Dullens weg bij VVV

Willy Dullens is geen technisch adviseur meer bij VVV-Venlo.

De oud-international vindt dat zijn adviserende rol te beperkt is bij de Venlose club. Dullens werd drie jaar geleden door voorzitter Hai Berden bij de club gehaald. Hij gaf technisch advies over potentiële aankopen van VVV-Venlo.

De Sittardenaar betreurt zijn vertrek bij de Venlose club. ‘Maar als mijn inbreng niet meer nodig is, dan leg ik me daarbij neer. Daarom heb ik me vanaf heden terug getrokken’, aldus Dullens tegenover L1.

Bron: L1.nl

14 Responses

 1. roermond

  Het beste na de aanstelling van trost, wat ons kon overkomen…Deze kerel heeft ons de afgelopen 3 jaar alleen maar ellende gebracht…Kan nu full-time aan de gang bij Roda-zender L1 en daar nog vaker zijn onzin uitkramen….

 2. sultana

  Nu Wim Jacobs nog weg sturen want ook hij voegt al jaren niets toe aan het beter maken van spelers of wat dan ook. Vraag me al jaren af wat hij nog bij vvv doet!!

 3. pineut

  Goed Sultana. Weet iemand of Vergoossens ook nog moet verdwijnen. Eindelijk schoon schip. Goed VVV, nu nog een paar goede aankopen en we kunnen met een frisse start beginnen.

 4. BVVblerick

  Nu hans soentjes nog weg met zijn kleuter school beleid geen verstand van voetbal hij weet niet eens dat de bal rond is ja als berden zegt hans de bal is rond en niet vierkant :P:d

  1. Ievel Knievel

   O ja. Ik denk dat die vooral gebaseerd zijn op de enkele uitspraken van dhr. Dullens zelf op TV (die te belachelijk voor woorden waren). Daarnaast is het beleid de afgelopen jaren afgegleden. Niet geheel toevallig sinds deze heer advies geeft. Wat opvalt. Enkele na sommige mensen toe zeer beledigende uitspraken op TV en een VVV beleid wat niet echt netjes te noemen was, wanneer het aankomt op hoe je met mensen omgaat. Vergoosen hoeft wat mij betreft niet weg. Een clubman in hart en nieren, daarnaast iemand met veel verstand van voetbal. Dit soort mensen moet je bij de club betrekken. Of Jacobs een goede keeperstrainer is kan ik niet beoordelen. Ik denk dat dit wel meevalt, aangezien onze keepers de laatste jaren behoorlijk presteren; zeker gelet op de zeer zwakke verdediging die voor hun heeft gestaan.

  2. mats

   Erg zijn alleen maar de meningen van mensen die menen dat de mening van een ander geen mening is of op zijn minst menen dat alleen zij een gefundeerde meningzouden kunnen produceren maar ook niet verder komen dan de mening van een ander af te zeiken. Maar vooruit ook dat is maar een mening hè?

 5. roermond

  Deze man was er mede verantwoordelijk voor dat jantje van Dijk wegmoest bij vvv…Kan me er nog kwaad over maken hoe hij bij L1 constant op een heel achterbakse manier aan de poten van de trainer zijn stoel aan het zagen was…nb als zijnde iemand die een functie had bij dezelfde clyb…bah…

Leave a Reply