Doe mee met de Venlonaren Voetbalpoule!

De voetbalpoule is afgelopen weekend van start gegaan maar je kan nog altijd mee doen. Het is geen ramp als je een week niet hebt invult aangezien er nog minimaal 36 wedstrijden volgen. De prijzen worden pas aan het einde van het seizoen verdeeld.

Vanaf vandaag kan je speelronde 3 & 4 invullen. Daarnaast hebben we een aantal bonusvragen toegevoegd, die aan het eind van het seizoen berekend worden. Voor elke vraag kan je 10 punten verdienen.

Mee doen is heel gemakkelijk, schrijf je in op onze website en vul de Eindstanden van de wedstrijden in. Mocht je een account hebben op onze website dan hoef je alleen in te loggen.

Wekelijks zetten wij Jupiler League, KNVB Beker of Jupiler Play-Offs wedstrijden online. Deelnemers raden de eindstand van deze wedstrijden (90 minuten; dus verlenging en strafschoppen tellen niet mee). Je kan uiterlijk tot 2 uur voor de wedstrijden de eindstanden invullen en veranderen.

Wat houdt het precies in?
Via de pagina ‘Voetbalpoule’ kunnen bezoekers van onze website meedoen aan de voetbalpoule. Het is gratis om mee te doen en geheel vrijblijvend. Het enige wat je hoeft te doen is een account aan maken. Heb je al een account? Dan is het nog gemakkelijker om mee te doen, je kan meteen naar de voetbalpoule pagina om je voorspellingen in te vullen. Heb je nog geen account op onze website en wil je wel meespelen dan kun hier op registreren klikken om een account aan te maken. Daarnaast kun je je account gebruiken om te reageren en discussieren op nieuwsberichten.

Spel
Het spel is simpel. Je moet het hele seizoen wedstrijdvoorspellingen van de eindstand maken van van de Jupiler League, Play-Offs en KNVB Beker van het seizoen 15|16. Je krijgt punten wanneer je de juiste winnaar aanwijst of correct hebt voorspeld dat het een gelijkspel wordt (juiste eindstand 5 punten, TOTO uitslag goed 2 punten). Dit wordt de Toto-uitslag genoemd. Ook als je de exacte eindstand weet te raden, krijg je de punten voor juiste uitslag. Je kunt je voorspelling tot twee uur voor de officiële speeltijd invullen. Vul het schema in en klik links op opslaan. De drie deelnemers die aan het eind van het seizoen bovenaan staan bij de voetbalpoule, winnen een leuke prijs.

De punten worden na de wedstrijd zo snel mogelijk berekend. Uiterlijk elke dinsdag voor een nieuwe speelronde verversen wij de wedstrijden zodat je genoeg tijd hebt om je voorspellingen in te vullen. We zullen je via de Facebook op de hoogte houden over de nieuwe speelronde. Vul elke week je voorspellingen in om mee in de race te blijven voor de prijzen.

Lees hier de spelregels eens goed door.

Prijzen
Venlonaren.net heeft in samenwerking met meerdere sponsoren vijf prijzen beschikbaar gesteld voor de top 5 van winnaars. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

 1. Één seizoenskaart voor seizoen 2016-2017 (keuze uit de vakken: O1-O2-O3-O4-O5, VW1-VW2-VW3-VW4, VN1-VN2-VN3-VN4-VN5 en Rol). Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door VVV-Venlo.
 2. Één VVV-Venlo trainingspak
 3. Één VVV-Venlo wedstrijdshirt van een speler uit de selectie seizoen 2015-2016.
 4. Één jubileumboek “van Gijs tot Keisuke”
 5. Één stickerpakket van Venlonaren.net

Spelregels
Zoals hierboven ook al is benoemd. Iedereen kan gratis meespelen. Het enige wat je nodig hebt is een account. De spelregels zijn heel simpel. Voorspel de eindstand van elke wedstrijd die tijdens het seizoen 15|16 wordt gespeeld (Jupiler League, Play-Offs en KNVB Beker) en druk links onder op opslaan. De wedstrijden worden wekelijks ververst zodat iedereen genoeg tijd heeft om de wedstrijd voorspellingen in te vullen. Lees voor het meedoen aan de voetbalpoule de spelregels en de actievoorwaarden goed door.

Dit seizoen hebben we de Joker uitgeschakeld. Degene die op het einde van de rit de meeste punten behaald mag zich benoemen tot winnaar. Afgelopen werd Andrew Leenen de winnaar, hij won een seizoenskaart van dit seizoen.

Heeft u nog vragen of aanmerkingen op de voetbalpoule? U kunt altijd contact met ons opnemen (via de contactpagina) of door een reactie te plaatsen. Wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven op uw vragen.

Hopelijk doe je mee met de Venlonaren Voetbalpoule.
Wil je meteen mee doen? Klik dan hier!

Iedereen veel succes gewenst en moge de beste winnen.

6 Responses

 1. Venske

  Ja de voetbalpoule is er weer. Ik verheug me er op. Iedere week met extra spanning de uitslagen bekijken… Hoe meer er meedoen hoe leuker…dus…. Invullen allemaal!

  1. Baalde vorige week ontzettend dat het niet online stond maar ben nu zeer tevreden. Vorig jaar geweldig leuke reacties op het spel gehad dus wordt een blijvertje. Hebben vandaag alweer 40 nieuwe mensen zich aangemeld plus heel veel die hun wachtwoord opvragen naast de actieve gebruikers. Dus veel concurrentie dit seizoen. Iedereen succes en veel speel plezier

 2. Ben

  Ik zal vele plaatsen hoger eindigen dan afgelopen jaar, tenzij er wellicht meer supporters mee gaan doen aan deze toto. wordt leuk, zeker als VVV volop mee gaat doen in de top. FORZA VVV!

 3. Han

  Beste VVV fans, ik als geboren Venlonaar volg VVV al heel mijn leven. Tegenwoordig woon ik in de achterhoek, meer als 15 jaar. Ik heb NIETS met Twente of De Graafschap, nee VVV Venlo zit in mijn hart. Ik hoop op een beter seizoen dan afgelopen jaar en dit jaar gaat het gebeuren, terug naar de Eredivisie. Ik heb er vertrouwen in, KOMOP VVV.

Leave a Reply