Evren Korkmaz ontvangt Jan Klaassens Award

Tijdens de rust van de wedstrijd om de Herman Teeuwen Memorial tegen partnerclub West Ham United, werd de Jan Klaassens Award uitgereikt. De Jan Klaassens award is in het leven geroepen om de ontwikkeling van de jeugd te bekronen. De award gaat naar de meest talentvolle speler van de selectie die het voorbije jaar is opgevallen door zijn prestaties binnen en buiten het veld.

De winnaar van dit seizoen is Evren Korkmaz. De jonge verdediger maakte vorig seizoen zijn debuut in het profvoetbal en maakte daar een sterke, solide indruk. De vier wedstrijden waarin Evren meespeelde, werden dan ook alle 4 gewonnen.

De technische staf is ook zeer tevreden over de ontwikkeling die Evren maakt. Dat blijft uit het feit dat Korkmaz onlangs beloond werd voor zijn goede optreden met het tekenen van zijn eerste professionele contract waardoor hij nu voor de komende twee jaar (met een optie tot nog een jaar) volwaardig prof is bij de Venlonaren.

Gefeliciteerd Evren!

IMG_1991

4 Responses

  1. Ben

    Blijkbaar heeft VVV veel vertrouwen in Korkmaz, gezien dit verband van twee jaar met de optie van een jaar extra. Veel succes, ik hoop dat je ook voldoende kansen krijgt en deze aangrijpt. Eigen spelers hebben bij mij altijd een streepje voor. FORZA Korkmaz, FORZA VVV!

  2. kiekoputspelke

    Deze speler heeft vorig seizoen inderdaad een goede indruk achter gelaten in de wedstrijden die hij mocht spelen. Ben benieuwd in hoeverre hij zich kan ontwikkelen tot een belangrijke kracht voor VVV Venlo.

Leave a Reply