Einde seizoen voor Post, Promes, Opoku en Röseler

Met nog één wedstrijd op het programma in de Jupiler League is de competitie bijna ten einde. De vele wedstrijden hebben hun tol geëist de laatste weken met veel kleine pijntjes en wat langer blessures voor spelers.

Afgelopen vrijdag werd bekend dat zowel Johnatan Opoku en Nils Röseler waarschijnlijk niet meer in actie zullen komen voor de Venlonaren. Beide spelers hebben last van een blessure en trainer Maurice Steijn wilt niet dat ze nog ernstiger geblesseerd raken. Jerold Promes pakte tegen Jong Ajax zijn 5e gele kaart van het seizoen en zal dus de laatste wedstrijd geschorst zijn. Ook voor onze aanvoerder Danny Post kunnen we zeggen dat zijn seizoen ten einde is. De middenvelder kreeg afgelopen wedstrijd tegen Jong Ajax een directe rode kaart en wordt waarschijnlijk voor minimaal één wedstrijd geschorst. Dit houdt in dat hij niet meer in actie zal gaan komen voor de geel-zwarten.

7 Responses

  1. Ben

    Ondanks erg kleine selectie is VVV er in geslaagd deze langere competitie, 38 wedstrijden, door te komen, wat zeg ik, kampioen te worden, doordat er weinig geblesseerde en geschorste spelers waren. Ook hiervoor verdien je complimenten, FORZA VVV!

    1. Klopt, de vraag alleen is of hij nu al weg is en nog terug komt. Dit konden ze bij VVV niet vertellen, hij is opgeroepen en op 20 mei begint dat toernooi dus het heeft alle schijn dat ook hij niet meer inzetbaar is.

  2. expat

    Nou, gelukkig hoeft het niet meer in de laatste wedstrijd. Je moet er niet aan denken als we nu nog moesten winnen of gelijkspelen voor kampioenschap of promotie.

Leave a Reply