Evert Linthorst op trainingstage in Zeist met Oranje O19

Middenvelder Evert Linthorst van VVV-Venlo is opgeroepen voor een stage van de KNVB met Oranje O19. Dat werd gisteren bekend gemaakt door VVV-Venlo.

De club schreef het volgende op haar website: “Op maandag 25 februari en dinsdag 26 februari traint het Nederlands elftal op de KNVB Campus in Zeist. Wij zijn dan ook erg trots dat onze jeugdexponent, Evert Linthorst, is opgenomen in de selectie voor deze 2-daagse trainingsstage. Dinsdagmiddag zal Evert Linthorst weer terugkeren naar Venlo om vervolgens weer aan te sluiten bij de selectie.”

De talentvolle middenvelder debuteerde in het vorige seizoen in de hoofdmacht van VVV-Venlo in de uitwedstrijd tegen Ajax in de Arena. Dit seizoen kwam Linthorst tot 7 duels in de hoofdmacht van VVV-Venlo.

3 Responses

  1. OooLGooO

    In deze gast zie ik veel toekomst. Heeft zich dit seizoen positief laten zien, heeft iets wat anderen niet hebben. Dit seizoen zijn minuten maken en volgend seizoen basisspeler als het aan mij ligt.

    Al dan niet de vervanger van Susic. Na zijn verlenging kan VVV gaan cashen voor deze speler en heeft zijn opvolger al binnen.

Leave a Reply