‘Engelse interesse in gebroeders Seuntjens’

Onze topscorer Ralf Seuntjens staat in de belangstelling van een Engelse club samen met zijn broertje Mats (NAC Breda). Dat meldt Soccernews.nl op haar website vandaag.
Volgens de zaakwaarnemer van Seuntjens zou er Engelse interesse zijn in zowel Ralf als Mats Seuntjens, de ‘Seun’ geeft aan: “Als ik wegga dan is het in een duodeal. Mijn broertje is aan het einde van het seizoen transfervrij en dat biedt mogelijkheden.”

Maar Ralf Seuntjens zit prima op zijn plek vervolgt hij verder: “Ik voel me hier thuis, iedereen praat hier over voetbal en dat is geweldig. Persoonlijk draai ik natuurlijk een heerlijk seizoen, ik heb er halverwege al bijna evenveel inliggen als in het gehele vorige seizoen. Ik ga mezelf geen doelen stellen, maar als ik er dertig in heb liggen aan het einde van het seizoen kan ik tevreden zijn. Toch blijft het teambelang voor mij altijd voorop staan, dus ik vind het niet erg als ik wat minder scoor en op een andere manier van waarde voor het team kan zijn.”

Op de vraag hoe dit seizoen kan gaan eindigen, antwoordt Ralf Seuntjens met veel zelfvertrouwen:
“We hadden niet verwacht tweede te staan in de winterstop, maar er had misschien nog wel meer in gezeten. Als wij gewoon constant blijven dan moeten we dit seizoen kunnen promoveren. Dat kan gepaard gaan met een kampioenschap, maar ook via de nacompetitie. Wij hebben een reële kans om met VVV te promoveren dit seizoen”

5 Responses

  1. Goodie

    Ik kwam zojuist bij toeval dit artikel ook tegen. Seuntjens is in de 1e seizoenshelft van grote waarde gebleken voor dit team. Voor een spits met een contract voor nog 2 jaar met een optie voor nog een jaar die er misschien wel 30 in de jupiler in schiet mag VVV een heel hoog bedrag vragen. Het is echter niet te hopen dat Seuntjens hetzelfde doet als afgelopen zomer bij Telstar.

  2. Meuske

    Mijn god laat het niet waar zijn, hebben we sinds jaren weer een aanspeelbare scorende spits gaat hij ons waarschijnlijk verlaten?? De hoofdprijs dan toch wel hoop ik, zijn we in 1 keer uit de geldzorgen. Forza VVV

  3. Ben

    VVV is gelukkig niet afhankelijk van slechts een speler, ook niet van Seuntjes. Uiteraard speelt hij een grote rol in het huidige succes van VVV, maar dat geldt gelukkig ook van diverse andere spelers. Maar voor een appel en een ei laten gaan, zoals in het verleden is gebeurd, nee, ik denk niet dat dat gaat gebeuren. FORZA VVV!

Leave a Reply