Dragi Gudelj op proef bij VVV-Venlo

Dragi Gudelj van Jong Ajax is vandaag en morgen op proef bij VVV-Venlo. De 19-jarige centrale verdediger/linksback zal meetrainen met de Venlonaren in de hoop zichzelf in de kijker te spelen bij VVV.

Hij werd in 2015 vastgelegd door Ajax en staat tot medio 2018 onder contract bij de Amsterdammers. Hij maakte de afgelopen twee seizoen geen minuten bij Jong Ajax, maar speelde in het seizoen 2015/2015 enkele wedstrijden voor de A-junioren van Ajax.

De jonge verdediger speelde in het verleden 3 interlands voor de beloftenelftallen van Servie. Dragi Gudelj is het broertje van Nemanja Gudelj, voormalig Ajacied.

17 Responses

 1. Godfried

  Ik wil niet direct heel negatief overkomen. Maar wat moeten we hiermee? Speelde zijn minuten in de A2. Dus niet jong Ajax, niet de A1 van Ajax, maar dat team daaronder. Wij spelen eredivisie!

 2. Goodie

  Niet echt een speler waarvan ik denk dat hij VVV veel sterker zal gaan maken. Maar we zullen het snel weten. Van de namen die hier voorbij zijn gekomen en die haalbaar lijken vind ik er weinig die echt een aanwinst lijken.

 3. RuiverCity

  Het lijkt wel of alles wat bij Ajax rondloopt van goud is. Deze speler komt inderdaad uit de A2 en is 1.66 m. Met deze lengte niet echt een centrale verdediger voor de eredivisie lijkt me dus eerder voor de linksback.

  Afwachten wat er mee gebeurt. Zal hij dat ene talentje dan worden die ze een kans wilden geven?

 4. Ach wat zegt dat nu een speler die op proef komt. Niet zoveel, ze willen gewoon kijken wat zijn niveau is en hij mag een paar keer meehippen. Denk maar niet dat we met deze jongen volgend jaar in de basis spelen :). Is misschien een jongen voor de langere tijd maar goed VVV kennende halen ze alleen spelers voor de korte duur die meteen meekunnen. We zullen wel zien wat er gebeurd. Misschien is hij wel zo goed dat hij direct aan kan sluiten, zo niet dan is hij ook zo weer weg.

   1. VVV zelf wil er niet op ingaan, ze ontkennen het ook niet. Rondom de speler is er ook niet veel te melden behalve dat hij naar het buitenland gaat om te keepen. Hoor hier en daar dat hij al gekeurd is en dat het rond is maarja zolang er niets gemeld wordt lijkt me dat nog te voorbarig. We moeten gewoon even afwachten wat er gaat gebeuren.

 5. Ben

  Als je een te smalle selectie in de Jupiler, maar desondanks kampioen wordt, dan ben je top! ook bijzonder is dat we weinig blessures hebben gekend en ook nog eens relatief gezien weinig schorsingen. In de eredivisie moeten we een grotere selectie hebben. Ook omdat we te maken krijgen met meer blessures en schorsingen. De verantwoordelijken hebben een leuke job, maar laten we wel wezen, de kans dat “we” het volgend jaar goed gaan doen, is niet zo groot. Krijgt het team de een na de andere nederlaag te slikken dan hebben “zij” hun job niet goed gedaan. Ik wens de verantwoordelijken voor het technisch beleid veel sterkte. FORZA VVV!

  1. Gerardus

   Volgens mij heeft VVV toch redelijk wat schorsingen en blessures gehad. Denk aan Rutten, Jansen, Post, Dekker, Opoku, Receveur, van Crooij. Allemaal spelers die blessures en schorsingen hadden. Dus dat valt uiteindelijk toch mee.

 6. Donderspeech

  Vvv kan volgend jaar alleen overleven als het hele elftal voor elkaar door het vuur gaat. Mocht deze jongen voor slechts 1% op zijn broer Nemaja lijken qua persoonlijkheid dan moet je er, los van zijn voetbalkwaliteiten (die ik niet ken) , niet aan beginnen.

 7. kiekoputspelke

  Wat een negatieve reacties op dit bericht zeg….

  Ik vind allereerst goed dat VVV deze speler nu op proef neemt zodat ze hem aan het werk zien en kunnen beoordelen. Hoe vaak hoor je dat clubs nog vóór de zomerstop spelers op proef nemen ? Precies….nooit dus dat is al heel verstandig van de club ! Zo heb je tijdig een goed beeld kunnen vormen.

  Deze speler mag zich laten zien en als hij kwaliteiten heeft dan zal dit misschien leiden tot een contract. Maar waarom al op voorhand allerlei negativiteit spuien over deze speler ? Vind dat toch een nare eigenschap van veel gasten op dit forum….

  1. Sanderkuh

   Helemaal mee eens…..de na-competitie / play offs lopen nog en VVV is al volop bezig.
   Is hij goed genoeg: weet ik veel…daar is de TS voor en die zien dat snel genoeg…..
   Hoop alleen dat deze jongen niet zoveel nare trekjes heeft als zijn oudere broer…..voor hem zelf dan bedoel ik.

Leave a Reply