ESPN: “Vanaf 2024 alle KKD wedstrijden uitgezonden”

Het lijkt erop dat we vanaf 2024 VVV-Venlo in alle wedstrijden live kunnen aanschouwen op ESPN. Dat maakte het mediabedrijf gisteren bekend.

Op de website werd gesproken over het nieuwe contract voor de uitzendrechten voor de Eredivisie, maar ook voor de Keuken Kampioen Divisie:

“De nieuwe mediadeal heeft voor zowel de Nederlandse voetballiefhebbers als de clubs uitkomend in de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie, de Azerion Vrouwen Eredivisie en de KNVB-beker een positieve uitkomst. Zo ontvangen alle clubs substantieel meer inkomsten en worden reeds vanaf 2024 alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en Azerion Vrouwen Eredivisie live uitgezonden op ESPN. Ook vallen de sponsorrechten en internationale mediarechten van de eredivisie terug bij de koepelorganisatie van de achttien eredivisieclubs, de Eredivisie CV.”

Hoe dit in de praktijk eruit gaat zien en/of gaat werken is nog te bezien. Of dat betekent dat er meer kanalen op TV komen of dat het meer om streamingsdiensten gaat, is op dit moment nog niet duidelijk. Mocht dit correct doorgaan, dan is het in ieder geval een verandering en verbetering wat betreft het bekijken van VVV-Venlo op televisie.

15 Responses

 1. chretien

  Roda combineerde gemakkelijker, maar creëerde weinig kansen. Wat onze jongens lieten zien was niet bijzonder en dat is dan een understatement. Kansen kregen we desondanks genoeg om te kunnen winnen.
  Waarom VVV-Venlo , ondanks het gemis van twee internationals, gisteren moest voetballen, slechts 4 van de 9 wedstrijden, is mij een raadsel.
  FORZA VVV!

  1. Dat kan best wat extra toeschouwers opleveren. Mensen die normaal gesproken een seizoenkaart bij PSV of Borussia Mönchengladbach hebben, en nu in dit competitieloze weekend toch een wedstrijd willen zien.

   Dat Kosidis niet meedoet is inderdaad jammer, maar zo goed dat je de wedstrijd daarvoor moet uitstellen is hij ook niet. Bij een speler als Timber (die in 10 wedstrijden amper 115 minuten gespeeld heeft) hoeft die overweging niet eens gemaakt hoeft te worden.

  2. Eens met Chretien dat Roda JC gemakkelijk de bal rond liet gaan, maar weinig creëerde…
   Toch denk ik dat de wedstrijd niet 10 minuten langer had moeten duren, want dan had Roda gewonnen…
   Ik vond de eerste 35 minuten sowieso erg pover van onze kant.
   Weinig druk op de bal, veel balverlies etc.
   Op het middenveld vind ik Sierra toch wel echt een speler die iets toevoegt aan het spel. Niet alles wat hij doet gaat goed, maar hij creëert in ieder geval af en toe iets en heeft een goeie versnelling waardoor er ineens een kans ontstaat, dat zag je gisteren ook weer een aantal keren.
   Allouch viel gisteren tegen en werd terecht gewisseld.
   En Kosidis vind ik toch wel een veelzijdigere spits dan Doesburg. Kosidis is een beter aanspeelpunt, kan de bal iets beter vasthouden waardoor de middenvelders beter kunnen aansluiten.
   Wat afmaken van een kans betreft ontlopen ze elkaar niet zoveel en is Doesburg misschien net iets beter, maar daarvoor hebben we ze nog te weinig aan het werk gezien.
   En Lathouwers, die verbaast met elke wedstrijd weer. Wisselt goeie intercepties en goed opkomen af met kip zonder kop voetbal en bij tijd en wijle dramatische positionering als rechtsback. Ik hoop dat er aan zijn tekortkomingen wordt gewerkt door de technische staf, dan zou het een uitstekende rechter wingback kunnen worden, maar ik weet niet of het er in zit bij hem…

 2. Frietei

  Vanavond in ieder geval zonder Allouch; meneer kon zich weer niet aan de regels houden en gedraagt zich buiten de velden ook niet echt als een prof. Wellicht eens een belletje naar de casino’s in de regio doen.

  1. VeniVidiVici

   Was toch al niet in vorm de laatste weken, voorspelbaar, vertragend en veel balverlies. Ik ben blij dat Berden dan de kans gaat krijgen. Allouch kan beslissend zijn, maar laat dat veel te weinig zien.

Leave a Reply