Enquête over de nieuwe opzet van de Jupiler League

De KNVB en FOX Sports zijn samen een enquête gestart om zo de populariteit interesses van de Jupiler te peilen onder voetbalsupporters. In de enquête worden veel vragen gesteld over de nieuwe opzet in de Jupiler League en over wat wij als supporters er nu van vinden. Denk aan vragen als is deze opzet een verbetering? wat vind jij van de speeltijden en speeldagen die nu worden gehanteerd. Wat vind jij van de kwaliteit van de Jupiler League en van FOX Sports etc etc… Neem even een paar minuten de tijd om deze enquête in te vullen.

Over de betrouwbaarheid van de enquête valt te twisten. Aangezien een persoon deze enquête vaker als een keer kan invullen vanuit zijn pc, laptop of tablet.

Klik hier om de enquête in te vullen.

8 Responses

 1. tulipanes

  ik heb de enquête toch maar ingevuld. ik hoop dat meer mensen hun mening laten horen en dat fox en de knvb hier op inspeelt, al ben ik bang dat dit niet gaat gebeuren.

 2. Ben

  Als blijkt dat 1% van de Ajax, Twente en PSV supporters af en toe naar de Jupiler kijkt, ja dan krijgen deze fans de wedstrijden van dezelfde clubs te zien. Het gaat helaas alleen maar over geld, zelfs in de Jupiler.

  1. Ruben

   Dus, wat doen we dan? De vragenlijst invullen alsof je uit Amsterdam, Enschede, Rotterdam of Eindhoven k0mt en zeer veel belangstelling hebt voor JL. wedstrijden. Vooral die van VVV-Venlo.

   1. Ben

    Wat je moet schrijven, dat moet je zelf beslissen. Ik denk dat zoveel mogelijk VVV supporters het formulier moete invullen. FOX wil zoveel mogelijk menseb bereiken. Als VVV supporters laten blijken te lijken, des te meer wedstrijden van VVV worden uitgezonden. Denk ik. Wat jij?

   2. Ben

    Sorry: Wat je moet schrijven, dat moet je zelf beslissen. Ik denk dat zoveel mogelijk VVV supporters het formulier moeten invullen. FOX wil zoveel mogelijk mensen bereiken. Als VVV supporters laten blijken te kijken, dan is de kans groot dat meer wedstrijden van VVV worden uitgezonden. Denk ik. Wat jij?

Leave a Reply