VVV-Venlo

Dramatische tweede helft VVV-Venlo luidt ruime nederlaag in tegen FC Utrecht

VVV-Venlo heeft een zeer matige wedstrijd gespeeld tegen FC Utrecht. Na 90 minuten spelen stond de stand van 2-6 op het bord in het voordeel van de gasteren, nadat VVV-Venlo wel met de leiding de rust inging. Een tweede helft om snel te vergeten.

In de eerste helft begon VVV nog alleraardigst. De aanvallende intenties van de Venlonaren werden duidelijk en men probeerde vooruit te spelen. Dat kon je onder andere zien doordat Dekker en Janssen hoog op het veld speelden, en de centrale verdedigers mee naar voren schoven. Daar hadden de gasten het vrij moeilijk mee, maar het duurde toch even voordat de Venlonaren de score wisten te openen. Opoku had al twee grote kansen gehad, maar de derde kans was dan toch raak. Na een uitstekende rush van Seuntjens werd de bal niet goed weggewerkt door FC Utrecht en kwam de bal voor de voeten van Opoku. Die schoot de bal uiterst bekend in de linkerhoek: 1-0.

Lang konden we niet genieten van de voorsprong, want vrijwel de eerste kans daarna werd benut door Bazoer. Die wist de bal met links in de kort hoek te schieten waardoor het weer 1-1 werd. Hierna kreeg VVV het een stuk zwaarder, maar ze bleven de aanval opzoeken. Het vertoonde spel was zeker niet goed aan beide kanten werden veel fouten gemaakt, maar in de 42e schoot Joosten (notabene huurling van FC Utrecht) de bal van ver in het doel! Een schitterende goal zo kort voor rust. Niks aan de hand zo met een 2-1 voorsprong in de rust.

In die tweede helft ging het echt goed fout. Waar Advocaat ingreep en een ander soort spel ging spelen, deed Steijn niet In de eerste helft was al duidelijk dat bij een snelle counteruitbraak, VVV flink pijn gedaan kon worden met een traag centraal duo. Dit werd in de tweede helft helemaal uitgebaat door FC Utrecht. Er werd maar liefst 5 keer gescoord door de gasten, waardoor het maar liefst 2-6 werd in het voordeel van FC Utrecht. Drama.

We kunnen verliezen, dat is echt geen ramp. FC Utrecht is in vorm, maar de wijze waarop dat steekt denk ik het meeste. Tactisch overklast in de tweede helft en sommige spelers zakten door de ondergrens. Dit moet in het restant van de wedstrijden echt anders. Zondag komt alweer Feyenoord op bezoek.

VV-Venlo – FC Utrecht 2-6.
Doelpunten: 18. Johnatan Opoku 1-0, 22. Riechedly Bazoer 1-1, 42. Patrick Joosten 2-1, 53. Riechedly Bazoer 2-2, 61. Danny Post 2-3 (eigen doelpunt), 63. Sean Klaiber 2-4, 69. Alexander van de Streek 2-5, 88. Michiel Kramer 2-6.
Scheidsrechter: Rob Dieperink.
Gele kaart:
Toeschouwers: 6.723.
Opstelling VVV-Venlo: Unnerstall, Dekker, Röseler, Kum, Janssen ( 67. Linthorst), Seuntjens, Post, Van Ooijen, Opoku ( 79 Susic), Mlapa, Joosten.

 

54 Responses

 1. RuiverCity

  Dick Advocaat heeft Maurice Steijn een les in tactiek gegeven. In de eerste helft zag je al aankomen dat VVV zou worden overlopen. Dit gebeurde in de tweede helft dan ook volledig. Daar waar Advocaat gedurende de eerste helft aanwijzingen gaf aan zijn ploeg, zaten ze bij VVV als een stel paspoppen op de bank. Geen bezieling langs de kant om het team op te peppen, geen enkele poging om in te grijpen daar waar VVV totaal werd overlopen.

  Bazoer, de tegenstander van Seuntjens, liep hem er twee keer finaal uit en beide keren was het een doelpunt. Iemand met loopvermogen had dit kunnen voorkomen. Maar néé, Steijn laat Seuntjens aanmodderen. Advocaat had VVV goed geanalyseerd en gezien dat bij VVV de zwakte in het loopvermogen en handelingssnelheid zit. Opoku en Seuntjens zijn te traag voor dit niveau. Daar waar iedereen dacht dat Steijn in de rust zou gaan ingrijpen kwam bedrogen uit. Zijn ‘veldheren’ Seuntjens en Opoku mochten gewoon blijven staan. Advocaat lachte in zijn vuistje.

