Etienne Amenyido geselecteerd voor Duitsland Onder 20

Etienne Amenyido is geselecteerd voor Duitsland Onder 20. Dat is enkele dagen geleden bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond DFB. De van Borussia Dortmund gehuurde aanvaller is inmiddels aangesloten bij zijn landsgenoten in de voorbereiding op de twee interlands die zij zullen spelen.

Hij zal donderdag 5 oktober oefenen tegen Nederland Onder 20 op Nederlandse bodem, waarna hij enkele dagen later op 9 oktober zal spelen in Duitsland tegen de leeftijdsgenoten uit Zwitserland. Deze wedstrijden worden afgewerkt in het kader van de UEFA Elite League.

10 Responses

  1. YowVVV

    Voer eens een muntensysteem in, persoonlijk vind ik trouwens 2,10 euro (nu 2,25) een mooie prijs. Nu vergeet ik regelmatig contant geld en dan heb ik altijd wel wat betaalmuntjes in mijn beurs.

  2. RuiverCity

    Geweldig allemaal die uitverkiezingen voor vertegenwoordigende elftallen maar zoals al vaker verkondigd, het gevaar van een blessure of overbelasting van jonge spelers ligt op de loer. VVV betaalt het salaris en krijgt nu een geblesseerde speler terug. Bij topclubs is dat makkelijker op te vangen. Gezien de kleine selectie van VVV is elke speler broodnodig. Ben dus geen voorstander van die uitverkiezingen.

  3. chretien

    Voor het afstaan van een speler krijgt de club toch een fatsoenlijke financiële vergoeding? Nu speler geblesseerd is krijgt de club daarvoor toch ook een vergoeding ter compensatie?

Leave a Reply