Soriano

Elia Soriano in gesprek met Wisla Plock

Meerdere media uit Polen melden dat spits Elia Soriano in gesprek is met Wisla Plock. De Poolse club staat momenteel 8e in de Ekstraklasie (Eredivisie in Polen) en wil Soriano graag toevoegen aan de selectie.

De Duitse spits kon zijn draai nooit echt vinden in de Koel en komt door de lage productie ook niet meer voor in de plannen van hoofdtrainer Hans de Koning. Soriano werd nog aangeboden bij De Graafschap maar de club uit Doetinchem ging niet in op het aanbod. Op speelminuten kan Soriano niet rekenen en beide partijen zijn hierdoor op zoek naar een oplossing.

Dat er interesse komt uit Polen is niet zo gek. Soriano speelde namelijk de afgelopen twee seizoenen met veel succes voor Korona Kielce. In 58 wedstrijden wist hij namelijk 20 keer het doel te treffen, hierdoor een goede indruk achter gelaten in de Poolse competitie.

9 Responses

 1. jurgen

  Type Gerd Muller, hij past niet bij het spelsysteem van VVV, als hij teveel veld moet overbruggen om bij het doel te komen, komt hij niet tot zijn recht.
  Gerd had ook geen snelheid, in de 16 snapte hij het wel.

  1. Ben ik met je eens. Moest ik ook denken toen ik hem tegen RKC zag spelen en scoren. Ik had toen voorspeld dat hij goed zou zijn voor 15 doelpunten dit seizoen. Maar gedurende het seizoen bleek hij het niveau toch niet aan te kunnen, los van het feit dat hij ook nog eens niet paste in het spelsysteem.
   Maar ook als er wel kansen kwamen in de 16 liet hij te weinig zien. Ik denk dat het in de KK divisie een prima spits zou zijn voor ons, maar dat speelt niet op dit moment. Het zou mooi zijn voor hem als hij die transfer zou maken.

 2. chretien

  Wordt deze man ook gratis weggegeven? Wie moet bij vvv de doelpunten maken als we tegen einde wedstrijd volop in de aanval willen gaan om alsnog overwinning of gelijkspel te pakken?

  1. Koelie

   Dan hebben we Wright en Sinclair nog. šŸ™‚

   Nee dat is het manco van VVV. We hebben gewoon een kleine selectie en dit seizoen gegokt en verloren met het aantrekken van spelers.

   Ik hoop dat we met onze defensieve speelwijze ons op 15e plek kunnen voetballen. Een playoff zie ik ons namelijk niet winnen.

   1. Venlooow

    Scheimann

    Verder is Samuel Scheimann op de weg terug naar Israƫl om voor Hapoel Ironi Kiryat Shemona te gaan spelen. Scheimann kwam in Venlo nauwelijks aan spelen toe. De tweevoudig international van Israƫl kwam afgelopen zomer transfervrij over van Beitar Jeruzalem. Scheimann had in Venlo een eenjarig contract dat is ontbonden.

    Staat op de Limburger

Leave a Reply