  Tot overmaat van ramp wisselde Steijn ook nog Roel Janssen waardoor de hele linkerkant van VVV open kwam te liggen. Bijna alle doelpunten na rust kwamen vanaf die linkerkant omdat Kum het daar (tegen Kerk) niet kon belopen. Wat een blunder van Steijn!

  Linthorst viel erg goed in. Als hij de bal heeft, kijkt hij direct in voorwaartse richting. Hierdoor komt er meteen diepte in het spel. Seuntjens en Opoku denken eerst achterwaarts of in de breedte om zekerheid in te bouwen (volgens het principe van Steijn) en om zichzelf te beschermen zodat het gebrek aan snelheid minder opvalt. Dit vertraagt het spel van VVV.

  De dieptepass die Linthorst in de laatste minuten op Mlapa gaf, was weergaloos.
  Helaas hebben we een trainer die dit niet wil zien.
  Opvallend dat we een lange, kopsterke spits hebben maar in 90 minuten slechts één bal van de zijkant kreeg. Voor de rest weer alles lang van achteruit waardoor hij met de rug naar de goal staat.

  Complimenten nog voor de aanvallende Joosten (waarom kan dat wel tegen zijn eigen club?) maar verdedigend viel hij door de mand, Post en Röseler.

  We hebben nog zeker 3 punten nodig om veilig te zijn. Het wordt met de tactiek van Steijn een hele klus om die te behalen…..

 2. mats

  Goede analyse Ruivercity, weinig aan toe te voegen. Was gewoon triest om te zien hoe amateuristisch VVV speelde. Ik had te doen met Röseler. Die werd helemaal gek met doet rage Kum en de overal en nergens staande Dekker om zich heen. Leek wel alsof hij alleen stond te verdedigen. Post probeerde te helpen maar kon niet eens voorkomen dat hij een eigen doelpunt maakt…en toen was de fut er helemaal uit.

  Eerste helft was niet onaardig trouwens. Maar verder was de tweede helft het bewijs dat de tactiek van Steijn heeeeeeeeeel erg eendimensionaal is en dat het uitgewerkt is en dat Er heeeee veel spelers weg kunnen. Inclusief Steijn.

  Remember: the patch on the front is more important then the name on the back.

  Haije en bedank’n

 3. sultana

  Kan me hekemaal vinden in wat Ruivercity en Mats schrijven!
  Ik werd gek op de tribune, ziet Maurice nu echt niet dat dit zo niet langer werkt of wil hij het niet zien?
  Opoku, Seuntjens, Kum, Dekker en Joosten de zwakste schakels, dit gaat in de koppies zitten. Is niet goed voor het zelfvertrouwen. Wat een aanfluiting de tweede helft, na NAC hadden er spelers gepasseerd moeten worden maar nee Maurice blijft zijn “ vriendjes” maar opstellen, dat gaat hem fataal worden op deze manier pakken ze niet veel punten meer! Linthorst een verademing om die jongen te zien voetballen.

   1. ponnie veag oet de pan

    Kum vind ik de laatste wedstrijden helemaal niet slecht spelen, was gisteren ook goed bezig totdat steijn hem uit het centrum haalde omdat jansen eruit moest.

   2. mats

    Klopt misschien wel maar hij zorgt vanwege zijn traagheid wel voor teveel gevaar en tegendoelpunten.
    Hij is een daarom toch een van de spelers die volgens mij af moet vallen wil je doorselecteren en langzaamaan groeien als
    Club

 4. jason

  Beste trainer van vvv en alle hulptrainers die er tegenwoordig rondlopen bij zon team,
  Vergeet even alle onzincursussen die jullie gehad hebben in zeist over tactiek etc. Ik weet dat er 18 blz aan tactische analyses geschreven moeten worden na een wedstrijd. Hulptrainers moeten tenslotte ook wat te doen hebben van maandag tot vrijdag maar je hebt er geen ene moer aan welke spelers hoeveel ballen met hun linkerteen hebben aangeraakt in 90 minuten. Stop met termen als ‘balans in het team”, “punt naar voren of naar achteren”, “restverdediging” etc. Stop met geloven in jullie zelf en dat voetbal een groot tactisch spel is. Je doet met voetbal dat wat een tegenstander toelaat nl. Niet meer en niet minder.

