VVV-Venlo

Eredivisie gaat door, competitie jeugdopleiding stilgelegd

Gisteren werden er nieuwe, strengere maatregelen aangekondigd door het kabinet voor de komende vier weken, waarbij ook er ook maatregelen waren voor de sport in Nederland.

Voor VVV-Venlo was er in principe geen verder negatief nieuws. De Eredivisie en Eerste Divisie kunnen doorgaan, maar evengoed zonder publiek. Dat betekent dat VVV-Venlo de wedstrijd tegen AZ van aankomende zaterdag gewoon kan gaan spelen.

De amateursport voor volwassen wordt aan banden gelegd en de jeugd mag alleen in teamverband trainen. Dit betekent dat er voor de jeugd van VVV-Venlo voorlopig geen competitie zal zijn en zij eigenlijk alleen onderling wedstrijden mogen spelen. De trainingen zullen alleen zijn voor spelers 18 jaar en jonger, hoe het staat geregeld met de O21 is op dit moment onduidelijk. De jeugdopleidingen van betaald voetbal organisaties vallen binnen de amateurtak.

1 Response

  1. roeljenssen

    Hoe gaat het dan met de schorsing van Aron Bastiaans, die afgelopen zaterdag een directe rode kaart kreeg bij VVV O21 en twee wedstrijden schorsing waarvan 1 voorwaardelijk heeft gekregen?

    Normaliter duurt de schorsing zolang het team waarin je hem hebt gekregen eerst volgende wedstrijd heeft gespeeld?

Leave a Reply