Eerder vandaag in Breda

We gaan even terug naar afgelopen Pinkstermaandag. Die dag verloren we met 3-0 van NAC Breda en daarmee kwam er een einde aan het seizoen voor VVV en de supporters. We zaten die dag in het Aquarium van Breda en het voelt alsof je in een soort kijkdoos zit. Uiteraard maken enkele NAC-supporters daar gretig gebruik van door de de uitsupporters lekker te pesten achter het dikke plexiglas. Zo was er na de 3-0 winst van NAC ene Patrick uit Breda die het gedurende de wedstrijd grappig vond om de VVV-supporters uit te lachen. Enkele foto’s die we hebben gemaakt zijn hieronder te vinden.

IMG_3448 IMG_3446 IMG_3441 IMG_3442

Men kent het spreekwoord wie het laatst lacht, lacht het best. Roda promoveerde en NAC degradeerde. Na wat speurwerk op het internet zijn we achter het adres gekomen van Patrick en hebben we hem vandaag onaangekondigd verrast met een bezoekje om hem te feliciteren en een warm welkom te heten in de Jupiler League. Zie de foto’s! Tot volgend seizoen.

IMG_3706 IMG_3700

13 Responses

 1. Meuske

  Dit is echt te goed en echt een super akte!!!! Hulde voor diegene die dit mogelijk hebben gemaakt. Trots op onze supporters. Chapeau mannen. Zal hij ff raar opgekeken hebben.

 2. Sebas breda

  Goedenavond mensen van vvv Venlo. Bij deze een reactie uit het nac kamp.
  Hulde voor deze ludieke actie van jullie.
  Het gaat hier in breda al rond en iedereen vind het een toffe actie..
  Nou mensen van vvv tot aankomend seizoen en dat het maar een mooi seizoen mag worden voor onze clubs…

  1. haha dank voor de sportieve reactie :). Mooi om te horen dat deze actie gewaardeerd wordt in Breda. Wij hebben veel goede reacties gehad uit heel het land. Tot volgend seizoen en succes met het seizoen. Er kan er maar 1 de beste zijn, en dat gaan wij worden 🙂

  1. Goodie

   Over wie heb je het nu? Ik vind namelijk dat beide het sportief opnemen. Dit zijn acties die het voetbal juist mooi maken. Ze hadden er ook heen kunnen gaan en de beste man in elkaar kunnen timmeren….

  2. Prima ieder zijn mening! Grappige is dat het alle media en de rest van Nederland het enorm kan waarderen. Bij ons op de website, Facebook en Twitter ging het al als een trein. Maar na media aandacht van Dagblad de Limburger, In de Hekken en zelfs de landelijke media NOS kunnen we stellen dat mensen het een leuke grap vonden en het enorm kunnen waarderen.

 3. kenfen

  Ik vind juist dat deze supporters onze club positief in het nieuws brengen en alhoewel ik totaal niets met Nac heb zorgen zij juist wel voor een positieve sfeer daar kun je, gezien de reactie van Depor niet iedereen van betichten.
  Ga zo door jongens

 4. Ievel Knievel

  Sportieve rivaliteit; niks aan het handje; al maakt die Patrick zich op de eerste foto wel een beetje belachelijk; dat lijkt wel een beetje op een knokpartij uitlokken, maar dat is makkelijk vanachter het plexiglas. Buiten het stadion lijkt het een redelijke gast te zijn. Leuke actie Venlonaren!

Leave a Reply