  Doe alle papiertjes en pennen weg en ga eens gewoon logische dingen doen. De beste thuiswedstrijd van VVV was tegen heracles. Weliswaar verloren maar dat was gewoon botte pech. Opstelling was met Susic, van ooijen op rechts en joosten op links. 3 creatieve spelers. Geen opoku maar wel met seuntjens. Over die laatste kun je twisten maar laat hem zich gewoon een uur leeg spelen en wissel hem in de 60e /70e minuut. Qua loopvermogen heeft iedere speler op de bank dan meer te brengen dat laatste half uur dan seuntjens en ik denk dat zelfs hij er geen moeite mee heeft als hij van tevoren weet dat hij een uur speelt.

  Van bruggen op de plek van promes en rutten op rechts en kum op links en verder de gebruikelijke namen.

  Ook dan is het nog geen wereldteam en zullen we nog wel eens verliezen maar in mijn ogen is dit de beste opstelling die je van deze selectie kunt samenstellen en moet het lukken om nog de laatste punten binnen te slepen met de steun van het publiek die gisteren begonnen te brommen maar dan daar geen reden meer voor hebben.

  Ps als er niks meer op het spel staat zoals gisteren het laatste kwartier breng dan een jonkie. In deze wedstrijd niet alle 3 de wissels gebruiken zal toch in geen enkele cursus voorkomen hoop ik toch.

  Lang leve De Koel

 5. ponnie veag oet de pan

  Gisteren een goede en leuke eerste helft gezien, maar steijn had na 5 min in de 2e helft al moeten zien dat utrecht anders stond te voetballen. Hij had toen al direct moeten ingrijpen!
  De wissel van susic snap ik zowiezo niet? Sta je 5-2 achter dan heeft dat toch ook geen zin meer?

 6. LJ

  Het komt allemaal goed mannen. Ik heb er het volste vertrouwen in. Dit jaar zijn er weer met 34 punten veilig (dat puntje komt er wel).

  Maar volgend seizoen worden we gewoon kampioen. Dat weet ik zeker. Steijn gaat vertrekken, net als Driessen en alle andere assistenten. Er zit hier op het forum zoveel voetbalkwaliteit en kunde. Hier zitten voldoende trainers die VVV kampioen maken.

  Tactisch zeer sterk. Daarnaast maken ze elke speler beter. En staan met zn 5en vol passie te coachen langs de lijn.

  Tweederde van het team vertrekt, maar deze scouting zorgt voor een kampioensteam.

  Ik heb er alle vertrouwen in.

  Komt goed mannen!!!

 7. twiggy11

  Wat was de tweede helft slecht niet alleen op het veld maar vooral op de bank weer beginnen met opoku en Seuntjens in de basis iedereen verdiend een tweede kans zei Steijn op de tv hoe vaak komt die tweede kans nog is volgens mij al de 10 de keer we hebben toch een vervanger gehaald voor promes maar die mag alleen maar warm lopen en de bank warm houden die jonge staat toch ook weer voor joker die ben je volgend jaar weer kwijt sucis heeft bij getekend is alleen maar voor er wat aan kunnen verdienen vanaf dat sucis niet speelt hebben we ook niet meer gewonnen nou dan moet je als staf toch een lampje gaan aan gaan of zie ik dat verkeerd.zondag is weer een nieuwe kans zeggen ze dan zal je toch met sucis linthorst en grot moeten beginnen maar ik denk dat we wee4 starten met de zelfde opstelling als gisteren nou dan maak je borst maar nat ⚽️⚽️⚽️

  1. Godfried

   Wat had jij dan gedaan? Een geblesseerde speler opstellen? Susic had namelijk een blessure. Daarbij viel hij dramatisch in. Als hij dit op de training heeft laten zien snap ik dat hij niet in de basis startte.

   Wat is het weer allemaal klote hier op Venlonaren.nl
   Spelers worden weer lekker persoonlijk afgekraakt. De staf mag volgens velen weg. etc.etc.

   Waarom hoor ik niemand over zichzelf? Man, als ik me ergens aan stoor is het wel de sfeer in het stadion. Mochten spelers niet al onzeker worden van de commentaren hier, dan geeft de sfeer in de Koel wel het laatste zetje.

