Eerste training en oefenwedstrijden VVV

Zes oefenwedstrijden voor VVV-Venlo in aanloop naar 13|14

Seizoen 13|14 begint voor VVV-Venlo op donderdag 27 juni om 10:30 uur met de eerste gezamenlijke training van de selectie. Hopelijk is het kunstgrasveld van Seacon Stadion – De Koel – dan al speelklaar, zodat de mannen hun training in het stadion zelf af kunnen werken.

In de aanloop naar de eerste competitiewedstrijd worden natuurlijk ook enkele oefenwedstrijden gespeeld. Als eerste is er de wedstrijd tegen overbuurman VOS. Deze vereniging bestaat 100 jaar en op 2 juli om 19:00 uur speelt VVV-Venlo bij VOS op de Merelweg. Vier dagen later, op zaterdag 6 juli speelt VVV-Venlo een oefenwedstrijd bij HBSV, dat ook een jubileum te vieren heeft. De aftrap tegen deze 75-jarige Hout-Blerickse vereniging staat gepland om 16:00 uur.

Ook de derde oefenwedstrijd speelt VVV-Venlo uit. Op dinsdag 9 juli om 19:00 uur is KFC Uerdingen 05 uit Krefeld de tegenstander. De Duitsers staan onder leiding van trainer Eric van der Luer en spelen hun thuiswedstrijden in Grotenburg Stadion in Krefeld. Op zaterdag 13 juli om 14:30 uur is het Tegelse Sportpark de Bakenbos het toneel voor de oefenwedstrijd tegen het Belgische KRC Genk van Mario Been.

Een week later, op zaterdag 20 juli is de open dag in het eigen Seacon Stadion – De Koel -, die wordt afgesloten met de traditionele Herman Teeuwen Memorial. VVV-Venlo is nog in overleg met enkele potentiële tegenstanders . Weer een week later, op zaterdag 27 juli staat de laatste oefenwedstrijd van deze voorbereiding op de rol. Tegenstander is dan KAS Eupen uit het Duitstalige gedeelte van België. Deze wedstrijd in Seacon Stadion – De Koel – begint om 18:30 uur.

De eerste competitiewedstrijd van seizoen 13|14 begint VVV-Venlo waarschijnlijk met een uitwedstrijd. De eerste speelronde is namelijk tijdens het Zomerparkfeest en in overleg met de KNVB en de lokale driehoek wordt er dan een uitwedstrijd gepland. Het definitieve competitieprogramma wordt naar verwachting in week 24 bekendgemaakt door de KNVB.

Bron: VVV

35 Responses

 1. Ruben

  Nog 2 weken voordat VVV de training hervat…..
  Neem aan dat deze geen doorgang zal vinden. Het heeft immers geen zin om zonder trainer en met slechts 9 spelers aan de slag te gaan.

   1. VvvVenlo

    Eerder dat er geen nieuwe trainer is komen er denk ik ook geen nieuwe spelers…..mocht ze dit nog een keer van plan zijn mogen ze wel eens haast maken! Maar haast maken is een vreemd woord op de berg ;)!

 2. Louis van Gaal

  Gaaaaaap, weer een deejay-vu dit jaar, net zoals vorig jaar, en het jaar ervoor, en etc….. We mogen straks weer uit de poel met guppy’s vissen. En worden straks opgevreten door het linker rijtje van de Jupiler league.. Maar we kunnen gelukkig vanaf vandaag wel weer de seizoen kaart bestellen : ” Dèt wilt geen toch neet misse ?”

 3. tulipanes

  Ik citeer: ”Vak O5: VVV-Venlo heeft op verzoek van een aantal supporters een speciaal afgezet gedeelte van vak O4 gecreëerd. In dit nieuwe vak O5 is het toegestaan is om tijdens de wedstrijd met vlaggen te zwaaien. Let er dus op dat het zicht in dit vak beperkt kan zijn.”

  Eindelijk luistert vvv een keer naar de supporters, dat heb ik de afgelopen jaren niet vaak meegemaakt.
  Ik denk dat ik nu ipv W4, op O ga staan. Daar zullen wel meer mensen naar de wedstrijd kijken dan op W4, vermoed ik.

 4. RuiverCity

  Pim Balkestein naar VVV. Komt uit jeugdopleiding van Heerenveen, daarna aantal jaren in Engeland gespeeld o.a. Brentford.
  Lijkt me geen verkeerde aankoop….

