Evert Linthorst tekent contract bij VVV-Venlo tot medio 2020

Evert Linthorst heeft bij VVV-Venlo een contract getekend. De 18-jarige speler tekent een contract voor twee seizoenen tot medio 2020 met een optie voor nog een seizoen en wordt daarmee volgens de club beloond voor zijn goede inzet.

De speler geldt als een groot talent binnen de club en hij groeit steeds meer. Het lag dan ook in de lijn der verwachtingen dat de club hem een contract zou geven en wellicht gaan we in de toekomst meer van hem zien in de wedstrijden van het eerste elftal. VVV-Venlo zegt het er het volgende over:  Vorig seizoen maakte hij zijn debuut in he standaardteam van VVV toen hij in de uitwedstrijd tegen Ajax speeltijd kreeg. Zijn opleiding genoot hij bij VVV en ook enkele seizoenen bij PSV.

Trainer Maurice Steijn is tevreden over de ontwikkeling van Linthorst. “Evert is een talentrijke speler. Met dit contract bieden we hem de kans om zich door te ontwikkelen. Met het oog op de toekomst is Evert een uitstekende aanvulling voor VVV.”

Ook Manager Voetbal Stan Valckx is blij met de ondertekening. “Mooi dat we een jongen uit de eigen opleiding een contract aan kunnen bieden. Dat kun je dan zien als waardering en beloning. We hebben een talentvolle lichting en daar is Evert een exponent van. Maar niet alleen in de O19, ook in de O17 lopen enkele zeer talentvolle spelers rond.”

3 Responses

Leave a Reply