Evert Linthorst in voorlopige selectie Oranje O20

Evert Linthorst behoort tot de voorlopige selectie van Oranje O20 dat zal spelen tegen Zwisterland op 26 maart. Dat maakte de KNVB vandaag bekend.

Het Nederlands elftal voor spelers onder 20 jaar neemt het donderdag 26 maart op tegen Zwitserland. De voorlopige selectie voor de oefeninterland tegen 23 spelers.

Onder 20 staat tegen de Zwitsers onder leiding van KNVB-coach Pieter Schrassert Bert. Hij vervangt Bert Konterman, die tijdens de finaleronde van de EK-kwalificatie in Assen en Harkema in maart het Nederlands elftal Onder 19 jaar onder zijn hoede neemt.

De wedstrijd tegen Zwitserland wordt donderdag 26 maart gespeeld op Sportpark Juliana, de thuishaven van FC ’s Gravenzande. De aftrap is om 19.00 uur.

De definitieve selectie wordt vrijdag 20 maart bekendgemaakt.

De wedstrijd van Onder 20 tegen Italië die op dinsdag 31 maart in Napels zou worden gespeeld, gaat niet door. De Italiaanse regering heeft bepaald dat tot 3 april in eigen land geen sportwedstrijden kunnen plaatsvinden om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Aangezien het een oefeninterland betreft, zal er geen vervangende datum voor deze wedstrijd worden gezocht.

Bron: KNVB

2 Responses

  1. roeljenssen

    Positief nieuws voor Evert, die eigenlijk sinds de winterstop nog amper aan het voetballen komt bij VVV. Zou me dan ook verbazen dat hij de definitieve selectie gaat halen.

Leave a Reply