Update: Eric Verstappen doorstaat keuring bij De Graafschap

Doelman Eric Verstappen is vandaag door De Graafschap medisch goed gekeurd vertellen betrouwbare bronnen aan Venlonaren. Niets lijkt nog een overstap naar de Superboeren te kunnen dwarsbomen. Het is wachten op een officieel bericht vanuit De Graafschap en VVV-Venlo. De Venlonaar gaat zeer waarschijnlijk 2de doelman worden bij de club uit Doetichem en niet 3de zoals werd gesuggereerd.


VVV-Venlo is absoluut niet blij met reservedoelman Eric Verstappen. Gisteren kwam naar buiten dat hij aan het onderhandelen is met Eredivisieploeg De Graafschap. Dat is bij algemeen directeur Marco Bogers van VVV in het verkeerde keelgat geschoten. Verstappen had een nieuwe aanbieding van VVV op zak, maar die heeft de club nu ingetrokken. „Ik was verrast en teleurgesteld toen Eric mij belde”, aldus Bogers in Dagblad de Limburger. „We willen alleen spelers die echt voor VVV willen spelen. Dat is bij Eric niet het geval. Als zijn overgang afketst is hij niet meer welkom bij VVV.”

De sluitpost kwam tijdens de eerste drie oefenwedstrijden niet in actie. Nieuweling Delano van Crooy mocht daarentegen in ieder duel wel minuten maken als vervanger van Jordy Deckers.

Zaterdagavond kwam het gerucht naar buiten dat er een selectiespeler van VVV-Venlo in gesprek was met De Graafschap. Het bericht lijkt te kloppen.

Bron: Dagblad de Limburger

28 Responses

 1. Goodie

  Toen ik las dat er belangstelling was in een speler van VVV had ik eigenlijk het vermoeden dat het op Promes zou gaan. Dat het nu om Verstappen blijkt te gaan komt als een hele opluchting.

 2. Godfried

  Deze jongen laat blijkbaar te weinig zien op trainingen, maar is verbolgen dat hij derde keus is. Zijn overgang naar PSV heeft hem blijkbaar te veel zelfvertrouwen gegeven. Denkt hij dan echt dat hij bij de graafschap wel basisspeler wordt?

  1. Gerardus

   Denk dat hij op zijn minst tweede keeper wil zijn en dat lijkt me ook niet raar als je voor NL onder (?) gespeeld hebt en een aantal jaren bij psv gespeeld op een aardig niveau en dat er van veel clubs belangstelling was toen der tijd. En de kans is daar volgens mij wel aanwezig dat hun doelman dit jaar of volgend seizoen vertrekt. Dus dat biedt hem meer perspectief dan hier weer een jaar derde keus zijn.

   1. Godfried

    Hij is net 21 geworden. Piepjong dus voor een keeper. Leuk dat hij bij PSV heeft gespeeld, maar in de jeugd! Er zijn heel veel jongens die in de jeugd op ‘hoog’ niveau hebben gespeeld, maar zelfs nooit in een eerste elftal hebben gestaan. Sterker nog. Er heeft een ex VVV er in oranje gespeeld samen met Sneijder en vd vaart, maar ook die redde het niet!
    hij moet niet verbolgen zijn, hij moet vragen of hij kan worden verhuurt aan een jl club uit de onderste regionen en minuten maken. Niet miepen en vervolgens ergens anders op de bank gaan zitten.

   2. Gerardus

    Snap ik, daarom zeg ik ook op een best aardig niveau. v Haaren, Wildschut en Fleuren hebben ook bij Jong Oranje gespeeld. Dat wil niet zeggen dat ze heel goed zijn maar ze zullen wel iets kunnen. Maar als je hier al geen perspectief krijgt en je kunt bij de Graafschap pak hem beet 20.000 euro per jaar meer verdienen want ik meende dat hij hier 50,000 per jaar verdiende. Ik denk dat hij nu gewoon pakken wil wat hij pakken kan. Maar verder zou ik het ook niet weten en is het natuurlijk ook veel beter om überhaupt minuten te maken ergens want hij heeft volgens mij ook amper bij de beloften gespeeld.

   3. 50k per jaar? Dat geloof je toch niet haha :). Deze jongen verdiende volgens mij net een minimumloon bij VVV. En geloof mij bij De Graafschap is het ook geen vetpot.

