VVV-Venlo

Gerucht: “Keeper Eloy Room zeer dichtbij overstap naar VVV-Venlo”

De geruchten blijven komen nu het seizoen bijna ten einde is. VVV-Venlo is op zoek naar een nieuwe keeper en volgens een betrouwbare bron heeft VVV-Venlo deze nu gevonden. Eloy Room is volgens een gerucht, dichtbij een transfer naar de Koel.

Room (30) was de afgelopen twee seizoen keeper bij PSV. Helaas voor hem kwam hij daar amper aan spelen toe. Concurrent Jeroen Zoet was daar een maatje te groot voor hem. De keeper kwam niet veel in actie voor de Eindhovenaren, Room keepte drie wedstrijden in het shirt van PSV. Vanaf komend seizoen zal Zoet concurrent zijn van Lars Unnerstall. Dat betekent dat er geen toekomst is voor Room en zal dus als opvolger van Unnerstall richting de Koel gehaald gaan worden. Eerder werd al bekend dat hij zijn contract niet zou verlengen.

Room kwam in het verleden uit voor Vitesse en Go Ahead Eagles. Dit gerucht deed al langer de ronde, maar nu lijkt het toch serieus te gaan gebeuren, volgens een betrouwbare bron. Voor hoelang Room zal tekenen is op dit moment niet duidelijk. Naast Room is  waarschijnlijk ook de Franse speler Aboubakary Kanté in beeld bij VVV-Venlo zoals gisteren bekend werd.

6 Responses

  1. jurgen

    Onze duitse vriend Korber is schijnbaar niet meer in de picture, die gasten zitten toch ook in een hele andere salariscategorie. Dat Stan maar de goede keuzes mag maken, daar staat en valt een heel seizoen mee.

  2. Goodie

    Er zal geen keeper terug komen met de kwaliteiten van Unnerstall, dat zal iedereen hier weten. Room was bij Vitesse een goede/betrouwbare keeper. Maar welk effect heeft het dat hij de laatste 2 seizoenen weinig gekeept heeft? Van Leer was bij Roda ook een prima doelman, een aantal jaar op de bank bij Ajax heeft hem weinigs goed gedaan.

Leave a Reply