Ennio Van Der Gouw nieuwe doelman VVV-Venlo

Het hing al langer in de lucht, maar vandaag is het nieuws officieel naar buitengekomen: Ennio van der Gouw is de nieuwe doelman van VVV-Venlo. De pas 21-jarige keeper komt transfervrij over van FC Twente en tekent een contract tot 2024 (met nog een optie voor één seizoen).
Ennio, zoon van Raimond van der Gouw (doelman voor o.a. Manchester United en Vitesse), is blij met de overstap. “Ik wil hier natuurlijk zoveel mogelijk spelen en me hier verder ontwikkelen als keeper en als persoon. Dit is voor mij een hele mooie stap. Ik ken VVV natuurlijk al vanuit de Eredivisie als een hele mooie club. Toen ik de gesprekken met VVV aanging, heb ik vanaf het eerste moment veel vertrouwen gekregen en dat gaf me direct een goed gevoel. Ik kan dan ook niet wachten om in De Koel te spelen en in de komende jaren met VVV hopelijk weer terug te keren in de Eredivisie”, laat de nieuwe aanwinst weten op de site van VVV.

Welkom bij onze mooie club, Ennio!

17 Responses

  1. idderzienmeining

   Daarom was die er vandaag dus niet ?
   Vond het al een opvallende afwezige …

   Toch opvallend dat ook de nieuwe trainer en nieuwe technische manager hem alweer afgeschreven hebben zonder dat ze hem op trainingen bekeken hebben !

   1. Of hij heefr zelf geen zin om terug bij VVV te komen, gezien het feit dat vorig jaar al gezegd werd dat hij niet echt lekker in de groep lag.

 1. Leonardus

  Prima oplossing voor de breedte. Nog erg jong voor een keeper. Er moet dus zeker nog een ervaren doelman bij en zelfs nog 2 als Zima vertrekt.

  Als je zo door het stadion loopt is het toch een troosteloze aanblik. Het verval slaat keihard toe. Overal onkruid en kapotte stoeltjes. Het is echt betaald voetbal onwaardig. Er moet toch snel iets gebeuren anders is het gedaan met VVV.

  1. kuebke

   Het is en blijft oude troep ,maar blijkbaar interesseert het niemand daar op den berg als ze zelf maar lekker confortabel in hun stoeltjes zitten.
   Als het zo doorgaat dan zie ik V.V.V nog wel een keer in het rijtje van Sc.Amersfoort ,Veendam,Haarlem ,Fc Wageningen komen .

 2. RuiverCity

  Lijkt mij echt een groot talent, met meer kwaliteiten dan Van Crooy.

  Er zijn nog meer versterkingen nodig. Hopelijk komen die snel anders hebben ze weer tijd nodig om wedstrijdfit te geraken.

 3. chretien

  Elk seizoen één van de grote problemen bij VVV. Bij start competitie er niet klaar voor zijn om te beginnen omdat slechts 8-9 spelers echt bedoeld zijn voor de selectie van het eerste elftal. Wellicht inherent aan de mogelijkheden van de kleine clubs?

  1. Geelzwart

   Ja, dat is een probleem voor de kleinere clubs. Exelsior had vorig seizoen ook geen volledige basis 11 bij elkaar op moment dat de competotie van start ging. Uiteindelijk promoveerde ze wel, dus het zegt niet alles.

Leave a Reply