Eerste training seizoen 2014/2015

De eerste training van VVV onder leiding van de nieuwe trainer Maurice Steijn zit erop. De training vond plaats op het hoofdveld van Stadion de Koel.3
Iets voor 14:30 uur kwamen de staf en spelers voor het eerst dit seizoen samen van de beroemde trappen afgedaald om vervolgens aan de eerste training van seizoen 14|15 te beginnen. Het was voor de nieuwe trainer vooral een moment om goed te observeren over welke spelers en kwaliteiten hij beschikt. Er werd meteen hard gewerkt met vooral conditie oefeningen. Danny Post en Guus Joppen trainde apart. Komende zaterdag 5 juli staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Tegenstander is dan VVV ’03. VVV is bezig om in verband met de kwartfinales van het WK de aanvangstijd aan te passen. Hierover zullen wij jullie nog op de hoogte brengen.2
Naast Maurice Steijn en Jay Driessen waren er meer ‘nieuwe’ gezichten te zien: Aziz Khalouta, Shaquille Simmons, Beau Vilters, Vito van Crooij en Ken Leemans trainden samen met de selectie in een heerlijk zomerzonnetje.Er zullen morgen meer foto’s volgen een fotoverslag.

Bron: VVV-Venlo

9 Responses

  1. Lincoln

   Ja klopt dat is inderdaad heel jammer! Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik iets te laat was omdat ik naar de dokter moest :(. Ik zal even kijken of ik nog een mooie foto kan vinden voor bij het foto verslag.

   1. Goodie

    Staan op facebook en op twitter foto’s van. Waren zo’n 60-80 man aanwezig. Nu maar wachten wat er met Ken Leemans gaat gebeuren, hoop dat hij een contract krijgt aangeboden.

   2. Lincoln

    Hoop het ook. Was wel goed aanwezig vandaag bij de training maar denk dat hij wat ritme mist maar zal wel lekker zijn voor hem om weer op een trainingsveld te staan. Ik was er ook vanmiddag maar was gewoon te laat voor het vuurwerk zag wel de rook buiten het stadion. Kon er helaas geen foto van maken maar bedankt voor de tip natuurlijk 🙂

   1. Goodie

    Geen idee, de training gaf niet echt een indruk over de spelers. Ik zag wel dat bij een positie spel met hele kleine ruimtes Leemans nog wel mensen van zich af kon zetten. Ik denk dat Leemans wel een aanwinst zou zijn. Speler die graag hoer voetbald en een echte kuitenbijter, kan een echte leider worden, en ligt heel goed bin het publiek.

  1. Goodie

   Nah, ik was niet heel negatief, betwijfelde alleen of hij het niveau nog aan zou kunnen. Hij viel me vandaag niet tegen. Of hij voetballend goed genoeg is zien we hopelijk bij een oefenwedstrijd. Maar VVV heeft op het moment geen kuitenbijters.

Leave a Reply