Drietal VVV-ers in aanmerking voor vertrek

De transfermarkt is weer geopend en dit betekent dat er wederom spelers op de nominatie staan om te komen en te gaan. Zoals bekend moet VVV eerst spelers kwijt voordat er nieuwe spelers aangetrokken kunnen worden.

In totaal zijn er drie spelers waar VVV gaat meewerken aan een vertrek. Dit zijn de spelers Damian van Bruggen, Tristan Dekker en verrassend Samuel Scheimann.

Scheimann
De linksback kwam namelijk afgelopen zomer bij VVV maar mag dus na een half jaar alweer tussentijds vertrekken. Tot nu toe kwam de verdediger acht keer in het veld maar mag op zoek naar meer perspectief op meer speelminuten.

Dekker
Tristan Dekker stond afgelopen zomer al in belangstelling van GAE maar zag deze transfer in de laatste minuut afketsen. Sindsdien kwam de rechtsback amper tot speelminuten bij VVV. Hierdoor mag hij verhuurd worden. Volgens VI is Cambuur Leeuwarden de club met de beste papieren maar er zijn meerdere clubs uit de Keuken Kampioen Divisie geïnteresseerd in Dekker.

Van Bruggen
De verdediger die ook als middenvelder uit de voeten kan is nooit echt doorgebroken bij de Venlonaren. Ook dit seizoen zit de Utrechter vaker op de bank dan dat hij in het veld staat. Zoals we eigenlijk al een beetje verwacht hadden gaan we nu echt afscheid van Damian nemen. Er zijn meerdere clubs uit de KKD en ook uit België is er interesse in de verdediger.
Bron: VI

Joosten
Naast dit nieuws kwam er ook vandaag ook transfernieuws uit Rotterdam. Oud-speler Patrick Joosten is verhuurd aan Sparta Rotterdam. Volgens de VI was ook VVV wederom geïnteresseerd in de diensten van de vleugelaanvaller die vorig seizoen 6 doelpunten maakte voor onze club.
Bron: VI

Chinese speler?
Naast het nieuws over de spelers die gaan vertrekken bij VVV-Venlo is er ook een geruchtje dat er een Chinese centrale verdediger op proef gaat komen deze winterstop. Het zou gaan om de 26-jarige speler Li Ang die speelt bij de club Jiangsu Suning en ook vijfvoudig international is van China. Dit is een gerucht en mocht het waar zijn zullen we binnenkort er meer over berichten.

https://twitter.com/suningfc/status/1212013768873349121

18 Responses

 1. mats

  Die VanBruggen is toch ook eigenlijk belachelijk dat die zo weinig speeltijd heeft gekregen. Maar waarschijnlijk zie ik iets over het hoofd wat daar mede oorzaak van is?

  Dekker vind ik wel een goede speler, dus als die meer minuten gaat maken bij Cambuur is dat alleen maar goed. Volgend jaar terughalen 🙂

  Scheimann zal wel de enige zijn met lef in zijn knikker die zelf aan durft te geven weg te willen.
  Wou dat er meer van die huurlingen voorin hetzelfde deden.

  Joosten moet je ook niet terugwillen. Laat hem maar lekker naar Sparta gaan daar wordt Sparta niet beter van en dat is alleen maar in het voordeel van VVV (Grot bij Viezetesse, iemand?).

  En dat van die Chinees geloof ik helemaal niet. Altijd dat gelul over salarissen van spelers van buiten de EU die onbetaalbaar zijn. Of Berden moet erachter zitten omdat’ie nieuwe business wil doen in China.

 2. chretien

  Dekker en van Bruggen hebben nooit de kans gekregen zich te bewijzen. Ik zou beiden graag behouden, maar als de trainer ze toch niet gebruikt, dan is het wellicht beter hun transferbedrag te pakken… scheimann? Ik weet het niet, hadden we wellicht nooit moeten aantrekken, niks beter dan Janssen en qua leeftijd sowieso niet interessant.
  Die Chinees? Ja, alleen als Bergen hem betaalt als declarant, dan kan het. We gaan het zien….

 3. Allereerst een Gelukkig Nieuwjaar voor iedereen die VVV-Venlo een warm hart toedraagt…
  En de grootste wens is natuurlijk dat we in de eredivisie blijven!
  Schäfer had wat mij beteft ook bij dit rijtje gemogen, liever dan Van Bruggen die je misschien nog nodig gaat hebben bij evt. blessures gedurende de 2e seizoenshelft.

  1. Dond

   Hier ben ik het helemaal mee eens. Zou ook liever Schafer zien vertrekken ipv Van Bruggen.

   1ste jaar heeft hij toch laten zien dat hij kan voetballen. Dat kan toch niet ineens weg zijn.

 4. RuiverCity

  Van Bruggen vind ik onvoorstelbaar dat die mag vertrekken. Hij is toch véél beter dan Schäfer! En dan die chinees. Het is toch triest dat VVV geen scouting in de KKD of tweede divisie heeft! Daar lopen voetballers genoeg die in Venlo mee kunnen. Mocht het waar zijn, wat ik niet hoop, voordat die jongen uit China gewend is, zijn we weer drie maanden verder. Die tijd heeft VVV niet.

 5. Oelie op zuid

  Welke topper uit de eredivisie is haalbaar voor Vvv?
  Verbrugge is via de jeugd van Ajax naar de jeugd van Psv gegaan. Daar is hij niet doorgebroken. Daarna naar VVV gekomen. In het begin leuk gespeelt, maar dan als jonge speler een dip gekregen die hij nooit meer te boven is gekomen. Maakt ook niet de indruk dat hij zich voor 200% wil bewijzen als hij een keer mag invallen. Logisch dat hij op de lijst komt van doorselecteren.

 6. RuiverCity

  Veldwijk is voor VVV niet te betalen. Hij is wel balvast, dat moet de spits zeker zijn zodat het middenveld kan aansluiten. Liefst ook nog eentje met een beetje snelheid voor de counter.
  Soriano mag dus ook weg. Die zal wel weer naar Duitsland vertrekken. Is voor het spelsysteem van VVV veel te traag.

 7. pierre

  Is caner cavlan geen speler voor VVV. Linksback en transfervrij.
  Als Emmen hem kan betalen, dan zal Vvv dit ook moeten kunnen.
  Er komt ruimte in het spelersbudget

   1. Dond

    Helemaal geen slecht idee. Zou ik heel graag zien komen.

    Lees alleen vele berichten dat hij voor een terug keer bij Emmen staat.

 8. Luis Erique

  Ik weet dat vvv nu naar de korte termijn moet kijken, maar als die Novakovic van Roda te halen is, dan zeg ik: Snel doen en voor 4 jaar vastleggen. Dat is echt een goede keeper.

Leave a Reply