Doelman Mäenpää wijst Excelsior en PSV de deur

Niki Mäenpää staat ook het komende half jaar bij VVV onder de lat. De Finse doelman heeft aanbiedingen van Excelsior en PSV naast zich neergelegd.

PSV wilde Mäenpää aan de selectie toevoegen als derde doelman. De Eindhovenaren hadden in eerste instantie Gino Coutinho van Excelsior op het oog, maar de Rotterdammers wilden hem niet laten gaan. Datzelfde Excelsior deed Mäenpää eveneens een aanbieding die ook door de Fin naar de prullenbak werd verwezen.

VVV heeft zijn doelman overigens een voorstel gedaan om zijn aflopende contract te verlengen, maar het is geen publiek geheim dat Mäenpää zijn carrière voort wil zetten in Engeland. „Ik ben blij dat Niki heeft besloten om niet in te gaan op de aanbiedingen”, aldus VVV-trainer Maurice Steijn.

Dagblad de Limburger, 23 januari 2015

5 Responses

 1. Frosty

  Een beetje tegen beter weten in denk ik, maar toch goed van VVV dat ze hem alsnog een aanbieding hebben gedaan! Ik hoop dat Niki een mooie club vindt als hij besluit om niet te verlengen bij VVV.

  1. supportertje

   Dat kun je wel stellen. Als er een zijn stinkende best altijd doet, dan is Niki. Hij is uitstekende voetbalspeler, een voorbeeld voor vele anderen, het is alleen jammer dat er toch spelers binnen de selectie zijn, die zijn voorbeeld niet kunnen of willen volgen. Als dat wel het geval was, dan had de wereld van VVV er heel anders uitgezien.

 2. Ben

  Heel blij met zijn “blijven” en, zeker, weten, pakt hij weer meerdere punten voor ons VVV.
  Anderzijds, ik gun hem het beste en in zijn plaats zou ik zeker naar psv zijn gegaan. Als ik het materiaal zie dat ze hebben, niet bijzonder. Binnen 1 maand zou hij daar in het eerste staan. Niet dus! FORZA VVV!

Leave a Reply