Danny Post

Einde seizoen Danny Post

Aanvoerder Danny Post zal dit seizoen niet meer in actie komen voor VVV-Venlo. Dat laat de club vandaag weten op haar website. Post viel afgelopen donderdag in het duel met Ajax geblesseerd uit met een knieblessure en vandaag werd dus duidelijk dat hij de laatste twee competitieduels sowieso niet meer in actie zal komen.

De middenvelder viel al vroeg uit in het duel met Ajax (klik hier voor het wedstrijdverslag) en er werd al gevreesd voor een scheurde kruisband. Het lijkt iets minder ernstig, maar nog steeds ernstig genoeg.Volgens de club is er bij onze aanvoerder sprake van letsel aan de binnenband van de rechterknie en deze kwetsuur zorgt ervoor dat Post voor een langere tijd aan de kant is. Hij zal dus de wedstrijden tegen Roda JC en FC Utrecht aan zich voorbij moeten laten gaan. Zelf kan hij er nog wel een grapje over maken: “Dan weet ik ook zeker dat ik geen schorsing meer oploop, zodat ik de eerste wedstrijd van het komende seizoen in ieder geval geen straf hoef uit te zitten.” De aanvoerder zal vanzelfsprekend ontzettend balen, maar hopelijk komt hij sterk terug en kunnen we ook volgend seizoen gaan knallen in de Eredivisie.

Danny Post staat nog tot medio 2019 onder contract bij VVV-Venlo en de 29-jarige midden is graag geziene speler in Venlo. Hij speelt sinds juli 2013 voor VVV-Venlo en is samen met Jerold Promes een van sterkhouders en mentors van deze ploeg. Dit seizoen kwam Post 21 keer in actie voor de Venlonaren, waarvan 1 duel in de beker. In die wedstrijden was hij niet trefzeker en leverde hij een assist. In totaal speelde hij 156 wedstrijden voor VVV, waarin hij 7 keer doeltrof en 6 assist gaf.

Volgens VVV-Venlo zal Danny Post de komende tijd intensief behandeld worden en gaat men er vanuit dat hij gewoon inzetbaar is bij de start van het volgende seizoen in de Eredivisie.

3 Responses

  1. chretien

    Mooi dat geen Ajax speler de schuld krijgt.
    Hopelijk herstelt hij goed en is hij volgend seizoen weer normaal inzetbaar. Had geen enkele moeite zich aan te passen aan het niveau in de eredivisie. Mijn complimenten….

    1. Grad

      Hoezo geen Ajax speler de schuld krijgt. Ben je soms Ajax fan. Ik had er geen moeite mee gehad. Zeker omdat Seuntjens, min of meer in de landelijke media wordt afgeschilderd als lomp en de grote boosdoender, dat Veltman een zware blessure heeeft opgelopen, terwijl de beelden duidelijk laten zien, dat Seuntjens gewoon een flink duw/beuk geeft en dat Veltman hierdoor ten val komt en ongelukkig terecht komt en zijn knie verdraaid.

Leave a Reply