Erik Sorga verlaat VVV-Venlo en keert terug naar DC United

De spits uit Estland zal niet meer voor VVV-Venlo uitkomen en keert na een half jaar terug naar DC United. VVV-Venlo schreef het volgende op hun website:

“Afgelopen zomer werd Sorga door VVV op huurbasis naar Venlo gehaald. De aanvaller begon goed met twee doelpunten tegen Almere City, maar kwam daarna minder in actie vanwege de terugkeer van Sven Braken, die in de eerste competitiewedstrijd tegen NAC Breda geblesseerd raakte. Daarnaast reisde Sorga regelmatig af naar Estland vanwege interlandverplichtingen. Bij de nationale ploeg van Estland scoorde Sorga makkelijk en was hij erg belangrijk.

In zijn halfjaar in De Koel kwam Sorga uiteindelijk tot elf officiële wedstrijden voor VVV, waarin hij in totaal drie keer wist te scoren. En bij die drie doelpunten zal het ook blijven, aangezien de spits dus terugkeert naar zijn club D.C. United in Amerika.”

Overigens zit een nieuwe club al te wachten voor Erik Sorga. Volgens de geruchten zou hij een definitieve overstap maken naar IFK Göteborg.

7 Responses

  1. VVV-Venlo geeft aan dat de huurperiode erop zit en terugkeert naar DC United. Daarna wordt bekend gemaakt door IFK Göteborg dat ze hem overnemen van DC United. Hij was geen eigendom van VVV-Venlo dus waarom zouden ze dan daar informatie over moeten verscheppen? Zat een uur tussen bekendmaking VVV en Göteborg.

   1. Daar heeft VVV verder toch niks mee te maken? Als mijn vriendin de relatie beëindigt ga ik ook niet op Facebook vermelden wie haar nieuwe vriend is. Mogen ze zich lekker zelf uitzoeken.

 1. kuebke

  Voor mij had hij niet weg gehoeven.
  Vind dat hij nooit een echte kans heeft gehad en je bent tevens ook afhankelijk met doelpunten maken van de aanvoer vanaf de zijkanten en die was/is gewoon heel slecht zeg maar gewoon waardeloos.
  3 doelpunten in 11 wedstrijden is zo slecht nog niet en Braken is niet veel beter en heeft er ook nog niet veel van gebakken.

Leave a Reply