VVV-Venlo

Eerste training & open dag VVV-Venlo

De vakantie voor de spelers en technische staf van VVV-Venlo zit er bijna op. De eerste training, oefenwedstrijden en open dag komen er alweer aan. Tijd om jullie weer even op de hoogte te stellen van de gang van zaken en wanneer de verschillende gebeurtenissen plaats gaan vinden.

Op maandag 25 juni om 18.00 uur wordt de eerste training afgewerkt in Stadion de Koel. Zoals de meeste trainingen van VVV, is deze vrij toegankelijk voor het publiek en het zou ook echt tof zijn als er veel mensen op de been zijn om de jongens te verwelkomen richting het nieuwe seizoen. Het is altijd beetje onwennig omdat sommige spelers misschien nog gaan vertrekken en omdat er nog een stuk of vijf spelers bij de selectie toegevoegd gaan worden. Dat is de verwachting in ieder geval.

Op donderdag 5 juli vindt de jaarlijkse open dag plaats. Deze wordt gehouden in de stad bij de Maasboulevard en duurt van 17.00 uur tot 21.00 uur. VVV-Venlo schreef er het volgende over hun website: “Door de Fanavond in het gezellige centrum van Venlo te organiseren, is het voor alle fans gemakkelijker om deze te bezoeken. Er zijn tal van activiteiten. Natuurlijk worden de selectie en de trainersstaf voorgesteld. Verder is er een persconferentie, waarop fans hun vragen kunnen stellen aan trainer en spelers. En natuurlijk kunnen handtekeningjagers hun slag slaan, want alle spelers zijn van de partij op de Fanavond.
De balkunstenaars van Touzani TV komen hun kunsten vertonen, de eSporters van VVV-Venlo gaan het duel aan met bezoekers en natuurlijk zijn er springkussens voor de kleintjes en stands voor de grotere VVV-fans. Onder andere Voetbal International is present. Verder bieden we de supporters die een seizoenkaart besteld hebben de mogelijkheid deze op de Fanavond af te halen. Als laatste wordt het nieuwe wedstrijdtenue voor het eerst tentoongesteld deze avond.”

Voor een overzicht van de oefenwedstrijden klik je hier.

2 Responses

  1. supportertje

    Zou mooi zijn als we met zijn allen veel mensen op de been kunnen brengen voor de open dag. Neem vrienden en familie mee, maak er gelijk een leuk uitje van, in combinatie met een hapje en een drankje. Steun VVV, en laat zien dat VVV voor ons en Venlo belangrijk is.

Leave a Reply