt er een vervangende prijs)
 4. Onbekend (wordt later bekend gemaakt).
 5. Onbekend (wordt later bekend gemaakt).

Spelregels
Iedereen kan gratis meespelen door met een bestaand Venlonaren account of door een account te maken op Venlonaren.net. Ook dit jaar hebben we gekozen om de spelregels te handhaven. Elke week moet jij de eindstanden van elke wedstrijd van het seizoen 16|17 van alle Jupiler League & Jupiler Play Off wedstrijden en natuurlijk alle wedstrijden in de KNVB Beker waar VVV-Venlo in actief is (90 minuten; dus verlenging en strafschoppen tellen niet mee). De wedstrijden worden wekelijks ververst zodat iedereen genoeg tijd heeft om de wedstrijd voorspellingen in te vullen. Lees voor het meedoen aan de voetbalpoule de spelregels en de actievoorwaarden goed door klik HIER om de spelregels goed door te lezen.

Degene die op het einde van de rit de meeste punten behaald mag zich benoemen tot winnaar. Afgelopen werd DeKoel de winnaar, hij won een seizoenskaart voor het seizoen 16|17.

Hopelijk doe jij ook dit jaar weer mee met de Venlonaren Voetbalpoule.
Wil je meteen mee doen? Klik dan hier!

Iedereen veel succes gewenst en moge de beste winnen.

8 Responses

  1. Ik heb de poule gisteren getest met meerdere accounts en bij mij deed hij alles zoals het hoort. Anders hadden we het ook nog niet bekend gemaakt :). Maar ik zal het nog eens goed gaan testen als jullie beide aangeven het niet te werken. Hebben jullie al de bonusvragen ingevuld? Dan kan ik het testen.

   1. markmans

    Als je op voetbalpoule klikt in het menu en je scrollt naar beneden, dan staan de voorspellingen en antwoorden er wel.
    Als je dan klikt op voorspelling, zijn de uitslagen weg

   2. Dus als ik het goed begrijp staan de uitslagen op de voorpagina het wel maar als je op de button voorspellingen klikt niet. Die voorspellingen pagina is volgens mij ook de uitslagen als alles verrekend is. Maar ik ga het even nakijken.

 1. Heb het net getest door een wedstrijd in te vullen en alles na te rekenen! Het zit zo: Je voorspelt je uitslagen en op de homepagina (voetbalpoule pagina) kun je die standen aanpassen tot 2 uur voor de wedstrijden. Hier zullen ook je scores komen te staan na het verwerken. Bij de pagina voorspellingen komen je voorspellingen te staan zodra de wedstrijd is gespeeld en verwerkt over het hele seizoen. Dus niet de standen die je nog kan aanpassen dan is hij inderdaad blanco. Dit is gewoon om na te kijken wat je precies voorspelt hebt.

  Zoals gezegd twee wedstrijden een random stand ingevuld en mensen kregen allemaal hun punten. Dus alles werkt zoals het moet werken. Ik hoop dat hiermee alle onzekerheden weg zijn genomen. Mocht er nog wat anders zijn: hoe eerder je het meldt hoe eerder ik het kan oplossen. 🙂

Leave a Reply