 5. Goodie

  Pim Balkestein, ben ik nu ontzettend blij mee. Moet het nog wel waar maken. Verdedigers die in Engeland hebben gevoetbald zijn normaal gesproken toch harde voetballers. Zo won Seip ook vele duels.

 6. RuiverCity

  2006–2008
  Heerenveen 0 (0)

  2008–2010
  Ipswich Town 29 (0)

  2009
  → Brentford (loan) 8 (0)

  2010
  → Brentford (loan) 6 (1)

  2010–2012
  Brentford 25 (1)

  2011
  → Rochdale (loan) 13 (0)

  2012
  → AFC Wimbledon (loan) 6 (0)

  2012–2013
  AFC Wimbledon 24 (2)

 7. VvvVenlo

  Ik ben benieuwd wat het is Düsseldorp zal hem wel kennen vanuit zijn Heerenveen tijd. Maar het belangrijkste er gebeurt wat op de berg;)! Lijkt me nu toch ook wel dat de nieuwe trainer een kwestie van tijd is ?!?

 8. Goodie

  Denk dat de verdediging er op het moment op voor uit gaat met Balkestein ipv Röseler. Nu nog Vostermans of/en Leeuwin halen, en je hebt een prima verdediging.

 9. YowVVV

  Prima versterking. Vorstermans vind ik ook een prima verdediger, hopelijk ziet de nieuwe trainer het ook in hem zitten. Volgens Wikipedia heeft Balkestein getekend tot 2016

 10. Paljas

  De vraag is of Reimerink,Otsu en Nwofor gaan blijven,mijn inziens spelers die op eerstedivisieniveau het verschil kunnen gaan maken.
  Reimerink gaat hoogstwaarschijnlijk blijven naar het ontslag van Lokhoff.
  Van Haaren,Wildschut en Linssen zullen hoogswaarschijnlijk gaan vertrekken.
  Na de eerste nieuwe aanwinst Balkestein,moeten er minimaal nog 6 waardige spelers bij komen,is mijn voorzichtige voorspelling.
  En dan ga ik er vanuit dat Seip,Roseler,Ammi,Rado en Ramsteijn niet meer terug keren.
  Hoe dan ook,met hoogstwaarschijnlijk de nieuwe trainer Darije Kalezic zouden er zo maar eens een paar spelers uit de Balkan bij kunnen komen…
  We zullen het op zeer korte termijn allemaal wel gaan zien…

  Gegroet,

  Paljas.

  1. Goodie

   ”we moeten eerst een profielschets samenstellen en gaan dan pas contact leggen met de trainers” aldus Soentjes. Hoop toch een beetje op Trost, maar Kalezic is ook een trainer die de spelers weet te motiveren. Geen pussy als Lokhoff in ieder geval. Ik verwacht dat Otsu blijft, anders gaat Berden wel weer een andere Japanner halen, want ooh ooh er zou maar is geen Japanner bij VVV zitten. Maar inderdaad, VVV moet nog een stuk of 6 spelers halen. Tenzij spelers als Mäënpäa en Türk ook nog is gaan vertrekken.

   ——————–Mäënpäa————–
   –Fleuren–(aankoop)–Balkestein–Fleuren
   ———-Türk———Kruijssen/Altheer–
   ——————Yuki————
   –Reimerink—-(aankoop)—Cooper/(aankoop)

   Ga er vanuit dat Nwofor ook wel vertrekt. Ach we zullen het vanzelf wel allemaal zien.

   1. Frosty

    Denk dat je Joppen als rechtsback bedoelt. We zijn nog niet zo ver dat we al een 2e Fleuren kunnen printen. 🙂

 11. RuiverCity

  Concept programma 13-14:

  Eindhoven – VVV
  VVV- Willem II
  Sparta-VVV
  VVV – Helmond
  MVV-VVV
  VVV-Den Bosch
  Dordrecht – VVV
  VVV-De Graafschap….

  alles staat op KNVB.nl/nieuws

  1. tulipanes

   Dat zag ik ook staan. De eerste 6 wedstrijden zeker niet tegen de minste ploegen. Toch vind ik het raar dat er staat dat we ook vaak op een zondag moeten voetballen, of lees ik dit verkeerd?

Leave a Reply