Dyon Gijzen speler van week 1!

De eerste speler van de week is geëindigd. Er is goed gestemd namelijk 279 keer via de website poll, Facebook en Twitter. Hier zijn wij heel blij mee. En volgende week maandagmiddag begint een nieuwe stemronde voor de nieuwe speler van de week.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen.  De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten

De Winnaar
Gijzje

Dyon Gijzen is door jullie gekozen als de beste speler van de week 1. Hij speelde een hele goede wedstrijd tegen Jong FC Twente. En werd matchwinnaar met het scoren van de enige goal. Dyon wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week  genomineerd voor de speler van de maand. Aan het eind van de maand gaan jullie bepalen wie de speler van de maand wordt.

Dyon namens de redactie van Venlonaren, hartstikke gefeliciteerd.

Als tweede is Randy Wolters geëindigd met 73 stemmen. En derde is Niki Mäenpää geworden met 49 stemmen.

Eindstand speler van de week 1

[table id=37 /]

5 Responses

Leave a Reply