   In andere stadions klokt het. Als je kijkt hoe het er bij NAC, Fortuna en de Graafschap aan toe gaat. Die schreeuwen de spelers naar grotere hoogtes. In Venlo hoor je een spelt vallen. Het enige wat je hoort is het gezeik van ouwe brompotten of jochies die nog niet droog zijn achter de oren.

   1. RuiverCity

    In Breda zwaaien ze al weken met witte zakdoekjes en is de kritiek niet mals….lekker sfeertje daar. In Doetinchem rennen ze het veld op en klagen ze steen en been over de kwaliteit…..héél verstandig en in SIttard zijn ze inderdaad met alles tevreden na jaren ellende in de kelder van de Juup.

   2. mats

    Godfried is natuurlijk zelf bij uitstek DE sfeermaker in de koel! Dat zien en horen we elke keer weer. Foei Ruivercity dat jij zo’n saaie lambal bent

 8. Hup VVV!

  In de 1e helft ging het gelijk op, maar als Utrecht het op dit moment al beter had uitgespeeld stonden we met de rust al dik achter. Man, wat een ruimte gaf de ploeg weg gisteren. In de 2e helft werd deze ruimte beter benut door Utrecht en ook elke kans, behoudens de vrije trap, ging er op dat moment in.
  Een dikke, maar terechte, afstraffing…

  Het is nu toch wel duidelijk dat een middenveld met Seuntjens én Opoku echt niet kan in deze competitie. Veel te traag, weinig loopvermogen en dan zullen we het maar niet over de handelingssnelheid hebben.

  Duidelijk dat er zondag wat aangepast dient te worden! En hopen dat de ploeg deze blamage een beetje kan doen vergeten.

 9. Depor

  Echt diep triest na zo’n geweldige eerste helft. Dat er geen actie vanaf de bank komt begrijp ik ook niet. Echt geen zin om me volgend seizoen weer te ergeren aan Seuntjens en Opoku. Niks ten nadele van deze spelers, maar Seuntjes hoort gewoon niet op deze positie te staan en Opoku komt gewoon te kort voor dit niveau.

  Verder vond ik Kum wel prima spelen.
  Hopelijk tegen Feyenoord mét Susic en Linthorst. Ik zou 3-5-2 spelen.

  Unnerstall;
  Rutten, Roseler, Janssen;
  Van Ooijen, Post, Susic, Linthorst, Van Bruggen;
  Mlapa, Joosten.

  Met Post en Van Bruggen in een verdedigende rol.

  1. mats

   Goed idee. Al zou ik dan ook Linthorst in een verdedigende rol zetten eigenlijk.
   Susic en VanOoijen zou genoeg moeten zijn om de aanval van goede passes te voorzien, waarbij van oojen soms mee naar voren kan

   1. Gerardus

    Ik weet niet of je op van Ooijen hebt gelet, maar hij was tegen Utrecht een van de zwakste en tegen NAC ook. Hij heeft iets van dreiging en diepgang maar loopt zich vaak vast en verspeeld constant de bal makkelijk. Zijn eerste bal was direct over de zijlijn binnen de minuut en zijn eerste vrije trap leverde ook direct een gevaarlijke counter in. Maar als Seuntjes dat doet bijvoorbeeld dan krijgt hij direct de hoon van het publiek over zich heen en dat vind ik vrij stuitend.

   2. mats

    Van Ooijen krijgt amper de kans en tijd
    Om zich op een positie in de kijker te spelen. Als VanOoijen na 100 wedstrijden zo zou blijven spelen (als Seuntjens) dan trek ik mijn bek heus wel weet open 😉

 10. RuiverCity

  Als Steijn vasthoudt aan dit elftal worden ze komend weekend wéér overlopen op het middenveld door Feyenoord met Toornstra, Vilhena, Clasie en Berghuis.
  Maar Steijn kennende zullen ze wel weer de zoveelste kans krijgen om zich te herpakken.

  Zoals ik al vaker heb geschreven op dit forum; Steijn is een goede om een hechte groep te smeden maar tactisch komt hij echt te kort. Vasthouden aan dezelfde 11 is goed zo lang het resultaat er is maar dit is bij VVV ook in 2019 weer amper het geval.

  Wat had ik gisteren medelijden met Röseler. Zo veel onkunde om hem heen verdient hij echt niet.

  Steijn wakker worden!

