Engelsman Lee Cattermole traint mee bij VVV-Venlo

Voormalig speler van Sunderland, Middlesbrough en Wigan Athletic, Lee Cattermole – traint mee bij VVV-Venlo. De club meldt het volgende:

Lee Cattermole sluit vanaf donderdag aan bij de trainingen van de selectie van het eerste elftal.

Donderdag 15 augustus is er een nieuw gezicht te ontwaren op het kunstgrasveld in Covebo Stadion – De Koel -. De Engelse verdedigende middenvelder Lee Cattermole sluit dan aan bij de selectie van trainer Robert Maaskant. Cattermole is in de voetbalwereld geen onbekende. Met zijn 31 jaar beschikt hij over een behoorlijke dosis ervaring bij een aantal gerenommeerde clubs als Middlesbrough, Sunderland en Wigan Athletic. In totaal speelde Cattermole tot nu toe meer dan 270 wedstrijden op het hoogste niveau in Engeland: de Premier League. Tevens kwam hij uit voor alle vertegenwoordigende elftallen van Engeland tot en met de 0nder 21. De middenvelder kwam het afgelopen seizoen met Sunderland uit in de League One, het derde niveau in Engeland.  

Cattermole en VVV-Venlo hebben met elkaar afgesproken dat er in de aankomende periode bekeken wordt of club en speler bij elkaar passen.

Later meer.

27 Responses

 1. lucien1978

  VVV niet aarzelen maar meteen vastleggen.

  Kirschbaum
  Pachonik – Schafer – Roseler – Scheimann
  Post Cattermole
  Honda
  Neudecker
  Sinclair. Soriano

  Hiervan zou Ajax het zelfs warm krijgen

  1. DeOtjes

   Even opgezocht. Laatst bekende salaris 40k pond per week. Daarnaast schijnt deze jongen nogal wat gele rode kaarten te pakken. Van wiki: in 72 competitiewedstrijden bij Sunderland 27 gele en 5 rode kaarten.

   1. Venleau

    En dat is dan in Engeland, de competitie waar veel mag. Mocht hij een contract krijgen, dan hou ik mijn hart vast. Verder is het natuurlijk wel een versterking mocht het wat worden.

   2. lucien1978

    Het is natuurlijk duidelijk dat hij wel van een tackle hier en daar houdt. De positie waar hij speelt is er ook wel naar.

    Je moet niet vergeten dat hij natuurlijk jaren tegen topspelers heeft moeten spelen van Man City , Liverpool , Arsenal etcetc. Dan moet je al sneller een overtreding maken dan tegen de clubs hiero.

    Die hebben vele betere spelers en het verschil hier is niet zo groot

 2. Koelie

  De Post van Sunderland. Jarenlang aanvoerder geweest, echt een legend daar. Ongelooflijk dat hij nu opeens bij VVV verschijnt.

  Meteen vastleggen en dan inderdaad zoals Lucien schreef defensief blok voor een vrije Neudecker/Opoku of om het helemaal af te maken Honda. 🙂 Dit is wel einde basisplaats Linthorst.

  1. lucien1978

   Dit zou idd wel echt een stunt zijn deze jongen.

   Dit is echt the legend van Sunderland en jarenlange aanvoerder.

   Dat hij dan af en toe een kaartje pakt maakt mij niet uit. Dat doet Post ook.

   Daarbij komt dat Linthorst en de andere jonkies natuurlijk enorm veel van hem kunnen leren

   1. Venleau

    Als hij maar weet dat de scheidsrechters in Nederland veeeeeel minder toelaten haha.

 3. Meuske

  Idd ken de goede man niet maar wat een held moet dit zijn geweest als je leest hoe erg ze dit vinden terwijl er nog niks concreet is!! Welcome in Venlo Lee!!! Forza VVV

 4. supportertje

  als we spreken van cultfiguren, dan is dit er wel een. Wat een voor geschiedenis kent de man. Maar ook in overtredingen. Kan post hiermee wel de hand schudden. Maar als we hem binnen kunnen halen doen!!!! Dit zijn de soort knokkers die zowel de spelers als het stadion in vuur en vlam kunnen zetten. precies wat we nodig hebben om de Koel weer aan het kolken te krijgen.

   1. Dond

    Bedankt voor de update Word.
    Speler die VVV zeer goed kan gebruiken.
    Hopelijk komen er ook nog snel aanvallende impulsen aan want daar is het nu echt nog veel te zwak.
    Middenvelders kunnen vaak de ballen vooruit niet kwijt.

    Ik verwacht het haast niet maar is Honda misschien nog een optie? Heeft naar mijn idee namelijk nog steeds nergens een contract .. (?)

Leave a Reply