Emil Riis Jakobsen op proef bij VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft de komende week de beschikking over Emil Riis Jakobsen. De jonge Deense spits traint de hele week mee om zich te bewijzen als meerwaarde voor de Venlonaren.

We weten allemaal dat Lennart Thy meer dan zijn best doet maar dat we doordat hij weinig scoort een scoringsprobleempje hebben. We gaan er dan ook vanuit dat VVV zich wil gaan versterken met een extra spits. Jacobsen kan zich dan ook gaan bewijzen tijdens de trainingen.

De jonge Deen speelt momenteel voor het U23 elftal van Derby County. Daarvoor speelde hij voor Randers FC. Met de jeugd van die club liet hij zich enkele malen tot Deens topscorer kronen en verdiende hij een transfer naar de Engelse club. Ook kwam hij in het verleden uit voor het Deense nationale elftal onder 16 en onder 19.

https://www.facebook.com/VVV.Venlo/photos/a.10151538800080575.1073741827.145432680574/10155779426520575/?type=3&theater

 

3 Responses

 1. Godfried

  Slim. Over een half jaar is Thy weer terug naar Duitsland en moet je op zoek naar een nieuwe spits.

  Mocht deze jongen overtuigen, heeft hij nu een half seizoen de tijd om te acclimatiseren. Daarnaast is het altijd goed een targetman achter de hand te hebben.

  1. Goodie

   Thy staat na dit seizoen nog 1 jaar onder contract bij Bremen. Als VVV tevreden is over hem geef ik ze eigenlijk best een goede kans op hem over te nemen. Hoe belangrijk hij voor ons ook kan zijn, clubs kijken naar de statistieken. Hij heeft bijna 17 volle competitiewedstrijden gespeeld en slechts 1 doelpunt gemaakt.

 2. chretien

  Ben benieuwd naar wat er gaat gebeuren. Ook met met Peeters en de Duitser mer die moeilijke naam? Thy kunnen ze wellicht gratis overnemen van Werder. Thy heeft zich bewezen, ondanks zijn scores. Een is echt te weinig, maar ik denk dat VVV veel mer doelpunten gaat maken als Seuntjens en Thy van plaats wisselen, permanent of steeds wisselend in de wedstrijd.

Leave a Reply