 11. mats

  Overigens denk ik dat ALLE clubs nu dus gezien hebben hoe je dit VVV bespeelt en is het nog maar de vraag of we nog punten gaan pakken met een middenveld met Opoku en Seuntjens.
  Zelfs Fortuna en De Graafschap zullen zich volledig bewust zijn van het spelletje van VVV en de messen slijpen.

  Tel daarbij op dat een kat in het nauw rare sprongen maakt,….zie NAC, en de clubs daarboven nu waarschijnlijk dus ook wakker schrikken en dat die nog punten gaan pakken daar waat je het niet verwacht.

  Als Steijn zijn speltype niet aanpast en Seuntjens en Opoku (in ieder geval) niet uit het team zet dan verwacht ik geen punten meer en met een beetje mazzel worden we dan weer 15e.

  En dat is dan ook prima. Maar dat doe je geen derde keer meer met dit speltype, veel van deze spelers en trainer Steijn!

  1. Godfried

   En jij denkt dat teams na 2 jaar pas in de gaten hebben hoe VVV speelt en wat het antwoord daarop zou moeten zijn?

   Man man man. Wat denk je dat andere clubs zo door de weeks doen? Beetje kaarten? Beetje vrije trappen oefenen? Een keertje bosloop?

   Er zijn in Nederland of waar dan ook geen geheimen rond een speelstijl. Het is geen amateurvoetbal. Elke spelers wordt tot 3 cijfers achter de komma bestudeerd. Elke tactiek, elke spelopvatting is bij alles en iedereen bekend.

   Het gaat echter om de uitvoering, de inzet en de kwaliteit op het veld wat doorslag geeft. Of denk jij dat Luuk de Jong topscorer is, omdat niemand weet dat hij goed kan koppen?

   1. mats

    Relax. Denk aan je hart.
    Ik probeerde te verwoorden dat sommige denken dat VVV nog punten zal behalen terwijl na het zien van de wedstrijd tegen FCU het voor elke club nu echt wel duidelijk is hoe je tegen VVV moet spelen en de punten kan pakken.

   2. Godfried

    ik kan mijn reactie nu wel weer herhalen. maar iets zegt me dat ook dat niet bij je binnenkomt.

   3. mats

    Iets zegt mij dat jij ook alleen maar je gelijk wilt halen en niet verder kijkt dan je eigen waarheid.
    Lekker niet meer reageren op me zou ik zeggen.

 12. kenfen

  Mooi verwoord godfried echter de kritiek op steijn is ‘M.i wel terecht. Ik heb me gruwelijk geërgerd aan zijn passief gedrag en de vergelijking met lokhoff dringt zich op

  1. mats

   Oh Steijn heeft nú pas door dat veel
   Supporters zijn tactiek en spelopvattingen niet te puimen vinden…
   Hahahahaha het zal toch eens.

   Maar als je dan weer de vermoedelijke opstelling ziet dan…. nou ja… we zullen het zien zondag.

  1. LJ

   Natuurlijk!!!

   Je hebt helemaal gelijk. Steijn is tactisch een NUL.
   Ruivercity is the man, GOD Almighty. Hij weet alles.
   Hij had VVV Europees voetbal gebracht.
   Amen.

 13. Ievel Knievel

  Gewoon drie vragen (en ik ben benieuwd of er nu eens niet op de man, op mij in dit geval gespeeld gaat worden, want ik steel gewoon twee vragen en ik ben oprecht benieuwd).

  Waarop is de mening gebaseerd dat een andere trainer meer uit deze selectie zal, kan en gaat halen?

  Waarop is de mening gebaseerd dat bankzitters, wissels, geblesseerden, meer kunnen brengen dan de huidige basis?

  Waarop is de mening gebaseerd dat VVV betere vervangers kan halen in plaats van een aantal huidige selectiespelers?

  (en een vierde vraag: wat heeft het voor zin om steeds een nieuwe zwakke schakel te zoeken, is de zwakste schakel wel zo zwak; er is toch altijd een zwakste schakel?)