   4. Gerardus

    De derde keeper bij sparta kreeg dat bedrag een paar jaar geleden wel meen ik. Maar zo veel weet ik er ook niet meer vanaf. Maar ik denk dat je bij de Graafschap wel wat meer krijgt, niet veel natuurlijk.

   1. Als alles binnen 1 dag geregeld kon worden zou het mooi zijn. Maar zitten in de conceptfase dat houdt in dat de grote lijn uitgestippeld wordt.

   1. Dond

    Daar heb je ook gelijk in.
    Het was weer opnieuw hopen op verbetering, maar helaas is dit weer niet het geval.

   2. Gerardus

    Volgens mij sluit de transfermarkt pas op 1 september en hebben we niet zo veel geld beschikbaar.

   3. Dond

    Zeker duurt de transferperiode nog lang.
    Echter zou je er wel naar moeten streven om je team zo goed als compleet te hebben als de voorbereiding op de competitie begint. En vooral ingespeeld te zijn wanneer de competitie daadwerkelijk gaat beginnen.
    Dit heeft VVV volgens mij ook zelf uitgesproken. Maar helaas worden de supporters nu weer opnieuw teleurgesteld.

    Dit alles heeft naar mijn idee niet alleen met geld te maken.

   4. Ievel Knievel

    Ik roep hier al jaren dat het de beleidsbepalers die aan de knoppen draaien zijn die het probleem zijn bij dit VVV. Ze worden als helden gedragen, voor het ooit redden van de club en vanwege een aantal keer promoveren, maar feitelijk richten ze al vanaf 2010 grote schade aan bij de club. Helaas heb ik gelijk gekregen. Het erge is dat de supporters tegen beter weten in blijven hopen op beter, maar dat gaat met dit beleid niet gebeuren, of het moet toevallig/ per ongeluk zijn.

 3. CSR

  „Ik was verrast en teleurgesteld toen Eric mij belde”, aldus Bogers in Dagblad de Limburger. „We willen alleen spelers die echt voor VVV willen spelen. Dat is bij Eric niet het geval. Als zijn overgang afketst is hij niet meer welkom bij VVV.”

  Bogers had ook eerlijk kunnen zijn tegen de krant nu probeert ie zichzelf alleen in een mooi daglicht te zetten naar mijn mening. Eric is een jongen die alles voor de club gegeven heeft maar nooit een serieuze kans heeft gekregen. Gun m dan zn transfer en pak gewoon de keeper van de a1, geeft aitmatisch weer doorstroom voor de jeugd !!!

  1. Ben

   Och wat weten wij wel of niet?
   Ik concludeer alleen maar dat VVV uiteindelijk de voorkeur geeft aan de de twee nieuwkomers.
   Dat Verstappen daaruit zijn conclusies heeft getrokken is alleen maar logisch.
   Ben het ook met je eens dat VVV gewoon de eerstvolgende in de pikorde moet laten doorschuiven en als derde doelman aanstellen.
   Laat de competitie maar beginnen, we zullen zien of de verantwoordelijken goede keuzes hebben gemaakt. FORZA VVV!

 4. Gerardus

  Vind het maar een aparte reactie van Boogers. Als je een paar jaar als 3e keeper erop hebt zitten en amper wedstrijden speelt bij Jong en ze vorig seizoen zelfs een Griek huurde als derde keeper en je kunt bij een eredivisie club spelen als 2e keeper lijkt het mij niet raar dat hij weg wil.

 5. Godfried

  Wat een bullshit allemaal. Die jongen had gewoon een nieuwe aanbieding van VVV op zak. Wat had VVV dan moeten doen? De andere keepers ontslaan terwijl ze beter zijn dan hem?? En o o. Hij heeft nog niet mogen keepen in de oefenwedstrijden deze voorbereiding. Nee, natuurlijk niet. VVV heeft twee nieuwe keepers, waarvan de trainer wil zien wat ze kunnen. Natuurlijk spelen die nu eerst! Meneer is gewoon een verwend ventje uit een juppenfamilie. Heeft nooit tegenslag gehad en bij de eerste de beste tegenvaller slaat hij op de vlucht. Nogmaals. Doei! VVV vangt weer een paar centen die ze bij de aankoop van een nieuwe spits goed kunnen gebruiken.

Leave a Reply