  1. RuiverCity

   Omdat Steijn creativiteit de nek omdraait en bepaalde spelers geen kans geeft (zie ook het verleden). Linthorst zorgt elke keer voor diepte in het spel van VVV omdat hij VOORUIT denkt en niet zoals de andere spelers eerst naar achteren of breed tikt waardoor alle snelheid uit het spel wordt gehaald. De mensen willen fris voetbal zien en niet meer dat oeverloos getik. Ik zeg niet dat Linthorst de redder van VVV is maar die kwaliteit van hem zie ik bij geen enkele andere basisspeler. Ik weet ook niet of hij 90 minuten kan vol maken maar laat hem eens 60 minuten spelen. Is het op dan eenandere speler alsnog brengen. Steijn gaf gisteren zelf toe dat hij fouten heeft gemaakt.
   VVV is géén Barca of een andere topclub. We moeten het doen met een beperkt budget. De afgelopen jaren heeft Steijn van héél weinig iets gemaakt omdat hij een hechte groep heeft gesmeed. Prima werk maar qua spelersbeleid blijf ik hem matig vinden.
   Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Bepaalde spelers kunnen geen hele wedstrijd (meer) aan omdat ze het tempo en handelingssnelheid missen. In het huidige voetbal is dat vereiste nummer één.
   Dat bij sommigen afgelopen woensdag de ogen nog niet zijn opengegaan vind ik onbegrijpelijk. Het is toch geen toeval dat VVV nu voor het tweede achtereenvolgende jaar na de winterstop amper nog presteert.

   1. Ievel Knievel

    Ok, een paar antwoorden.

    Voetbal is een teamsport: als je in een zwak en matig team, vrije creatieve spelers opstelt, kan het zomaar zo zijn dat de totale kwaliteit van het team als geheel daalt. Dat lijkt me bij VVV namelijk het geval.

    Is een zwak team gebaat bij een sterkere, vrijere en creatievere Linthorst of is een Linthorst gebaat bij een team waarbij zijn spel beter tot zijn recht komt?

    Tot aan de wedstrijd voor NAC heeft VVV gewoon 3 wedstrijden goed gespeeld. Daarnaast hebben ze daarvoor tegen een aantal clubs dikke pech gehad. Wedstrijden die ze net zo goed hadden kunnen winnen. Daarom is het vreemd dat “kritiek” de kop op steekt bij wedstrijden waar veel druk op zat vanuit de thuisploeg met een achterban dat die thuisclub goed kan steunen en bij een club die MOET winnen (en net een trainserwissel met beoogd effectbejag heeft toegepast). NAC is natuurlijk ook eigenlijk een veel grotere club dan VVV, laten we eerlijk zijn. FC Utrecht is en was gewoon een vele betere tegenstander. VVV staat echt verre van zo’n club hoor. Was VVV dus zo slecht of was FC Utrecht in de tweede helft nu gewoon zo goed. IK denk het tweede.. Heeft het dan zin om je eigen team en je eigen spelers af te zeiken (en de staf), nee, ik denk het niet. Ze hebben verloren van een veel beter team. Daar is gewoon weinig tegen in te brengen. Ja, Steijn doet ook wel eens dingen verkeerd; hoort er nu eenmaal bij. Daar mag je op een normale manier kritiek op hebben, maar af branden? Zo komt het op mij over; een vaak persoonlijke veldtocht van steeds dezelfde mensen tegen Steijn. Stank voor dank.

    En ja, er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Maar Steijn krijgt al vanaf begin af aan van dezelfde mensen kritiek; die je nooit hoort bij winst, maar altijd bij gelijke spelen of verlies. Daarnaast hebben ze alleen vaak achteraf gelijk. Niet echt een sterk verhaal vaak dus. Op mij komt een tijd van komen en gaan eerder vaak over (omdat ik het al zo lang hoor) als stank voor dank.

    Bedenk wel dat bepaalde VVV supporters er een handje van hebben om mensen tot op de grond toe af te branden. Vaak op weinig gebaseerd, dan een onderduikgevoel of een hekel hebben aan iemand.

    Dan je laatste opmerking. Hoort de eerste seizoenshelft niet gewoon bij het seizoen? Kan het niet zo zijn dat VVV al twee seizoenen op rij ver boven zij kunnen presteert en dat de koek dan op een gegeven moment ook op is? (Of dat de druk onterecht toe neemt door überkritische supporters misschien?)

    Daarnaast presteert VVV nog steeds ver boven verwachting. Ik had ze tussen plek 15 en plek 13 ingeschat. De doelstelling is slechts 1 punt meer halen als vorig seizoen en iets beter uitgebalanceerd voetbal op de mat toveren. In dat laatste zijn ze zeker de eerste seizoenshelft goed geslaagd. Dat ene punt meer halen kan gewoon gebeuren, maar dan heeft ONS team wel gewoon steun/ support nodig. JUIST ALS HET NIET LOOPT EN ALS SPELERS EVEN NIET IN BESTE DOEN ZIJN. Het publiek MOET ze daar bovenop helpen en overheen helpen. In Venlo is het tegenwoordig helaas maar al te vaak alleen maar zeiken als het niet goed gaat. Wat heeft iemand daar nu eigenlijk aan, behalve dat sommige mensen hun gal kwijt zijn?

    Van mij mag iedereen voetbaltechnische kritiek hebben en dat gebeurd ook wel degelijk onder dit artikel. Daarom heb ik me nu ook een aantal dagen koest gehouden. Het was niet best van de week. Dat mag ook zeker gezegd worden, maar zo weinig support, zo weinig vertrouwen in eigen kunnen ; je team afbranden na een ingecalculeerd verlies tegen een veel beter team met een topcoach. Zelden een team over een dood punt heen helpen. Ja, dat vind ik vreemd.

    .

   2. mats

    Ik weet al langer dat lezen niet je sterkste punt is.

    Dan had je namelijk geweten dat ik al jaren redelijk negatief reageer op Seuntjens. (ook niet toen ze nog 1e divisie speelden en kampioen werden). Ben gewoon geen fan van dit type speler/ zijn type spel. Nooit geweest.

   3. Ievel Knievel

    Wat voegt het zinnetje: “ik weet dat lezen niet je sterkste punt is” nu eigenlijk precies toe? Maakt het je punt sterker of zo?

    Daarnaast; ik reageerde niet op jou, mijn comment had zelfs geen enkele betrekking op jou of je post(s) en het ging al helemaal niet over jouw commentaar op de Seun.

   4. Ievel Knievel

    Ach Mats; je roept iedere keer weer een lach bij me op; stiekem hou ik van je 😛

   5. Je schrijft ‘Of dat de druk onterecht toe neemt door überkritische supporters misschien?’

    Volgens mij was het toch echt VVV zelf dat wekenlang op vvv-venlo.nl, Facebook, Instagram enzovoort reclame maakte voor halve seizoenkaarten met de zin ‘beleef nu het beste VVV ooit’.

   6. RuiverCity

    In ALLE stadions krijgen de spelers kritiek als het NIET loopt. Tegen PSV was er een geweldige sfeer omdat je strijd en passie zag op het veld. Gezien hoe Advocaat afgelopen week coacht naar zijn team? Dat slaat over op de toeschouwers. Helaas zit dat bij onze technische staf er niet in. Je hoeft niet als een malloot langs de lijn te rennen maar je mag wel laten zien als technische staf dat je bezieling uitstraalt. Natuurlijk presteren we boven verwachting maar met iets meer gogme en een ander wissel/spelersbeleid waren we nu al lang veilig geweest. En dat jij drie wedstrijden eruit haalt dat ze goed gespeeld hebben vind ik prima. Maar daar tegenover staan ook tig slechte wedstrijden. GEEN probleem want daarom zijn wij VVV! Zo realistisch is iedereen wel. Ik kan er alleen niet inkomen dat als je de kwaliteiten hebt, dat je ze dan niet gebruikt. En dat reken ik de technische staf aan. Inzet is tevens het minste wat we van os VVV’ke mogen verwachten en dat mis ik ook wel eens!
    Ik reageer altijd. Ik schrijf liever dat het goed gaat dan dat het minder gaat. Laten we morgen hopen dat we weer met zijn allen positief kunnen zijn. MET ZIJN ALLEN ACHTER VVV……

 14. Zeker wete

  Ik weet het Ievel knievel:
  Er is maar een antwoord voor al je vragen: Omdat de coaches die in deze topic reageren denken dat ze alles beter weten! Jij zegt nog dat het een mening is (en dat is ook zo) maar er zijn hier gasten die een mening als een feit produceren. Das bijzonder knap en getuigd van een stevig portie betweterij of zelfs Narcisme. Dan heb je ook nog figuren die daarnaast op iedereen reageren! Mats is hierbij naar mijn mening de koning! Koning betweter!!

 15. supportertje

  Kort door de bocht, we balen als een stekker met zijn allen dat de wedstrijd zo snel werd weggegeven, en VVV niet bij machte was om hier iets tegen in te brengen. Alleen maar hopen dat dit tegen Feijenoord niet gebeurt. En v.w.b pubers op O, ze werden wel een beetje uitgedaagd door de reserves. En ze hapten goed daar op de tribune.

Leave a Reply